ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 114 988
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 155
Васка в профил е плашеща.

А Силвето си е крийпи от всякъде.

# 1 156
Сливи не харесва Силви

# 1 157
  • Варна/Амстердам
Криси и тя голям криндж. Все едно чака в ранна утрин да заредят баниците в баничарницата...

# 1 158
  • София
Вчерашния гащеризон на Нани с перата, както и днешните рокли на Християна, Нани и Горджъса са на Кристин Фешън. Християна снощи беше с рокля на Авин. Хубаво, че са избрали български марки.
Златна си!
Много ми хареса гащеризона на Нани, мислех да търся подобен .

# 1 159
  • тук и там
Мале, Васка фармацевтката се плаши от черни магии и я е страх да отиде до тоалетната.Къде се събраха такива глупачки на едно място..

# 1 160
Кристина ми е просто отвратителна. Пишман певица, пишман спортистка, сигурно и пишман сценаристка… Виси им на главите буквално и се смята за някаква красавица, а кожата ѝ като торта с орехи. Ей, направо ме вбеси.

# 1 161
  • Берлин
Васкееее, ми стой си там и си хубавей, не говори,че...

# 1 162
  • София
Силвия от къде го извади това самочувстяие? На какво отгоре се смята за толкова естествено красива, класна и умна? Явно съм пропуснала тази нейна неземна красота.
Ами как на какво, няма корекции като повечето там и е красива. Или вече нормалната жена се смята за семпла и грозна? Силви е много хубава, и не е клонинг на никого. Не знам каква беше тази простотия да й снимат в чинията, как дъвче 5 минути и как си почесва носа........От всички тези, които я коментираха Силви изглежда по-добре, но тя няма право да се смята за красива и естествена? А те да?
Това, че няма корекции е достатъчно да е красива ли? Не, не е красива. Хубавка, но до там. А за класата ще видим, нека зрителите сами преценят, не е нужно сама да се хвали. Другите даже не съм ги споменавала и не знам какво прави този въпрос в отгворо на мой коемнтар.

# 1 163
Първата която се появи с един и същи цвят на лицето и на врата, направо да взима пръстена….победителка е.
Сами ли се гримират тези девойки

# 1 164
Двете Крисита (Горджъса и Кристина финансовата директорка) са ми адски неприятни и като поведение, и като външност. Дори предпочитам да гледам Викито и Христиана пред тях 😃
Силви е пълно куку.
Васка изобщо не ми е толкова впечатляваща.

# 1 165
Гримьорката ми е една от най-грозноватите в предаването. Къси крака, голяма и грозна глава, ужасна кожа.

# 1 166
Голяма скука този сезон. Някой няма ли истински да се ядоса и да се скарат и да хвърчат екстеншъни ? 😀

# 1 167
Не знам каква е тая мода с блясъците за тяло, ама повечето изглеждат като готови за пехливански борби

# 1 168
Това самочувствие откъде го вадят тези момичета и какичките им?! 😁

# 1 169
  • София
Вчерашния гащеризон на Нани с перата, както и днешните рокли на Християна, Нани и Горджъса са на Кристин Фешън. Християна снощи беше с рокля на Авин. Хубаво, че са избрали български марки.
Златна си!
Много ми хареса гащеризона на Нани, мислех да търся подобен .
Има го и в бяло, много е красив и отдавна му се каня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт