ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 896
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 020
  • На Изток от Рая
Теа без грим изглежда доста добре за разлика от повечето. Първия ден не знам защо така я бяха нацапотили и омазнили

# 1 021
Валерия не знам вижда ли се и с какви очи се подиграва на по-възрастните, че те всички са по свежи от нея на дневните снимки, включително и 44 годишната. Много подпухнала.

Изключително грозно от страна на някои девойки, да наричат други " дъртите ". Да, не говорим, че е и много селско !
Само по селата наричат близките си или по-гоелми от тях хора " Дъртия, дъртата, дъртите ". Милите...

А колко само са заблудени..Някои сме минали от там и сме разбрали, че около 30-35г са най-яките години, ама най-яките за една жена. Ще го осъзнаят , но късно чадо.

" Дъртите " по тази логика трябва ли да ги наричат дрислите , пиклите или подобни простотии ?

# 1 022
Учудвам се, че толкова хора намират Валерия за красива. В главата е като питка, особено на коктейла снощи и днес като беше вързана много си личи каква е кръгла месечина.

И с тези татуси като затворничка от Сливенския затвор. Нищо женствено. Но се харесва предимно на поколението Z - те си падат по такива груби и нахакани като американски рапърки.

# 1 023
Габриела прилича на добре поддържан женски мъж. Щях да питам на онази снимка тя ли е и така ли си мисли, че изглежда, защото не разбрах веднага, че е нейна снимка от Инстаграм. Мисля, че тези същества са загубили реалната представа за себе си. Гледам да не си правя малоумни снимки, на които за околните да не съм аз и понякога питам приятелка, приличам ли на себе си и наистина ли така изглеждам, защото понякога не вярвам на очите си. Та ги разбирам как се впускат в някакъв измислен образ и почват да си въобразяват, че наистина така изглеждат както на преправените си снимки, до степен, че представата им вече е далече от реалността.
Не мога да се сетя Теа на кого ми прилича. Някоя пак руса и така като нея фъфлеща известна персона е, но не се сещам още коя.

# 1 024
Дали някоя от сините ще се появи неканена на коктейла?Това може да и осигури победата накрая...

# 1 025
“Липсата на умствен багаж присъства”…

# 1 026
Кой облече Алек така? Потрес

# 1 027
Алек пак са го обличали със затворени очи.

# 1 028
Това, че ходят по 5-6 пъти в седмицата на фитнес нищо не значи, просто нямат издръжливост.
Валерия има симпатични черти, без грим добре изглежда, малко на Дара напомня, обаче до там. Както повечето в предаването, цели да си вдигне рейтинга и последователите. Доста от нейното поколение са такива, нахакани, с голямо самочувствие, а им липсва житейски опит, възпитание, ценности...живеят си в онлайн свят.

# 1 029
WTF? Кой ги е съчетал тия цветове? А Васка какъв е тоя пенюар, с който са я навлекли?

# 1 030
  • На Изток от Рая
Боже, какъв е този аутфит на Алек... Ла*няно с циклама🤔🙄

# 1 031
Много грозно цвили, като кон.

# 1 032
Тези малки ергенки дали знаят значението на думата "емпатия"? Не трябва да ме изненадват новините как момичета упражняват тормоз и бият други момичета. Плашещо е! А щом пред камерите така се държат, страх ме е да си помисля какво се случва зад кадър.

# 1 033
Саше пак е решен в бермудКи. КафенИКакви...Grinning

# 1 034
На мен Теа ми прилича на Ирина Тенчева..Smile

Общи условия

Активация на акаунт