ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 916
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Габриела е груба като сумистка. Нищо женствено не виждам в нея, а и е доста злобна както се вижда.

# 1 006
Надкаста са пуснали епизод с Мартина.
Много семпло момиче.
Някой ако има желание да го обобщи, че на мен ми е скучно да слушам такива под и надкастове.
Назад съм с епизода, но ще използвам времето, докато наваксвам, за да преразкажа по спомен.
Няма спойлери, просто да не разтягам прибирам в скритг текст:
За Мартина:
Скрит текст:
Записала се е още преди да обявят Алек, но го е харесала и смята, че е най-хубавият Ерген, защото има сини очи. 96 набор, зодия Дева от София.
Призна си за ОнлиФенса, направила го е в пандемията, но е видяла, че не е нейното. Не се определя с това.
Не гледа особено много предаването, но е фен на Денсинг Старс. Не е гледала сезон 2.

За престоят в предаването:
Скрит текст:
Била е в имението около 3 дни, недоволна е от това, че са имали много малко време за сън. Изобщо не си е говорила с Алек освен на влизането и кратката размяна на реплики вчера. Не е от типа момичетата, които ще се бутат на мъж, затова не е канила тя Алек.
Не се е скарала с никого, но не била конфликтна. Ако беше се застояла повече, смята, че е щяла да има конфликт с Барбара. С Виктория били окей.
Харесва много Надежда, с Маги почти не си е говорила.

Задкулисни "тайни"
Скрит текст:
Изпусна се, че Екатерина е писала писмото, което е връчила на Алек на влизане, пред момичетата, но не им го е прочела. От това става ясно, че те са били заедно в хотела и не са били в изолация, а са общували помежду им.
Продуцентът (вероятно Тушев) ѝ е предложил две рокли за влизането и никакви други опции. Тя избрала по-прикритата, защото се притеснявала да не бъде твърде разголена. В последствие смята това за грешка, с помощта на Надкаст стигна до извода, че това е било тест дали ще е по-разкрепостена или по-затворена.
Селфито с Алек си го е направила с апарат за моментни снимки, не бил неин, а на продукцията. Показала снимките на момичетата, но после някъде изчезнали, вероятно са останали в имението.

# 1 007
Хххх. Ами, ядосан съм. Бива да са толкова злобни... Васка ми хареса с коментара и.

# 1 008
Съвсем случайно за проба ми тръгна тук. Ако някой от чужбина иска да гледа и се чуди как.
https://www.bg-gledai.video/btv-online

# 1 009
Надя разочарова също. Лъснаха всичките. Човек трябва да умее да печели достойно без да унижава и да се подиграва на загубилия.

# 1 010
Много грозно поведение и подигравки на тема възраст, при положение, че някои от "коригираните" изглеждат поне с 10 години по-възрастни...

# 1 011
Да, много ме кефи Габриела.

# 1 012
  • Берлин
Много искам синята да спечели. Дъртата, гърчава, оная - розовите музи са до една отврат.

# 1 013
Само не разбирам какво общо имат 26 обиколки на определена площ за "спечелването" на един мъж.

# 1 014
Ергенът не е спортна натура, не е във добра форма, бухтест, мекичък, язък.
И с явния афинитет към изрусени, зрели драг куин, съвсем ме загуби.
И Маги и Васка ми изглежда,  че са уши на продукцията.
Маги не е запомнила , че Александър ще е Алек, и чат пат го нарича Алекс, толкова й дреме за него.
Нани доста олд фешън операция на носле, но пък е доста сигурна в себе си, чак се усъмних, дали не се познават с ергенчо отвън.
Теа ми звучи като певицата Десислава, особено като се подхилва.
Мамин сладък пухчо Алек, на всички едно и също повтаря, мил и скучен, и като незнае какво да каже се зъби в странна, гримаса-усмивка.
Той е на работа, платен е да свърши определена работа, и тя е да баламосва момите. Не е талант в омайването, но за толкова пари, това се предлага.

# 1 015
Хахаха....тая Тея ме пребива всеки път от лафове. Искам я до финал, че да ме забавлява. ВЕЛИКА 😁

# 1 016
И млади и стари говорят като 90-годишни баби с паузи между думите и дълбоко замисляне как да съставят пълно изречение.

# 1 017
  • София
Сините бая демотивирани.
На 4- тата обиколка да сдаде багажа трениращ човек не го разбирам.
На водната топка на вратата дори не се опитваха да хванат топката.

# 1 018
  • На Изток от Рая
Надежда поне 1 км успя ли да избяга... Всичките с големи заявки, а иначе въздух под налягане

# 1 019
Исках игри и хубави срещи, има ги

Общи условия

Активация на акаунт