ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 925
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 990
Габриела изглежда потресаващо отблизо в синхроните Rolling Eyes
Според мен пък си изглежда добре момичето, може да се обработва на снимки, но въобще не е "потресаваща".

# 991
  • Варна
Плувкинята е 8 години по-малка от мен? Малееее.... и с тези корекции е много груба в лицето.....

# 992
  • На Изток от Рая
Винаги са ми били интересни тези които се бият в гърдите как всеки ден тренирали... а като ги накараш да вдигнат две торби цимент са кръгла нула, а тази дори не й личи дори по визията.
Като се има предвид, че една торба цимент е минимум 25 кг, дори и редовно тренирала жена ще се озори. За сценаристката е ясно, че е въздух под налягане, щом на 20 кг трепереше.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 20:30 от Countess_M

# 993
Габриела изглежда силен дух. Харесвам такива хора.

# 994
Нещо май доста е трито?

Христиана ако заговори на истински нефилтриран кюстендилски диалект, повечето от зрителите, особено по-младите, нищо няма да разберат Grinning Но пък ще е много забавно, един от най-смешните диалекти ми е.

Не съм съгласна да се извинява злобата на Виктория или който и да е с “травми” и т.н. Да, това може да е тригър, но много травмирани хора, включително с психични заболявания, не са агресивни и злобни. Страдат си по друг начин. Злобата и агресията са присъщи на всички и е въпрос на избор дали ще им дадем мегдан. Изключвам невменяеми хора.
Абсолютно подкрепям казаното. Не бих извинила или търсила оправдание за такова държание като на Виктория в никой случай.

# 995
  • София
Боже, колко са глупави! Габи: "Когато си щастлива имаш една такава ехидна усмивка." Joy Киара пък си помислила, че Алек им е пратил дарове - колиета и бижута. Гладна кокошка просо сънува.
Някои физиономии не ги разпознавам без грим, но ме смути една от розовите, която каза, че трябвало да вземат победата на всяка цена, дори и си служат с удари?

Тичането беше потресаващо, сякаш не можеха да управляват собствените си крайници.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 20:50 от Reinа

# 996
  • На Изток от Рая
Много зле Крисито, уж тренира, а не знае как да вдигне лоста...

# 997
Ами Валерия и Барбара са си доста мъжкаранести, а и злобата е най-силния мотиватор хаахха

# 998
Мери много ме радва в момента. 😂 Каква е весела.

# 999
смея се с глас, то е ясно, че Барбара ще спечели, ама опонентката е страхотна.

# 1 000
Отвратителни игри! Особено последната... Барбара много се вживя и прекали. Музите нямат грам финес, а напротив- груби и недодялани в отношението към другите.

# 1 001
Аз на мястото на Мери щях наистина да се обърна и да хукна в противоположна посока с все сили. Барбара има повече тестостерон от мъжа ми.

# 1 002
Ивелина ми се видя, че има плочки. Ако е така, евала, на 44 не е лесно това.

# 1 003
Малееее 🤦‍♂️ Тия жени имат ли реална самооценка? СилвитУ нещо изплиска легена

# 1 004
С леко закъснение, здравейте на всички от мен! Дано тази високосна година да ви донесе много късмет!

Тези игри малко много нечестни ми се струват още преди да са започнали.. има определена доминация за розовите скариди.

Общи условия

Активация на акаунт