ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 944
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Водолей

# 946

Сценаристите да му бяха пуснали повече въздушни зодии тогава, Барбара не броя за Везна, там не знам какво се случва.

# 947
  • Валенсия
Сетих се на кого ми прилича Магдалена, на Ивет Григорова. И по външност и по възраст. Определено си мисли, че е специална за Алек.
Надежда снощи ме спечели с искрено отношение и тоалета. Който и Елена носеше и много харесвам. Само носът и назолабиалните ми вадят очите, но ще ги преглътна. 😁
За мен не е само носът проблем на Милена. Нея я е страх да говори гласът ѝ трепери направо, недоумявам от къде тази смелост да влезе тук.
Барбара си е закръглена. Изобщо много малко красиви тела тази година, единици са.

Бинго!
Чудих, маех се и аз на кого ми прилича Маги.
И също намирам голяма прилика между нея и Ивет Григорова. Само не и по възраст - Ивет трябва да е над 50+, докато Маги тепърва има да навършва 40. Simple Smile

# 948
Знам,че е доста по-млада,но вече казах,че ми прилича на добре поддържана 45+ жена. Това имах предвид.Simple Smile

# 949
По отношение на Виктория бих искал да кажа, че нейната външна "грозота" се дължи на процедури, които тя сама е решила да си причини. А вътрешно няма как да я харесам, че от едната злоба че не е тя избраната на първа среща да пожелава на съперничката си да падне от хеликоптера. Това си е абсолютна наглост и злоба. Чак пък до такава степен да се стараят да правят интриги, не не мисля. Всеки човек има избор - дали да е злобно надуто същество или да го дава по-лежерно и мъдро. Дори и продукцията да решава така не си длъжен на всяка цена да изпълняваш това, което ти казват.
По отношение на Васка, не ме интересува ако хвърля злобни коментари за това на какво приличат участничките. Естествено изглеждащите участнички се броят на пръстите на едната ми ръка, останалите са обезобразени от пластични процедури. Така например аз не намирам Милена за грозен нос.

# 950
А на мен Маги ми асоциира с Венета Райкова.

# 951
Привет! Тази година, изключая няколко дами, е тотална антиселекция. Само на мен ли Надежда ми напомня на Мира Добрева? Маниери, говор, присъствие...

Йес!!! Точно се чудех на кого ми напомня.

# 952
  • тук и там
Aз никоя не мога да харесам все още. Приятни са ми Нани и Маги за сега, но и в тях има нещо, дето не ме кефи. Съгласна съм ,че са доста обиграни също. На мен пък Теа ми прилича на Стрина Ирина. Доста под нейното ниво е , но имат нещо общо-физиономия ли, интонация и превзетост ли, не знам..
Виктория не я харесвам, но пък я съжалявам. Впрочем Милена също, въпреки че тук е  харесвана. Просто не и е там мястото, личи и че има проблеми и направо не знам как ще понесе обидите и хейта от грубите  простачки там-наистина не ми се гледа как я унижават и и се подиграват.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 21:46 от Кайсия

# 953
Снощи не гледах епизода, по-скоро не го догледах. Тая мома, с която беше на среща ми се вижда скучновата, иначе е хубава. Баталните сцени в психодиспансера няма какво да ги коментирам.
Тази Маги съвсем нормално да е от гъстите с продукцията. Тя си е светска дама. Нищо лошо, само да я бутат прекалено в ущърб на някое девойче с реални намерения и шансове.

# 954

Социалните мрежи така са изкривили съзнанието на по-младите момичета, че направо са си създали друг образ. Габи не е грозна в никакъв случай за мен, малко по-груба да, не всички са фини и ултра слаби.
Но гледам двете снимки и се чудя защо. Масово е, при всички е. Сякаш има един стандарт и изглеждаш ли "под" него, не се "броиш". И да, на снимката от имението е с по-малко грим, но и веждите не ѝ правят услуга.

Напълно споделям мнението !!! Аз също се чудя, защо всички се стремят да изглеждат по един и същи начин, тип Ким Кардашиян.
И това не е само в Бг.
Масово, клоунинги.
Бели сниикърси, тип Адидас, широки дънки с висока талия, къси потничета, силно изправени коси, изкуствени вежди - нарисувани или татуирании, силен грим, 8 тона фон дьо тен, силно гримирани очи и орлови нокти  ?????

Масовка, клоунинги....
А Габриела в предаването , какво да кажа. Има си вид на плувкиня, широки рамене, едра. Тя изглежда едра това е, нито е грозновата, нито нищо. Но на снимката, на която се е метнала, това не е тя, направила се е на друга.

Това веднага ме кара да се сетя за приятели, които висят на Тиндер. Ми и там е ужас - едни си слагат снимки, все едно са уау, а като отидеш на среща се чудиш сънуваш ли или това е било мираж ? Някои си слагат снимки отпреди 10 години, други ги пипат с филтри и тн. Изкустен свят, какво да кажа друго.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 18:49 от BlackCat12

# 955
Чухте ли Надежда "общо взето съм от тези дейни майки, които искат да се справят с всичко и да съм като ШиБа" Grinning Grinning Въпросът е шиба ину ли има предвид или бог Шива Simple Smile)))))))

# 956
  • София
Надкаста са пуснали епизод с Мартина.
Много семпло момиче.

# 957

Благодаря!

За статистиката - до момента харесвам само Надежда. Много красива, приятна, доста премерена и с поведение на истинска дама. Такива жени вече са рядкост. И дори да не си тръгне с Алек, със сигурност с това, което показва в предаването (ако продължи така до края) след излизането няма да остане дълго сама.

# 958
Надкаста са пуснали епизод с Мартина.
Много семпло момиче.
Някой ако има желание да го обобщи, че на мен ми е скучно да слушам такива под и надкастове.

# 959
Нещо са се изложили много режисьорите този сезон. Мартинчето си замина, Шерминчето си замина, коя остана за гледане? Мама Нани, друго не виждам. 😁 Обаче много селяния са вкарали този път и май май ще се застои за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт