ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 951
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 930
Между другото много съвременни млади жени на 20-30+ не са получавали романтика, жестове. Много не са имали сериозни връзки дори. Напълно нормални, високообразовани, работещи, видели свят, финансово независими. А активно търсят и искат връзка. Познавам няколко. Така че това не ме учудва за една Виктория.

# 931
Според мен по-скоро е в образ.
Но и иначе не пречи да е имала тежко детство.

# 932
Шермин напусна сама - видя, че това не е на нейното ниво и вероятно е вдигнала луд скандал за условията, в които живеят.
Тя от небето ли пада? Още от 1-ви сезон се знае какви са условията, всички момичета разказваха по интервютата. А и с нейните претенции, защо е пропуснала да пита по време на кастингите? Нали има договори - тези неща се питат преди да се подпише. Или автоматично е решила, че заради нейното високо ниво няма да бъде третирана като другите?

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:11 от Lilly_85

# 933
  • софия
А аз не съм съгласна да се извинява злобата на същата с това, че можело да е "ромка". Колкото и да не ни се иска и по "чисти" българки ходи това чудо - злобата.
Въпросът ми беше без абсолютно никакъв подтекст, свързан единствено с визията и. Нито оправдавам, нито о(б) съждам поведението и !

# 934
Това, че някой има по-тъмен тен или е грозен не го прави ром. На мен Виктория не ми прилича на такава, и не я извинявам за поведението й, защото е преживяла нещо тежко. Почти всички хора са, особено след една определена възраст, а преживелите обикновено са по-смирени.

# 935

Социалните мрежи така са изкривили съзнанието на по-младите момичета, че направо са си създали друг образ. Габи не е грозна в никакъв случай за мен, малко по-груба да, не всички са фини и ултра слаби.
Но гледам двете снимки и се чудя защо. Масово е, при всички е. Сякаш има един стандарт и изглеждаш ли "под" него, не се "броиш". И да, на снимката от имението е с по-малко грим, но и веждите не ѝ правят услуга.

# 936
Честно казано, не мога да определя все още на коя мома симпатизирам. Сякаш ми се откроява Нани.
Виктория си е злобничка. Не че е първа красавица, но с устата си се е обезобразила. Не знам как някой мъж би целувал подобни устни. На срещата с Алек направи опит да го целуне, но той ловко се измъкна Simple Smile Тая игра на жертва не ми допада. Тя е дошла за любов, другите са с маски и не са истински. На нея й се полага първа среща, втора среща, даже всички срещи.
Васка - направи впечатление с влизането си, но за момента нищо друго не сме видели от нея, освен няколко подмятания по адрес на момичетата и подигравателен смях.
Момичетата, които напуснаха само могат да са щастливи от този факт. Излагацията ще трае по-кратко време Simple Smile

# 937
Привет! Тази година, изключая няколко дами, е тотална антиселекция. Само на мен ли Надежда ми напомня на Мира Добрева? Маниери, говор, присъствие...

# 938
  • София
Бих извинила злобата на Виктория, ако реакциите й бяха отбранителни, но те са нападателни. Не са защитни в резултат на лошо отношение към нея, тя ги подкара всички по домова книга още щом влезе. Намери лоша дума за абсолютно всяка, което, съгласете се, нито е лесно, нито е нормално.
Отгоре на всичкото когато другите започнаха да отвръщат, изведнъж от агресор се превърна в жертва в собствените си очи.
Ако останалите я бяха обиждали и се бяха държали зле с нея, тогава щях да я съжалявам наравно с Милена. Сега не мога много. И мен някой да ме подхване безпричинно с епитетите още след "Здравей", няма да съм особено емпатична.

# 939
  • Plovdiv
trip да и на мен

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:55 от Penelope77

# 940
Между другото много съвременни млади жени на 20-30+ не са получавали романтика, жестове. Много не са имали сериозни връзки дори. Напълно нормални, високообразовани, работещи, видели свят, финансово независими. А активно търсят и искат връзка. Познавам няколко. Така че това не ме учудва за една Виктория.
Мен не че ме учудва, обаче някак има разлика между жена с високи критерии, много избираща и затова да не е била във връзка и Виктория, която изглежда по-всеядна и затова е изненадващо.
Но то пък по въпросите на любовта, варианти много.

# 941
  • София
Някой знае ли Ергенина след Френската учил ли е после вишО?

# 942
  • Берлин
Може би проблемът е,че момичетата живеят в паралелна реалност. Гледайки профилите си и смятайки лайковете под филтрираните си снимки...какво виждат? Себе си или филтрираната версия? Ето една предпоставка за нереалната им самооценка/преценка. Сигурна съм,че не получават реална обратна връзка. Щом някой в национален ефир обявява подобни създания за красиви, зашеметяващи, ослепителни и тн, те и подобните им пред телевизора какво да си мислят. А и в допълнение - липсата на индивидуалност е някаква социопатия. Снощи си казвах "добре е,че имам син", но...потрес

# 943
След вчерашния епизод продължавам да считам, че Алекс ми е любимият ерген до момента, но девойките са ужасно скучни. Не мога да си спомня дали през втори сезон е имало толкова скучна среща - по едно време се усетих, че заспивам. Не знам дали Екатерина е срамежлива или просто не го харесва, но съм убедена, че събиранията на пенсионерските клубове са изпълнени с повече динамика и емоция.
Най-противна ми е сякаш Барбара, дори успя да победи в това отношение Виктория и Християна, може би защото другите две поне не са физически агресивни. Просто едно добро нещо не ми идва да кажа за това момиче, затова ще си замълча. Само чакам с нетърпение да навърши 30 и някой да каже, че е дъртичка.
За момента най-симпатична ми е Надежда, доста обиграна е, но поне не ме дразни. Маги има доста странни реакции от време на време, Васка ми е симпатична на външен вид, но май ще се окаже и тя злобничка.

Гледах, че в следващия епизод ще има лов на вещици, тъкмо малко да живнат, че вчера заспивах.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:59 от 7Vivi7

# 944
Момичета, страхотна първа страничка на темата сте направили. Някой може ли да ми каже само Алек каква зодия е?

Общи условия

Активация на акаунт