ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 960
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 915
  • Берлин
Уф, от тая романтична среща ми идеше да си прережа вените с лъжица. Скука нетърпима. Не само срещата де, всичко.

# 916
  • София
Христина си го кара на шопски диалект, тя нали каза че от Кюстендил не иска да мърда, там може да не им прави впечатление.

# 917
То май затворниците ще й се видят песен на Ивелина след девойките на Родос.

# 918
Оф не ми върви този сезон и не ми върви... Започвам да гледам и веднага ми се приисква да превъртя напред. Превъртам по напред епизода и пак не мога да ги гледам....грозни, пъпчасали, с мазни коси и прости. Една пък има много тежък за слушане диалект (говори на "ади ва"). Нищо общо с кастинга от сез.2. А ергена, с тази изкуствена усмивка и инфантилен смях със зяпнала уста, ми изглежда не по-малко прост от тях. Какъв милионерски син, той нито е излизал от бг, нито е живял като милионер, пък и образованието му куца. Продукцията направо ще изрине дъното по стиснатост и пестене на средства. В следващия сезон, може на палатки навън в градината да сложат момичетата да спят и направо да пасат трева, вместо да ги хранят. След сез.2 си казах, че ще гледам сез.3, нооооо адски трудно е да се издържи епизод и досега не успявам. Жалка работа

# 919
Кои момичета взеха трите бели рози? Аз останах с впечатление, че са Теа, Барбара и Мартина. Та, ако действително едната е Мартина, то какво се случва с нейната бяла роза?
Много ще ме изкефи, Алек да покани някое момиче на среща, някоя от тези с белите рози да открадне срещата и вечерта той да я шитне да си ходи Grinning. Другите бая ще се зачудят дали ще крадат срещи Grinning

# 920
Виктория според мен няма  самочувствие, само демонстрира такова и по-скоро е защитен механизъм.
Поне мисли бързо , личи си по това как говори и реагира на момента. На моменти ми става симпатична дори и ми е гадно за нея- просто човек не избира външният си вид и и се е наложило  през годините да си изгради някаква техника за справяне.Не е много по-различна от Милена, и двете живеят в някакъв измислен свят-едната се е затворила , другата е решила и тя да бъде злобна ,  обиждаща,със самочувствие - точно каквито са били и хората около нея.Поне не им се дава, това си пролича при сблъсъка с простакесата от Кюстендил. Просто е избрала да е като тях. Жал ми става за нея, както впрочем и за Милена, но и двете живеят в някакъв измислен свят, чакайки принца и определено им липсва трезва самооценка.
Колкото до психоложката-във всички сезони са пускани хора, които видимо имат психични проблеми.
Забравила съм им имената, мисля Елица беше тази от миналият сезон, дето си личеше че хич не на център, та смятам психоложката отдавна е загърбила професионалната етика, в името на хляба.

Имаме пълно единомислие по въпроса, и не само по този. Но тук се включвам защото виждам как масово хората определиха Виктория като "противен злодей", а Милена като "ранима, невинна и чувствителна душа". А аз виждам това, което виждаш и ти. На мен дори за Виктория ми стана по-мъчно. Според мен тя е избрала по-трудния път. Милена ето на колко фенове вече си спечели. Всички искат да я защитят, жалят я. А Виктория - не я виждат, че и тя е не по-малко ранима, че и тя е травмирана. Но никой не иска да защити. Освен ергенът де. Иначе нейното участие внася някакъв живец..срещата и на диванчето. Ми трогателна е как мига с клепачи и го играе засрамена, но в същото време намира точните думи и реагира супер адекватно. Тия неща дето ги дрънка - що не паднела от хеликоптера и дрън дрън...това е по сценарий...Съжалявам ама ако трябва да сравнявам срещата с Екатерина и срещата с Виктория. Еми..изяжте ме с парцалите ама сто пъти по-свежа беше тая с Виктория. С Екатерина беше такава скука и вялост, че...ти иде да се гръмнеш. Та, напук на мнозинството на мен Виктория ми е доста по-интересна от доста от участничките.
И аз съм съгласна с горните коментари. Не ми се включва в общия хейт по Вики. Човек не си избира външния вид, а вече се прекалява с подигравките по неин адрес. Да, на моменти е гадна, но и несравнимата Васка също си злобее от време на време, но ние сме по снизходителни към нея, понеже изглежда по-добре. Мъжете обикновено са по-склонни така повърхностно да преценяват хората (най-често жените), но съм изненадана, че и Иван от Комедито, и Неделчо, и Туджаров (докъдето гледах) си спестиха остри коментари. Може и да е от политкоректност, но имат "браво" от мен.

# 921
Сигурно съм пропуснала нещо, но да попитам направо: Виктория ромка ли е?

За мен категорично да! Тя ми е като сиамска близначка на една такава персона, която е половин ромка.  Но естествено такава официална информация няма. Според някои е прекалила със солариума, но....за мен няма съмнение по тоя въпрос.

# 922
Връщам малко назад, но много грозно според мен беше това приближаване на Маги към хеликоптера - готвят се за излитане, сложили коланите, тя върви напред и нарежда нещо - пълен абсурд, никакъв такт.
И супер неадекватна първа среща, това преживяване трябваше да е за двама души, които вече са се поопознали искат да споделят момента и емоцията заедно. Много измъчена работа.

И да добавя, че Маги беше тази, която каза на Виктория, че изборът си е на ергенчо кой да е на среща и няма защо да се възмущава. А баш тя се възмиути най-много май.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 16:37 от ItsAnabelle

# 923
Виктория в стори беше отговорил на въпрос, че да, често е на солариум и много се пече на слънце. Даже скоро пак ще подновява солариума, два пъти седмично.

# 924
Нещо май доста е трито?

Христиана ако заговори на истински нефилтриран кюстендилски диалект, повечето от зрителите, особено по-младите, нищо няма да разберат Grinning Но пък ще е много забавно, един от най-смешните диалекти ми е.

Не съм съгласна да се извинява злобата на Виктория или който и да е с “травми” и т.н. Да, това може да е тригър, но много травмирани хора, включително с психични заболявания, не са агресивни и злобни. Страдат си по друг начин. Злобата и агресията са присъщи на всички и е въпрос на избор дали ще им дадем мегдан. Изключвам невменяеми хора.

# 925
А аз не съм съгласна да се извинява злобата на същата с това, че можело да е "ромка". Колкото и да не ни се иска и по "чисти" българки ходи това чудо - злобата.

# 926
Аз пък се чудя как така лесно решихте, че дрънканиците и са злоба. За мен това е абсолютен сценарий и тя е в роля. Аз не я възприемам като злобна.
А това, че според мен е ромка няма нищо общо с другите неща, които коментриаме. Освен, че може да има комплекс на тая тема и това да я кара да се защитава играейки лошата.

# 927
А аз не съм съгласна да се извинява злобата на същата с това, че можело да е "ромка". Колкото и да не ни се иска и по "чисти" българки ходи това чудо - злобата.
Не е въпрос да се оправдава злобата, а по-скоро търсене на отговори. Какво е преживяло това момиче, за да натрупа такава горчивина и злоба, да не може да каже добра дума за друго момиче и да не е срещала досега любов и романтика. Та като знаем определен етнос как живеят и каква е средата в гетото, си обяснявам проявите й.
Ако е роля е от добрите актриси. Много хора реагираха емоционално, значи си е свършила работата.

# 928
Има злобни хора, не смята, че Виктория е циганка, а и да е - няма значение.

Колкото до Мария, много навътре влязохте в родословието. В Украйна има етнически руснаци, в Русия има етнически украинци. Всеизвестен факт е, колкото и закони, теориии, да вадите, хората няма да спрат да се определят по този начин.

# 929
На Виктория основният проблем е многото вятър в междуушното пространство.
Всичко останало е негово следствие.

Общи условия

Активация на акаунт