ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 376
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 900
здравейте, знаете ли кой е ресторанта, в който Алек заведе Екатерина в Родос?

# 901
Някой беше сравнил Екатерина с Мика, има нещо такова, но на мен Мика ми беше една от любимките, а Катето ми простее. Може би, Екатерина ми е като флегматичен микс между Мика + Айлин хаха
И не, това че си агресивен и открито злобен в игрите не те прави силна жена, а напротив. Силните жени умеят да губят, да уважават другите жени и да не се напъват като сумисти.
Валерия, Габриела (плувкинята) и Барбарона не са силни жени, а злобни и груби момиченца.

# 902

И не, това че си агресивен и открито злобен в игрите не те прави силна жена, а напротив. Силните жени умеят да губят, да уважават другите жени и да не се напъват като сумисти.
Валерия, Габриела (плувкинята) и Барбарона не са силни жени, а злобни и груби момиченца.

Да умееш да губиш, означава че ако някой те победи, да не се оправдаваш и да търсиш причината другаде, а да приемеш поражението достойно и да поздравиш победителя. Да се предадеш още преди битката и после като те бият да мрънкаш не е присъщо на силните и борбените, а на лузърите. Trollface
Щам толкова ги нападате, аз пък ще изразя пълна подкрепа към Теа, Барбара, Габи и Валерия. Момичета, ако четете, да знаете че сте супер хехе Relaxed

# 903
Заспах на снощния епизод.Днес ще догледам,но пък вас ви изчетох-тук си е по-интересно! Това,което успях да гледам снощи,беше една среща ,пълна с мяукане и инфантилност.Само на мен ли ми направи впечатление съдраният матрак,на който дамите,поседнали, обсъждаха нещо си в началото?Пълна излагация за продукцията!

# 904
Гледам Гълъбина при Надкаст и като цяло ми харесва. Гладко говори и тембърът ѝ е много приятен. Но не обичам жени да се презентират като мъжко момиче, което не се интересува от маникюри и тем подобни, за да се хареса на мъжете - в случая Туджаров и Неделчо. Освен това много ми "хареса" комплимента, който сама си направи, че е от интелигентните момичета наред с Милена и Ивелина. 😁 Само какво самочувствие имат тези момичета.

# 905
А каква беше идеята на тази нощувка в хотел?
Или е един вид награда за мацката поне веднъж да се наспи като хората без още няколко овчици компания?

# 906
Историята с подигравките в училище е толкова претоплена манджа, банално, чак нахално на фона на това, че има деца с истински проблеми в израстването или недъзи. Седнала Катето, красавица, да се оплаква, че някакви суъченици са й измислили прякор сигурно. То това се прави в училище - всеки някого закача. Прекаляват с мрънкането си. Искат да се покажат скромни, а излизат жадни за внимание.
Както и историята с лошия бивш... :/
Мхм. Тази стратегия на "жертвата" е ясна - и за Виктория и за Екатерина.
А пък Ергенът може изобщо да не е трогнат (то и как да е от блудкави истории), обаче и той имидж гони - пред камерата все малко ще се направи на загрижен, иначе ще има "безчувствено г*ведо, социопат" и други такива от публиката.
Много вярно!

# 907
  • София
Гледам Гълъбина при Надкаст и като цяло ми харесва. Гладко говори и тембърът ѝ е много приятен. Но не обичам жени да се презентират като мъжко момиче, което не се интересува от маникюри и тем подобни, за да се хареса на мъжете - в случая Туджаров и Неделчо. Освен това много ми "хареса" комплимента, който сама си направи, че е от интелигентните момичета наред с Милена и Ивелина. 😁 Само какво самочувствие имат тези момичета.
Имаше един момент където ги пита “ Ще ме питате или да си разказвам “ , отегчи ги и тях, не само Ергена Joy

# 908
На Надежда (Вишева) какъв ѝ е случаят по- конкретно? Със сигурност сте го обсъдили, но съм пропуснала.
Къде е живяла преди да се върне в Бг? Бащата на детето ѝ чужденец ли е, или българин?

здравейте, знаете ли кой е ресторанта, в който Алек заведе Екатерина в Родос?

Един от стандартните ресторанти за изхранване база ОИ към бетонните общежития из родоското крайбрежие.
Почти съм сигурна, че бяхме пред него на плаж, а приятелка на дъщеря ми- с родителите си на почивка в същия хотел. Нищо особено като цяло. Кухнята им в сезон не е по абсолютно инкакъв начин по- интересна от стандартните за ОИ. Иначе явно бяха вкарали готвач с по- засукани претенции за "Ергена" и преди да пуснат тотално кепенците до сезон 2024.
Но пък в непосредствена близост до него има невероятен бар с изключително интересни и пивки коктейли, вкусна а- ла фюжън кухня и екстремно приятна музика.

Не омаловажавайте факта, че в Украйна има много силно руско малцинство, което си се характеризира като руски граждани и което е един от факторите да не се разрешава двойното гражданство в Украйна. Сега, във връзка с т. нар. "специална военна операция" не зная как стоят нещата, но девойката каза, че е в Бг години преди започването ѝ.

# 909
Само на мен ли ми направи впечатление съдраният матрак,на който дамите,поседнали, обсъждаха нещо си в началото?Пълна излагация за продукцията!
И на мен,и на мен.
Милена смятам,че проблемите ѝ идват от детството и най вече от отношението на майка ѝ.Повредила е момичето.
Измишльотините на Христиана хич не са ми интересни-цър-пър,заАпа,черна ръка или там какво беше.Чак днес в Преди обед ги коментираха,това-заапа..Ей нов език измисли тази, чак и ефирно време за глупостта ѝ.

# 910
Майката на Мария сигурно е бесарабска българка от Украйна, която никога не е живяла в България и се е омъжила за руснак. Аз така го виждам.
Няма нужда да гадаеш, тя каза, че майка и е била студентка в Москва и там се запознала с баща и. Украйна и в тази картинка няма, ама нейсе.
От 8 години живеят в България.

# 911
Майката на Мария сигурно е бесарабска българка от Украйна, която никога не е живяла в България и се е омъжила за руснак. Аз така го виждам.
Няма нужда да гадаеш, тя каза, че майка и е била студентка в Москва и там се запознала с баща и. Украйна и в тази картинка няма, ама нейсе.
От 8 години живеят в България.
Ето визитната й картичка. Родена е в Одеса, Украйна.
https://telekabeltv.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0% … 0%BD%D1%8A%D1%82/

# 912
В Кюстендил доста често явление е хората да използват някои изрази със съвсем различен смисъл. Да се радваме, че тази представителка на иначе китния и красив град, съвсем не го е ударила на диалект. Че тогава освен отрезвител, ще е нужен и преводач Simple Smile

# 913
Виктория според мен няма  самочувствие, само демонстрира такова и по-скоро е защитен механизъм.
Поне мисли бързо , личи си по това как говори и реагира на момента. На моменти ми става симпатична дори и ми е гадно за нея- просто човек не избира външният си вид и и се е наложило  през годините да си изгради някаква техника за справяне.Не е много по-различна от Милена, и двете живеят в някакъв измислен свят-едната се е затворила , другата е решила и тя да бъде злобна ,  обиждаща,със самочувствие - точно каквито са били и хората около нея.Поне не им се дава, това си пролича при сблъсъка с простакесата от Кюстендил. Просто е избрала да е като тях. Жал ми става за нея, както впрочем и за Милена, но и двете живеят в някакъв измислен свят, чакайки принца и определено им липсва трезва самооценка.
Колкото до психоложката-във всички сезони са пускани хора, които видимо имат психични проблеми.
Забравила съм им имената, мисля Елица беше тази от миналият сезон, дето си личеше че хич не на център, та смятам психоложката отдавна е загърбила професионалната етика, в името на хляба.

Имаме пълно единомислие по въпроса, и не само по този. Но тук се включвам защото виждам как масово хората определиха Виктория като "противен злодей", а Милена като "ранима, невинна и чувствителна душа". А аз виждам това, което виждаш и ти. На мен дори за Виктория ми стана по-мъчно. Според мен тя е избрала по-трудния път. Милена ето на колко фенове вече си спечели. Всички искат да я защитят, жалят я. А Виктория - не я виждат, че и тя е не по-малко ранима, че и тя е травмирана. Но никой не иска да защити. Освен ергенът де. Иначе нейното участие внася някакъв живец..срещата и на диванчето. Ми трогателна е как мига с клепачи и го играе засрамена, но в същото време намира точните думи и реагира супер адекватно. Тия неща дето ги дрънка - що не паднела от хеликоптера и дрън дрън...това е по сценарий...Съжалявам ама ако трябва да сравнявам срещата с Екатерина и срещата с Виктория. Еми..изяжте ме с парцалите ама сто пъти по-свежа беше тая с Виктория. С Екатерина беше такава скука и вялост, че...ти иде да се гръмнеш. Та, напук на мнозинството на мен Виктория ми е доста по-интересна от доста от участничките.

# 914
Покрай Хриси Ивелина се срамува да разказва, че също е психолог. Шегувам се, но положението е плачевно.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 16:25 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт