ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 098
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 885
Не, Милена не е знаела къде отива. Видяла е красивата приказка как странницата Валерия си намери странника Евгени, наивно си е помислила, че има шанс. Сюжетната линия в сезон 2 бе умните и възвишени срещу ограничените красиви опаковки. Видяла е, че едната участничка изпъкна с мъдрост и дълбочина въпреки че трудно би била наречена красива.
😁😁😁😁😁
Посмях се на тази част.

Милена не е за предаването, но пък трябва ли да ѝ се ограничава свободата. Ако не ѝ се подиграват, може би не е толкова лошо, че участва. Засега повечето зрители я подкрепят.

# 886
Христиана снощи май беше на сокче ?

# 887
  • тук и там
Виктория -като изключим нелепата уста, която е правена-не е избрала да изглежда така. Зъби се правят с пари, които тя може и да няма, един хиалурон в устните е постижим финансово за всеки(и голяма грешка в повечето случаи-справака всички моми в Ерхеня).Фасетите на Маги ще струват бая пари, ако Виктория беше влезнала с фасети, пак щеше  да обере голям хейт-в смисъл, нямаше да я направят красавица.  Лоша кожа има маса народ, ако е мазна и пореста кожата, сколонна към акне -няма какво толкова да се направи, и да се скъсаш от грижи и хигиена -пак не е като нормалната или суха кожа, попитайте някой , който страда от акне-а гримовете с които го мазонтят там и ползването на едни и същи четки, влошават положението.
Та да-не е красива, меко казано, но за мен поведението на Кюстендилската слива  е още по-грозно , и даже да беше първа красавица(а тя не е), пак щеше да ми е грозна с това просташко поведение.

# 888

Не, Милена не е знаела къде отива.................... Явно е, че психологът я е избрал, за да бъде атакувана по линия на годините й, че е "стара мома" и психологът е предвидил, че ще се разстрои и ще го покаже, щом споделя, че е травмирана от малка по темата.
Няма как от малка да е атакувана по темата "стара мома".

Във визитката или на синхроните разказваше, че майка й й го е повтаряла още като е била на 20. За мен също е странно на такава възраст и то собствената ти майка да ти говори такива неща.

без да съм психолог това звучи жестоко и травмиращо.

# 889
Едната на мечетата беше Валерия. И тя беше супер агресивна. Другата не я разпознах, някои много си приличат Simple Smile
На мечетата бяха Валерия, Барбара и Габриела/плувкиня/- все “мощни” девойки.

# 890
Според мен си е чист сценарий поведението на Виктория и Християна. Не казвам, че в реалния живот пръщят от интелект, но да не се лъжем първата няма как да е толкова болно влюбена в непознат, на визитката си изглеждаше съвсем нормална като мислене, а втората е ясно, че никакъв интерес към ергенчето няма, просто са и дали ролята на невъзпитана селянка, тя си има тези заложби и прекрасно се справя.
Вече борчето си е откровено злобна. И не, не е нормално продукцията да подкрепя това насилие от снощната глупашка игра. Тези кюфтета по 100 килограма да блъскат другите слаби женички с всичка сила. Даже аз също като Християна бих постъпила - да се откажа, вместо да ме млатят и насиняват тия плашила.

# 891
  • тук и там
Може и от продукцията да са им казали да са по-активни на червените , а на тах малко им трябва. Щото сините пък ги галеха с перце червените , там игра нямаше.Или си им идва отвътре..За Барбара  и Валерия съм сигурна поне, снощи видях и че Габриела не им отстъпва. Аз пък през цялото време си мислех че е сестра и на Габриела на мечетата, ама щом казвате че е била тя..

# 892
И да въртим и сучем, не виждам как българка + руснак = украинец

# 893
Живеят в Украйна. Значи украински граждани с руски и български произход.

От вчера тук по новините/Германия/ въртят един български манго, който нападнал две момичета. Сто пъти повториха българин, та българин.
Етнос цигански, говорещ турски, но живее в България.

# 894
Явно вчерашният епизод е бил скучен, щом дъвчем такива неща.

# 895
Историята с подигравките в училище е толкова претоплена манджа, банално, чак нахално на фона на това, че има деца с истински проблеми в израстването или недъзи. Седнала Катето, красавица, да се оплаква, че някакви суъченици са й измислили прякор сигурно. То това се прави в училище - всеки някого закача. Прекаляват с мрънкането си. Искат да се покажат скромни, а излизат жадни за внимание.
Както и историята с лошия бивш... :/

# 896
  • гр.Пловдив
Тази Милена участваше ли в игрите ?
Не в видях изобщо ,а и не мога да си я представя изобщо в такива отборни задачи..С тази флегматичност й подхожда някой санаториум в Хисаря ...

# 897
Историята с подигравките в училище е толкова претоплена манджа, банално, чак нахално на фона на това, че има деца с истински проблеми в израстването или недъзи. Седнала Катето, красавица, да се оплаква, че някакви суъченици са й измислили прякор сигурно. То това се прави в училище - всеки някого закача. Прекаляват с мрънкането си. Искат да се покажат скромни, а излизат жадни за внимание.
Както и историята с лошия бивш... :/
Мхм. Тази стратегия на "жертвата" е ясна - и за Виктория и за Екатерина.
А пък Ергенът може изобщо да не е трогнат (то и как да е от блудкави истории), обаче и той имидж гони - пред камерата все малко ще се направи на загрижен, иначе ще има "безчувствено г*ведо, социопат" и други такива от публиката.

# 898
  • София
Поите пет пари за снощи.

Шермин напусна сама - видя, че това не е на нейното ниво и вероятно е вдигнала луд скандал за условията, в които живеят.
Катето - скука. Но съм с едно наум за нощувката в хотела и уж в две стаи. Дава се възможност за бъдещи планове.
Маги - преиграва неприятно, видимо е нечий човек и дори целувката им го показва - хем има такава, хем не е баш както трябва.
Разговорът с Нани се получи най-добре.

Останалите май сте ги обрисували така, както и аз ги виждам - зле с една дума. Satisfied

# 899
Валерия, Виктория, Христиана, Барбара и Криси сценаристката определено оглавяват моя личен топ 5 най-неприятни особи. Мога да добавя и Мими русата, която приглася на Христиана.
Пускам след малко пак да изгледам епизода без реклами, че явно доста детайли съм пропуснала снощи.

Общи условия

Активация на акаунт