). Но Алек каза на синхрона, че ще опита да ѝ е приятел, за друго не ги виждам.
Срещата с Екатерина не беше чак толкова скучна. Момичето е симпатично и не я видях да недоволства и да се прави на "голямата работа". Играта я развалиха сините, като не проявиха никаква борбеност и воля за победа. Пълни лигли, които се оправдават че играли феър плей. Та те ги пускаха напълно безпрепятствено да си минават през трасето. Това не е феър плей, а лигавщина и страх. Браво на червените, напърно заслужено си биха. Може би имаше малко прекаляване в частта с мечетата и то в редки случаи, когато използваха и телата си и това е. Аз харесвам силни и борбени жени, не лигли, които ги е страх от елементарни физически препятствия. Като тази Микаела миналата година, където не можеше една лицева опора да направи...
Срещата с Екатерина не беше чак толкова скучна. Момичето е симпатично и не я видях да недоволства и да се прави на "голямата работа". Играта я развалиха сините, като не проявиха никаква борбеност и воля за победа. Пълни лигли, които се оправдават че играли феър плей. Та те ги пускаха напълно безпрепятствено да си минават през трасето. Това не е феър плей, а лигавщина и страх. Браво на червените, напърно заслужено си биха. Може би имаше малко прекаляване в частта с мечетата и то в редки случаи, когато използваха и телата си и това е. Аз харесвам силни и борбени жени, не лигли, които ги е страх от елементарни физически препядствия. Като тази Микаела миналата година, където не можеше една лицева опора да направи... 
То затова има и такива объркани жени, щото мъжете не знаят какво точно е силна жена... От истински силните жени се криете в миша дупка!
Заяждай и се бори с друг силен опонент, който ще ти отвърне. Ок съм с това, а и това интересна част от шоуто. Но не закачай, някой който няма да ти отвърне, а само ще страда и ще му е гадно. Това е тъпо и долно. Знам, че тя може да е като Пам т.е. вкарана именно за сюжетна линия с тормоза(булинга), но пък никой не ги кара да си хващат на въдицата на продуцентите и да влизат в ролята на тормозителя. Тук трябва да вкарат малко акъл девойките и да не се излагат.
Препоръчани теми