ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 063
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 855
Интересно до кога ще се крие , че са сестри?
Не се крие, всички знаят, просто още не се говори за това. После и от този факт ще стане голям бум и чудо на чудесата, за да има специален театрален фурор.

# 856
  • София
Аз мисля че и трите бяха доста агресивни.
Наистина младите го играха на живот и смърт, можеше да ударят лошо някое от момичета. Не знам от злоба ли или от глупост, че не им минава през главата какво може да стане. Това с топките също беше гадно.

# 857
Скучна беше срещата вчера. Екатерина се чудеше какво да каже и как да се държи. След първа среща да зариваш послание е странно и тези изкуствени цветя на плажа ....
Аз съм най-изумена как ги викаше на срещи на коктейла.  Беше като пред лекарски кабинет. 

[/quote

Като пред гинекологичен кабинет по-скоро. Хахахахахахахахаха

А за Екатерина, дрън-дрън, зайченцето бяло, шарени бонбонки. Поведение все едно сме в 7-ми клас....Ужас.

# 858
  • България
На мен Магдалена ми е пластмасова, обиграна, много изкуствена, в образ, неискрена. Алек не ми изглежда искрено впечатлен и запленен от нея. Алек харесва само Надежда.

# 859
Тъпото е, че пред Алекс Виктория се изкарва жертва и той безрезервно ѝ вярва и я взема под крилото си, защото, виждайки я, е нормално да предполага, че е обект на подигравки. Не знае обаче, че тя е тази, която се подиграва най-много и е със самочувствие на невиждана красавица.

# 860
Когато и да влезе човек да ви чете, все ще е късно 🤣 няма насмогване, дайте да направим някаква клауза, при която да не се коментира нищо, докато тече предаването.. човек да се чуди да гледа или да чете 🤣

Та.. за цели 3 епизода не разбрах какво толкова се захласвате по тази Надежда, и на мен откровено ми прилича на Кулагин, както беше казала една съфорумка… може да е нежна и добра, но нещо нищо не може да ме накара да я захаресвам. Магдалена също, по извратен начин харесвам само “желязната” ѝ усмивка, може би защото съм имала няколко приятелки с брекети и ми е някак сладко. 😁
Катето ми е безлична.
За Христиана - според мен на играта се отказа, защото видя другите какъв “бой” отнесоха и буквално не е искала да и развалят прическа и грима, за да не заприлича на мокра жаба, това оправдание, че уж заради Викито при мен не мина.
Барбито и аз като другите смятам, че е много злобна, а на синхроните нямам думи, абсолютно фалшива с тия муцки и изказвания - дъното!
Теа ми е сладка по детски, малко е простовата ама според мен не по лош начин, но в никакъв случай, не ми е фаворитка за финала. Виктория няма да я коментирам, толкова е зле милата, че на моменти чак ми става жал за нея.. Колкото и да ми е антипатична, поне успя да ме развесели с едно изречение от тийзъра за днес, когато каза “ Какви пантерки бе ?! Съдрани котки “ 🤣 То вярно, че и тя е съдрана котка ама ме изкефи.

За Алек - не знам колко е било нагласено това с “ Търся, търся… “ вероятно те са му казали коя да покани де, но според мен не я видя, защото тя беше пред него с гръб, но ситуацията беше много комична 😁 А и дори да не е знаел коя е наистина, аз го разбирам напълно. Всеки нормален човек, който се запознава с 26 различни човека, няма шанс да запомни всичките за 2 дни, дори и 10 да бяха само, сигурно пак нямаше да ги запомни. Винаги е така, запомня 1-та и тези, които са му направили най-силно впечатление, така че не го виня!

За Шармин и аз видях, че някой беше написал, че тя искала да си тръгне, може и така да е, но само аз ли усетих някакво съкровено разочарование, че не е получила роза?! 🤣 На мен ми изглеждаше, като да не го е очаквала, но може просто да не е била в настроение заради роклята.

И наистина това май не е било.. за цели 3 епизода да не може човек да отима дори 1 фаворитка!

# 861
Алек е приятел младеж, но никак няма мъжкарско и сексуално излъчване . Не знам дали грешката е в моя телевизор Simple Smile

# 862
Алек е приятел младеж, но никак няма мъжкарско и сексуално излъчване . Не знам дали грешката е в моя телевизор Simple Smile
Според мен не е в твоя телевизор, продължавам да съм на мнение, че мъжете се развиват по-бавно от жените, демек на 28 според мен още си е детински гъз, точно за това се учудвам не тези 30+ защо си го причиняват. 😁
ММ е на 36 и пак на моменти имам чувство, че освен синът ни, и той също ми е дете 🤣

Та ако Алек наистина има влечение към по-възрастните, това обяснява всичко. Може би си търси нещо като майка, която да го дондурка 🤣

# 863
О, то пък от Гено един сексапил струеше, като дете от детската градина ми беше.
Алек не е лош, но е просто обикновен. Няма нищо общо с Къванч, че четох такава статия, пълни глупости.
Не ме дразни за момента, а и не съм забелязала да е толкова посредствен(то още нищо не сме видели от него) както имаше мнения.
Да, Виктория го играе пред него много ранима. Но така да не ѝ отива тази роля с тази невестулска физиономия(сори за сравнението Simple Smile ). Но Алек каза на синхрона, че ще опита да ѝ е приятел, за друго не ги виждам.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 13:32 от *Амбър*

# 864
Епизода беше ок, но ме е яд че изгони Габи. Пожарникарката ми беше в топ 6 за сезона.Worried Срещата с Екатерина не беше чак толкова скучна. Момичето е симпатично и не я видях да недоволства и да се прави на "голямата работа". Играта я развалиха сините, като не проявиха никаква борбеност и воля за победа. Пълни лигли, които се оправдават че играли феър плей. Та те ги пускаха напълно безпрепятствено да си минават през трасето. Това не е феър плей, а лигавщина и страх. Браво на червените, напърно заслужено си биха. Може би имаше малко прекаляване в частта с мечетата и то в редки случаи, когато използваха и телата си и това е. Аз харесвам силни и борбени жени, не лигли, които ги е страх от елементарни физически препятствия. Като тази Микаела миналата година, където не можеше една лицева опора да направи... Trollface

# 865
Не, Милена не е знаела къде отива. Видяла е красивата приказка как странницата Валерия си намери странника Евгени, наивно си е помислила, че има шанс. Сюжетната линия в сезон 2 бе умните и възвишени срещу ограничените красиви опаковки. Видяла е, че едната участничка изпъкна с мъдрост и дълбочина въпреки че трудно би била наречена красива.

Откъде да знае, че ще спят по 7 в стая, ще ги наливат с евтин алкохол и без адекватна храна и сюжетната линия този сезон ще е пантерки срещу дъртите? Явно е, че психологът я е избрал, за да бъде атакувана по линия на годините й, че е "стара мома" и психологът е предвидил, че ще се разстрои и ще го покаже, щом споделя, че е травмирана от малка по темата.

Не мога да повярвам, че психолог като Ани Владимирова би допуснала това.

# 866
Уфф, знам, че Ергенът не е виновен за начина по който се смее, но ... върколак ми е и това е си то.

Опитвам се да разбера момичетата, и злобата и агресията им, и външността им, без да ги оправдавам, всяка със своята история, толкова различни фактори са повлияли за това, в което са се превърнали - външно и като характер, до голяма степен под натиска на обществото, на групата, обкръжениято, семейството.
Да, всеки сам избира пътя си, но... въпреки това.

# 867
Епизода беше ок, но ме е яд че изгони Габи. Пожарникарката ми беше в топ 6 за сезона.Worried Срещата с Екатерина не беше чак толкова скучна. Момичето е симпатично и не я видях да недоволства и да се прави на "голямата работа". Играта я развалиха сините, като не проявиха никаква борбеност и воля за победа. Пълни лигли, които се оправдават че играли феър плей. Та те ги пускаха напълно безпрепятствено да си минават през трасето. Това не е феър плей, а лигавщина и страх. Браво на червените, напърно заслужено си биха. Може би имаше малко прекаляване в частта с мечетата и то в редки случаи, когато използваха и телата си и това е. Аз харесвам силни и борбени жени, не лигли, които ги е страх от елементарни физически препядствия. Като тази Микаела миналата година, където не можеше една лицева опора да направи... Trollface
Е, как може тия побеснели шимпанзета, да ги наречеш "силни и борбени жени"??? Joy То затова има и такива объркани жени, щото мъжете не знаят какво точно е силна жена... От истински силните жени се криете в миша дупка!

Не, Милена не е знаела къде отива.................... Явно е, че психологът я е избрал, за да бъде атакувана по линия на годините й, че е "стара мома" и психологът е предвидил, че ще се разстрои и ще го покаже, щом споделя, че е травмирана от малка по темата.
Няма как от малка да е атакувана по темата "стара мома".

# 868
О ако някоя тръгне да се подиграва на Милена, много ще ми падне в очите. Дано не е някоя от любимките ми. Trollface Заяждай и се бори с друг силен опонент, който ще ти отвърне. Ок съм с това, а и това интересна част от шоуто. Но не закачай, някой който няма да ти отвърне, а само ще страда и ще му е гадно. Това е тъпо и долно. Знам, че тя може да е като Пам т.е. вкарана именно за сюжетна линия с  тормоза(булинга), но пък никой не ги кара да си хващат на въдицата на продуцентите и да влизат в ролята на тормозителя. Тук трябва да вкарат малко акъл девойките и да не се излагат. Trollface

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 13:51 от batigol

# 869
Христиа/я/на е 1:1 с Венета от миналия сезон. Пиянство, лигаво отношение, отвратителен тембър, подсилен от диалект, липса на задръжки...
А Васка я забелязах едва тогава, когато прочетох, че някой тук попита за нея.
Надежда ми харесва ...засега.

Общи условия

Активация на акаунт