ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 088
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 825
Аз не разбрах, коя твърди, че е излизала с Тайга?

# 826
Шермин, иСраелката.

# 827
До половината съм и затова не четох до края коментарите.
Първо да се изкажа- адкски тъпа среща, химия като между холна масичка и бар стол.
Сашо да е жив и здрав бая семпъл интелектуално. За мен той е най- глуповат от тримата ергеня.
И тая разтегната в изкуствена усмивка уста малко крийпи идва.
Момите- дънооооо!
Това което се набива на очи след съзтезанието - яко опростачване за 10 години разлика. 20 годишните се държат, като хванати от улицата.
Барбито много злобна!
В тела 20 годишните можеха да си пробият чашките и да носят вода на каките.
Изразът “дърти” показва нивото им.
Но то той и ергенът едвам се сдържа да не заговори на “бате” така че всичко е точно.
Средно аритметичното им ай кю е двуцифрено число….

Айде кат догледам пак!
Чакам да видя Сашо ша бацне ли тази страстна като замразена скумрия Катя!

# 828

За мен не е само носът проблем на Милена. Нея я е страх да говори гласът ѝ трепери направо, недоумявам от къде тази смелост да влезе тук.

Не мога да разбера защо великия нос на Милена толкова много се коментира ??? Определено не е само носът, който и е проблема. Тя е различна.
Първо, вижте и финните, да не кажа тънки ръце, нявярно е със същото тяло. Висока, суха, тънка.
Хубава коса.
Остър ум, чувство за хумор и за самоирония.
Грам самочувствие, интроверт и човек, който го е страх да излезне на сцената.
Което още повече буди моите адмирации, именно заради същността си - тя е излезнала от зоната си на конфорт и то доста, бутнала се е и то много, за това, хората би трябвало да я уважават. Това изисква много сила.
Носове се оправят ако реши, днес естетичната хирургия е на всеки ъгъл.
Но умът не се ..., а тя го има.

# 829
Едва ли ще му допадне, че е предложен за Golden Bachelor. Ама, нали. 😁

# 830
Скучна беше срещата вчера. Екатерина се чудеше какво да каже и как да се държи. След първа среща да зариваш послание е странно и тези изкуствени цветя на плажа ....
Аз съм най-изумена как ги викаше на срещи на коктейла.  Беше като пред лекарски кабинет. 

# 831
И на мен ми беше гадно да гледам промото, защо сълзите на една жена се използват по такъв начин  ... но защо Милена не им е конкуренция, а Виктория е? Милена е просто ранима, и изглежда човек с травми, но всеки човек има такива, тя просто не го прикрива, защо толкова злобен и грозен човек като Виктория да има повече шансове от Милена?

# 832
Че и не знаеше как се казват и просто си повтаряше имена. Grinning

# 833
При Виктория тази злоба може да е защитен механизъм. Много странно се държи.

# 834
Сега гледам на запис.
Една издържам диалекта на Християна. *Не съм забелеЖИла..*
Виктория пък хем агресивна като спортен темперамент, хем мега лабилна ала Милица. Размечтала се и тя за пръстен...
И докато се джафкат,  напомпаните  им устни и те играят собствен живот насам натам.

# 835
  • here and now
Най-хубавото от снощния епизод е, че изхвърчаха 3.
Дано има поне още няколко такива..

# 836
  • София
За мен пък Магдалена просто блести пред всички. Не защото е ултра красавица, но просто има нещо в нея, което я кара да изпъква пред всички. Често се усещам, че гледам само нея на коктейлите. И не знам какво толкова противно намират хората в поведението ѝ, супер нормално е, особено сравнено с останалите злобили в имението. Хареса ми също и коментарът ѝ след разговора с Виктория сутринта - че не може да се правят крайни оценки за другите толкова бързо.
Само ще ти кажа, че мъжът ми като я видя каза "какъв е тоя кон с железата?"
Не е за хвалене това.

# 837
Ами реших да не правя ревизия на всичко. Още има... Излезне, излезнала. Никога няма да разбера израза "бутнала се е". Сила изисквало?! Не разбирате ли, че тя не вижда света като ... да го кажем "нормалните" хора? Нейните представи са съвсем други.

# 838
  • София
Сега гледам на запис. Прехвалената Васка, на която се преписаха какви ли не добродетели, първо се забавляваше на физическата агресия и грам не изглеждаше да й е неудобно,  после в къщата когато злобните боркини гордо се хвалеха как са ги облъскали, Васка натърти, че те са "младите". Доста семпла ще се окаже, язък й за хубавата визия.

# 839
Историята с подигравките в училище е толкова претоплена манджа, банално, чак нахално на фона на това, че има деца с истински проблеми в израстването или недъзи. Седнала Катето, красавица, да се оплаква, че някакви суъченици са й измислили прякор сигурно. То това се прави в училище - всеки някого закача. Прекаляват с мрънкането си. Искат да се покажат скромни, а излизат жадни за внимание.

Общи условия

Активация на акаунт