ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 964
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 810
Мале това тук няма изчитане.
След вчерашния епизод Катето ми е много симпатична. Напомня ми на Мика от миналия сезон. Изящна, нежна, мила, като кукла. Подобна история на грозното пате, отнесло подигравки от връстниците си като дете. Иска ми се Алек да я харесва наистина. Иначе ще остане невидима. След такава среща, друга на нейно място щеше да си го дръпне, а тя буквално се криеше зад друго момиче на коктейла. Изглеждат добре като двойка.
Останалите не искам да коментирам към момента.
Все още мисля, че всички спойлери, които излезнаха са лъжливи. (Или поне така ми се иска).
Въобще не мога да хвана логика и причина за отпадането на момичетата досега 🤷.

# 811
Добро утро, приятелЕ! 🥰 Мъртво болна съм и снощи не успях да догледам докрай епизода,предпочетох да се наспя. Сега ще ги пусна, но бързах да вляза да ви изчета и вече съм наясно с картинката.
Не разбирам защо снощи в синхрони гледахме основно три лица и като изключим Магдалена донякъде , останалите две са ми крайно несимпатични.
Винаги гледам да намирам по нещо красиво във всеки,  но при Виктория и Христиана просто ми е мисия невъзможна.
Гледам Шерминаторът е излязла, не очаквах да е толкова скоро, но явно за нейните дини няма подходящи рокли 😀
Тази Барбара вярно,че тренира борба,но съм сигурна,че в миналия си живот е била сумист. Нищо женствено не намирам в нея. Нз защо се сравнява с Айлин. Айлин е класи над нея за мен.
Айде да пускам комедията 😀
Даа няма рокля за нея.Сама си  каза ,че надолу са и големи ,нагоре тесни.Ами девойко нали сама си се докарала до това положение с тия дини ,пък  сега се цупиш.

# 812
Катето е симпатична, но все си мисля, че Алек, като възпитаник на 9 ФЕГ, си търси и някак по-начетена жена.

# 813
Който психолог е допуснал парфюмеристката Милена в шоуто със сигурност е действал против професионалната етика. Тази жена изглежда толкова крехка и ранима, буквално ми бе неприятно да гледам промото, където плаче, защото със сигурност не играе роля и това са истински сълзи и болка.

да си правят шоуто и рейтинга на гърба на онези момичета, които просто влизат в роля и играят играта, без да си го слагат на сърце. Но това е жена със сериозни травми, абсолютно наивно по детски влезнала в предаване да търси любовта.

# 814
Отворех да го видя този Тайга, ми то за хвалба ли е-домашно насилие, на снимките с такива като нея, сигурно и нарк**ци, че и грозен.
Добре, че каза "Излизала съм с Тайга", а не "Излизала съм с бившия на Кайли Дженър" 😭

# 815
Нищо и няма на Милена, време и е да се научи да се отстоява
Всички го правим, всички сме били уязвими, не е попаднала в женско отделение на затвор все пак

# 816
Милена ми е много фина и чуплива, но е гледала предишните сезони, наясно е какво става вътре.

# 817
Според мен, колкото и да са злобнички, никоя няма да тръгне да скача толкова на Милена. Те си се джафках, защото се виждат като конкуренция, нищо, че никоя не става. Grinning

# 818
Дори да е гледала, според мен има фактори, които допълнително  ги разклащат - недоспиване, ковти храна, алкохол, липса на лично пространство, съжителство на 7 момичета в една стая с обща баня е близо до условия в затвор.
Допълвам, да Милена не им е конкуренция и не е конфликтна, и ако от продукцията не подтикнат конкретно някоя (да й поставят задача да я провокира) няма да се занимават с Милена.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:17 от Xвъpчило

# 819
Ох, Туджаров, който е в сутрешния блок на бтв, за да коментира Ергенът и който изглежда страхотно така подстриган и с оформена брада, каза за Виктория, че е "изключително красива"! Защо трябва да се преструваме от пуста криворазбрана коректност?! Виктория е абсолютно плашило, ако и да няма тя вина за това поначало, но пък е допринесла достатъчно, за да стане още по-зле положението. В студиото са и Габи и Мартина, Шермин не се чувствала добре, евентуално утре щяла да дойде.

# 820
В момента 2 от трите моми в "Преди обед"

# 821
Сетих се на кого ми прилича Магдалена, на Ивет Григорова. И по външност и по възраст. Определено си мисли, че е специална за Алек.
Надежда снощи ме спечели с искрено отношение и тоалета. Който и Елена носеше и много харесвам. Само носът и назолабиалните ми вадят очите, но ще ги преглътна. 😁
За мен не е само носът проблем на Милена. Нея я е страх да говори гласът ѝ трепери направо, недоумявам от къде тази смелост да влезе тук.
Барбара си е закръглена. Изобщо много малко красиви тела тази година, единици са.

# 822
  • тук и там
Милена не е за там,а психоложката на предаването наистина е постъпила крайно непрофесионално.
Ама то като гледам детската психоложка, що да очаквам някаква професионална  етика от тази на предаването..Ужас, след тях двете (третата за сега бива, въпреки че на 44 влиза в ергенЯ и тя, та не знма колко е в час ), човек да го е страх да отиде на психолог..
Барбара груба и брутална, направо като хваната от гората.Впрочем всички с мечките от младите бяха такива, но тя най-вече. Дайте и един кокал да гризе, облечете я в кожа и баш на неандерталка ще докарва, то отвътре и идва-като семейство  Круд(с), ама те поне са симпатични..

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:24 от Кайсия

# 823
Мартина е била стриптизьорка, което за мен е по-кофти от това да имаш онли фенс
Зависи от only fans профила, защото там могат да се качват и 18 + кадри.
Естествено, че са +18 кадри. Вече ги има и свободно в нета за невярващити.

За какви снимки става дума? Не откривам? И откъде дойде новината, че Мартина е била стриптизьорка?

# 824
Виктория е пуснала в стори да ѝ се задават въпроси за снощния епизод. Някой ако иска може да пита каквото го вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт