ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 114 993
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 750
Много ста писали уаа Satisfied

Засега скучен сезон. Само заради вас гледам. Ергенът е по-добър от предишния, но момите са слаба бира, а те правят предаването. Откъм външност има симпатични, но никоя не ми е красавица, ни с грим, ни без, което не би било никакъв проблем, ако имаха нещо в междуушието и имаха интересни интеракции. Като поведение — много изкуствени, като рецитал на читалищни самодейци. Никоя не си вярва.

Репликите са един път:

— Аз съм учила индустриален дизайн.
— Феноменално!

Надя я харесах на представянето, но на второ четене вярно е Капитонова от Алиекспрес, особено с мекия говор.

Шермин добре че си тръгна, че както влезе в битката да се мята с Ван Клийфа, много пари щеше да потроши в предаването за нищо.

Барбара е рядко злобна и стръвна жена с мега аграрно излъчване. Става за модел на братски могили. Имам чувството, че ще ме набие, ще ми вземе имотите и ще ми облече палтата, а мен ще натири в ТКЗС-то. Естествено ѝ идва злобата според мен, при Виктория има малко елемент на фалш и театралност. И какво се гордее, че е млада, като изглежда на 36. То не е само да си млада, а и да си хубава и с добра фигура.

Като цяло, само Теа ме кефи Smile Надежда излъчва някаква мекота и топлина. Милена е толкова ранима и чувствителна, ужасно ми е жал. Нещо в нея ми напомня на героинята от “Пяната на дните” на Борис Виан. Според мен психологът допуснал участието ѝ е в нарушение на професионалната етика.

# 751
Сега ще ви стане ясно защо ви казвахме за миналия сезон, че Елена го изнесе на гърба си, макар че Генчо избра друга още първата вечер. Ако я нямаше, познайте колко щеше да е интересно.

# 752
Аз снощи Васка не я видях. Вярно, че ставах и върших някои работи, явно точно тогава са били кадрите с нея.

# 753
  • София
Васка имаше точно една реплика този епизод и тя бяше, че устните на Виктория изглеждат като правени в някое мазе. От самото начало съм с резерви за нея, защото някъде из дългото промо я мернах да се подхилква на подигравките срещу някоя участничка, мисля, че Маги и днешното включване май ми затвърждава мнението, че е злобничка.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 07:46 от V_e_S_i

# 754
Много скучен сезон. Не можах да изгледам цялото предаване, доскуча ми и смених канала. Миналата седмица направих същото.
Но видях как Маги пристъпи към въртолета, а пък после се фръцна, че не може да ги изпраща на среща двамата.
Май по-скоро беше демонстрация на дългите й крака, в случай че някой не ги е забелязал.

# 755
  • София
Васка беше с някаква черна перушинеста рокля и зализана коса, може и да не сте я познали.
Само да вметна, че студентите по фармация днес не са както едно време (ех, едно време какви студенти имаше... Grinning). Ясно е, че е нива над Християни, Шермини и подобни, но не ѝ приписвайте уникални качества само заради следването. Ще се изложи и тя подобаващо.

# 756
  • София
Сезонът е ужасно скучен, банално и накадърно направен. Еднообразни реплики, режисирани скандали, той седи и чака да му издиктуват с коя иска да се види, за да й каже, че иска шест деца,  всички те обаче усещат, че започват да се влюбват в него и че може би той е мъжът на мечтите им. Не го догледах докрай,  затова пък предвидливо го  започнах по-късно и си превъртах на воля.

# 757
Казвате, че Виктория е в роля и на мен също ми изглежда много изкуствена злобата 'и, НО кой самоуважаващ се чове ще излезе да се прави на клоун? Тоест, тя акъл по принцип си няма, без значение дали наистина е толкова злобна. Да беке красива, че да се гласи за инфлуенсър, разбирам, ама...

Радвам се, че Шермин си тръгна.

# 758
Виктория е като бостанско плашило, пък и злобна, Христиана е проста на гъдулка, обаче най-неприятна на този етап ми е Барбара. Много агресия, при това и физическа. Много лош човек. Много груба и никак не я намирам за красива.

# 759
За мен визията на Милена не е проблем, симпатична е. Но гласът, ах, гласът й е ужасно дразнещ и бавния говор, също.
Слаби актьори този сезон и по-лошо, сякаш ги мързи да се постараят. Искат слава, популярност, последователи, а ги мързи да си изиграят ролите. Сравнявам с Айлин, която си беше обвързана, извън предаването, но участва активно и се старееше. Виктор също,  както разбрахме имаше гадже по време на техния сезон, но страстта им с Александра, беше толкова филмова, чак забравяш че не гледаш филм.
Комедийните образи също са зле. Къде са Венета, Люси, Габи от миналите години. Тук нямаше една да ме разсмее вчера.

# 760
Добро утро, приятелЕ! 🥰 Мъртво болна съм и снощи не успях да догледам докрай епизода,предпочетох да се наспя. Сега ще ги пусна, но бързах да вляза да ви изчета и вече съм наясно с картинката.
Не разбирам защо снощи в синхрони гледахме основно три лица и като изключим Магдалена донякъде , останалите две са ми крайно несимпатични.
Винаги гледам да намирам по нещо красиво във всеки,  но при Виктория и Христиана просто ми е мисия невъзможна.
Гледам Шерминаторът е излязла, не очаквах да е толкова скоро, но явно за нейните дини няма подходящи рокли 😀
Тази Барбара вярно,че тренира борба,но съм сигурна,че в миналия си живот е била сумист. Нищо женствено не намирам в нея. Нз защо се сравнява с Айлин. Айлин е класи над нея за мен.
Айде да пускам комедията 😀

# 761
Барбана е много зле, надявам се скоро да я махнат, не ми е забавна и интересна, само дсадна. Grinning

КАКВА БЕШЕ ТАЗИ РОКЛЯ НА ШЕРМИН? През цялото време се чудех така ли трябва да изглежда това нещо. Grinning

# 762
Христиана дали излъга  ергена или просто продължи по сценарий, че е детски психолог?! Заучено изрецитира колко обича децата, но истинските психолози говорят и използват специфична терминология и структура на изказ, каквито при Християна  липсват. Стържещият глас плаши възрастни, какво остава за деца🫣

Всъщност моя приятелка от нейния град ми потвърди, че действително е училищен психолог, просто училището е доста… забито. Не си представяйте някоя езикова гимназия. Вярно било и това, че бившият ѝ ѝ купил къща, но защото го е излъгала за нещо, което не искам да коментирам. Може би някои ще се досетят. Simple Smile

# 763
Роклята на Шермин и същата като роклята на Габи Ало.бг от мин.година.Нали прелестите трябва да се показват.Мартина и тя показа силикона.

# 764
Моя роднина работи с Христиана и е изненадана от поведението ѝ. Аз не можах да повярвам, че е възможно да не е толкова зле и извън предаването.

Общи условия

Активация на акаунт