ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 114 997
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 720
Нормалните ще си ходят първи.

# 721
Просто на всички са ТВЪРДЕ големи устните, без мярка са пълнили Sad
Според мен и Васка има леко филъри, но не личат - когато е с мярка изглежда естествено и добре.
Кога ще разберат тия жени, че не на всички им отиват големи устни?!

# 722
След днешният епизод си затвърдих впечатленията за Надежда и Васка. Надежда е прекрасна, а на Васка са ѝ приписани твърде много добродетели заради красивата и нежна външност, а всъщност правеше злобни коментари от сорта, че Виктория си е слагала хиалурона в мазе.
Всъщност срещата на Виктория с Алек ми хареса, имаше същина в разговора им. Като злобее е неприятна.
Маги ми е твърде пренавита и клиширана, не ме грабва, но на фона на някои други е слънце.

И много ме кефи тоталното отвращение, замаскирано с каменно лице, което Кристина демонстрира като слуша подигравки по нечий адрес Grinning

# 723
Надежда - не ми е много приятна, но все пак не мога да не отбележа, че като,че ли забелязах някаква силна симпатия откъм Алек към нея. Плюс това, казвайки и за баща си, който е отгледал две чужди деца, някак това ме жегна. Разбирам, че определено и навярно тя ще продължи напред и то доста.

Маги, не понасям как постоянно си пипа косата. Тя, сякаш въгърец има в дъ-то, нон стоп пипане на коса баси !!!! Иначе, някак изкуствено поведение, а и се чудя какво ли е да се целуваш с някой, който има брекети ?
Междудругото винаги ми е било интересно ?

Сливата продължавам да не я дишам, получвам обрив, само като я видя и чуя.

Виктория...какво да кажа...Говори като жена, която е в спортните среди определено. Като ашлак, въпреки, че подбира думите си. Смешно ми е като Алек каже, Как си, тя отговаря добре, а ти ? Или той и каже благодаря и тя му отговаря моля. Хахахахаха.

Да си принзя, винаги са ми били много смешни хората, на които кажеш Благодаря и особено ако са ти близки, ти отговорят Моля. ЕЕЕ да не сме на пазара или да говориме с някой кол център ? Това в кръга на майтапа разбира се.

Нищо не се вижда от Моника и от Васка. Показват само някакви чучела, а момичетата, на които камерата би трябвало малко повечко да се спре - не ???

И накрая Милена, буди в мен, някаква емоция. Става ми кофти, някаква странна личност е тя, неразбрана и навярно отхвърляна. Наистина не разбирам, защо е в това реалити, но...Хайде.

П. с Когато Алек каза на Виктория, че изпитва емпатия към нея за това, че тя никога не е изпитвала истинска любов, взаимна и тн, ми стана ясно, че той фактически го казва - един мъж, който изпитва емпатия към една жена, навярно я харесва като приятелче и до там.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:49 от BlackCat12

# 724
Надя ми е супер безлична, с нищо не ме грабва. Търсих дори коя е като чета, че я коментирате.

# 725
На мен ми е най-симпатична Надя IT - то и като външност и като поведение  /поне засега не е показала нещо нелицеприятно /.

Всеки път като насочат камерата към нея, особено когато е застанала в профил, всичко което виждам е Виктория Капитонова и просто ми стана страшно неприятна. За сега поне поведението й е не е като на Капитонова
И на мен страшно ми прилича на Капитонова, но на моменти ми напомня и на Валерия от сезон 2, бррр…

# 726
  • гр.Пловдив
Омръзна ми да я гледам Виктория да се произнася  цяла вечер,а има момичета изобщо не са ги показали гък да кажат ..?!

# 727
Впечатленията ми от днешния епизод - Русалките наистина играха много грубо. Барбара отпускаше цялото си тяло върху мечето. Това не е борба все пак.

Екарерина ми хареса малко повече от преди. Държа се много нежно. Нани каза за сина си и въпреки критиките тук, аз напълно я разбирам. Нормално беше да има нуждата да се отпусне първо - явно е била отхвърляна.

С изгонените съм ок, Мартина и Габи с нищо не ме впечатлиха. Шермин може щеше би щеше да е интересна още 2-3 епизода, но по-скоро не. Направи ми впечатление, че беше единственста, която се изсмя на собствената си шега за змиите…

Виктория няма да коментирам, то е просто трагично. Само ще кажа, че си личи по усмивката на Алек колко се насилва да ѝ се радва - съвсем друго е изражението му с жените, които харесва (Нани, Маги и т.н.). Хареса ми обаче, че Алек не позволи да им прекъснат срещата - Евгени даваше да го подмятат като топка. А Мери пък ми стана доста симпатична, има спонтанност и чувство за хумор в нея.

Като гледах промото за следващия епизод, ми се разкъса сърцето за Милена. Толкова е чувствителна, а те ще я изядат с парцалите. Надявам се Алек да се застъпи за нея.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 23:40 от Lilly_85

# 728
Шаро нямаше нито един синхрон, че трепери, притеснява или иска роза…Всъщност тя усети че не е център на внимание, не е достатъчно забележима и удостоена със специално отношение, а и освен простоватата Теа, друга придворна дама не се завъртя около нея и си тръгна с удоволствие.

Христиана дали излъга  ергена или просто продължи по сценарий, че е детски психолог?! Заучено изрецитира колко обича децата, но истинските психолози говорят и използват специфична терминология и структура на изказ, каквито при Християна  липсват. Стържещият глас плаши възрастни, какво остава за деца🫣

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 07:31 от ellis

# 729
След днешният епизод си затвърдих впечатленията за Надежда и Васка. Надежда е прекрасна, а на Васка са ѝ приписани твърде много добродетели заради красивата и нежна външност, а всъщност правеше злобни коментари от сорта, че Виктория си е слагала хиалурона в мазе.
Всъщност срещата на Виктория с Алек ми хареса, имаше същина в разговора им. Като злобее е неприятна.
Маги ми е твърде пренавита и клиширана, не ме грабва, но на фона на някои други е слънце.

И много ме кефи тоталното отвращение, замаскирано с каменно лице, което Кристина демонстрира като слуша подигравки по нечий адрес Grinning
Подкрепям.

# 730
Не ми допада тази Маги. Говори, каквото Алек иска да чуе и така изкуствено присвива очи.
Нани обаче засега я харесах. Естествена е.
На мен пък точно тя ми се струва доста изкуствена, нещо ми фалшивее в поведението. Струва ми се, че е пресметнала, че ще направи по-добро впечатление, ако е обрана, много внимава, даже понижава умишлено гласа си, а и тези изкуствени придихания .... Не харесвам и двете.

# 731
Аз още се чудя за Виктория - злия агресия ли ще е или ще стане жертва. Започнаха с емпатията на Алек към нея или просто му стана жал за нея. Прилича ми на момиче от малцинствата. Може да е преминала през насилие, тормоз, като добавим и външността. Не знам защо си правят устни преди да си оправят зъбите.....

# 732
Странно, че Шерми си тръгна все си мисля, че имаше хляб в нея за шоу.
Васето беше много красива тази вечер.
Абсолютно нагласен ми се стори скандала между двете "най-красиви". Даже смятам, че Виктория е приела ролята на Люса-"логика, няма".И смятам, че по сценарий го накараха да покани нея.
Друго ми е интересно. Алек като толкова уж си падна по Надежда, а и я гледа с възхищение, що не я целуна?
А пък Маги я целуна съвсем девствено с полузатворена уста.  
Обаче с Екатерина целувките направо ѝ ги лепеше, чак със звук...и с мерак. 😁
Тя явно е малко флегматична, но не му отстъпваше като я награби.
Виж с Виктория направо избегна ловко целуването.
Ако трябва да избирам от Маги и Надежда, избирам втората. Магдалена направо ми е неприятна, а и висока за него. Изглежда ми като поддържана 45 годишна.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 10:57 от *Амбър*

# 733
  • гр.Пловдив
Дано се даде шанс и на другите,тези четирите - Надежда,Магдалена,Екатерина и Виктория направо втръснаха вече ,а сме още в началото ...

# 734
Аз още се чудя за Виктория - злия агресия ли ще е или ще стане жертва. Започнаха с емпатията на Алек към нея или просто му стана жал за нея. Прилича ми на момиче от малцинствата. Може да е преминала през насилие, тормоз, като добавим и външността. Не знам защо си правят устни преди да си оправят зъбите.....
SmileySmile:Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт