ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 027
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 690
Валерия е като излязла от индийски филм.
Сега ще ме изтрият, но….пратете я при Женчо в Боливуд JoyJoyJoy

# 691
Очевидно наистина 3 ще отпаднат защото не виждам какъв обрат ще направят с Шермин, Габи и Мартина - и трите са ми скучни.

# 692
Утре е ден за групова среща и предполагам, че ще бъдат поканени тези без рози

# 693
Така е. Бизоните не са изчезнали, всичките са в Ергенът.  😉

** съжалявам, не мога да се сдържа..

# 694
Страхотно, Васка остава. Радвам се. Само не разбирам защо на Васка не се дава никакво ефирно време? Почти не я виждам, нито слушам. За разлика от Християна псевдопсихоложката.
Защото Християна прави шоу, а Васка - не! То, простащината продава в днешно време, колкото и да не иска никой да го признае публично!

# 695
  • София
Христиана и Мимето пак са се напили "на крокодили". Confused
Давам тлъста червена точка на Алек, че не позволи да му прекъснат срещата. Такова мъжество от Евгени не доживяхме да видим миналата година.
Виктория обаче се държи съвсем различно като е с ергенчето. А през останалото време се автосугестира непрекъснато: "Тази е скучна, няма как да му хареса", "Не може да го е впечатлила с нищо", "Целувката сигурно е била като в трети клас"... Joy

# 696
  • Буркина Фасо
на ергена трябва да му дадат двоен хонорар. заради стреса.

# 697
  • тук и там
Скучен епизод.През повечето време съм на телефона и в Бг мамата. Милена също има кофти глас,иначе се радвам че получи роза.Сигурно ще ходят на четворна среща,едва ли ще изгонят всички .

# 698
Теа и Милена са ми фаворитки. Имам доста разнообразен вкус, явно. XD

Напомня ми на това мемче

# 699
Заспах...

# 700
  • София
Хахаха, тази с плондирите, онлифенса...другата не разбрах коя е. Рекламата свърши

# 701
  • София
Шермин, Габи и Мартина бяха доста скучни, добре че си тръгнаха.

# 702
Теа, какво прегръщаш душата? 🫣

# 703
  • Бургас
На мен ми е най-симпатична Надя IT - то и като външност и като поведение  /поне засега не е показала нещо нелицеприятно /.

# 704
Лека нощ, дами! Joy

Общи условия

Активация на акаунт