ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 365
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми е най-симпатична Надя IT - то и като външност и като поведение  /поне засега не е показала нещо нелицеприятно /.

Ще покаже.

# 706
Тази Моника кога се е вмъкнала?
Моля се, моля се да не тормозят Милена...

# 707
Голяма боза беше този епизод, очаквах повече.

# 708
Лека и до утрешната позьорщина!

# 709
В интерес на истината не очаквах Шермин да си тръгне. Струваше ми се интересен персонаж, подходящ за шоуто.

# 710
Тази Моника кога се е вмъкнала?
Моля се, моля се да не тормозят Милена...
Надявам се промото да е подвеждащо, гледам че Силви е пред него и искат да мислим, че отпада, но според мен лично ще я покани на среща.

# 711
Шерминатора си тръгна доброволно. 100% е вдигнала скандал, че няма рокляи с размера за нейните дини.

# 712
Милена е много добър и стойностен човек. На мен ми дожаля за нея, като разказа на какъв тормоз е била подложена в училище, че всяко междучасие се е криела в тоалетните. Никой не заслужава това.
Много по-добре тя от другите кифли. Маги е кофти човек.

# 713
Много ми се искаше Милена да си тръгне тази вечер, не искам да гледам как я тормозят Confused

# 714
Шерминатора си тръгна доброволно. 100% е вдигнала скандал, че няма рокляи с размера за нейните дини.
Възможно, възможно. Не бих се сетила за този сценарий. Smiley

# 715
  • Бургас
Аз пък мислех, че с Габито може да имат някоя пресечна точка, повече отколкото с някои от останалите олифенски кифли, та се чудех защо не я остави , нито даде даже пет минутна среща.

# 716

Синхроните след трети епизод.

# 717
На мен ми е най-симпатична Надя IT - то и като външност и като поведение  /поне засега не е показала нещо нелицеприятно /.

Всеки път като насочат камерата към нея, особено когато е застанала в профил, всичко което виждам е Виктория Капитонова и просто ми стана страшно неприятна. За сега поне поведението й е не е като на Капитонова

# 718

Синхроните след трети епизод.
Габи и Мартина много са ги резнали в обработката, не можахме да ги опознаем..

# 719
Защото още оставят полезните за шоуто участнички + фаворитките.

Общи условия

Активация на акаунт