ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 011
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 735
Чак започнаха да ми липсват момите от миналия сезон.
Виктория е пример за това, че от злоба се погрознява. Кюстендилската слива пък продължава с историята за детския психолог.
А пък сега се замислих, че може би Шерминатора е дигнала олелия в гардеробната и са решили да я пратят у тях 🫠.

# 736
Все се надявам, че някой здраво ни баламосва за финала. Няма логика за мен точно Надежда и Маги да останат последни. И не защото не ми допадат на мен. Струва ми се, че няма никаква химия в срещите му с тях двете, никакво вълнение, привличане и т.н. Изглежда ми сякаш е седнал с две свои по-големи приятелки да сподели нещо. Да, много добре си разговарят, разбират се, но не виждам никакво привличане от типа на любовно, романтично. Въобще няма искра, поне от негова страна не виждам такава. Скучен беше епизода, надявам се да стане по - интересно нататък. Личи и по липсата на оживление в темата, то няма какво да се коментира.

# 737
  • Варна
Тц,Маги не става. Слезе надолу по стълбата.
Надежда харесвам за момента.

# 738
Шерминката бързо я отпрати Алек, за което се радвам. А  какви анализи имаше в темата за името й последните дни. Мартина и Габи също няма да ми липсват. Виктория едвам се трае - всеки път негативни коментари, нищо хубаво не каза цял един епизод. Плюене на поразия и направо плаши.

# 739
Все се надявам, че някой здраво ни баламосва за финала. Няма логика за мен точно Надежда и Маги да останат последни.

Ами все някои ще останат финалистки. Засега и аз не виждам да има истинско привличане с жените в къщата.

# 740
Първите два сезона им се връзвах, но ми стана ясно че са там за популярност.
Ергена на колко е години и коя зодия?

# 741
За Шармин в спойлерите казаха, че е направила луд скандал недоволна от условията и е поискала да си тръгне. То и личеше,че е много ядосана и кисела.
За срещата с Екатерина - много вяло, много стерилно, много лишено от енергия ...скука. Но пък си мисля, че не е лесно да си естествен заобиколен от камери от всички страни.
Алекс и на мен ми звучи като Евгени. Е, не е чак толкова зле във формулиране на изречения, но пък ми звучи много подобно.
Виктория и Християна. Общото между двете е че са неприятни. От тук нататък, обаче, почват разликите. За разлика от Християна Виктория има акъл в главата и умее да се изразява, макар да не използва това си умение в своя полза. Но явно такава и е ролята в шоуто. А може и да си е кофти характер, но в никакъв случай не е глупава. Християна е просто тъпа. И простовата. Дразнеща.
В срещата на Виктория с ергена има живец, има енергия, има флирт, разбира се от нейна страна. В срещата на Християна има абсурд.
Срещата с Мария. В един момент дадоха в едър план ръката "и" върху неговата. Ми хора това си беше мъжка ръка. Който каквото ще да казва за мен Мария е травестит. Гласът и, адамовата ябълка, ръмбестите рамене и ръце..
Васка според мен я крият умишлено засега. Пазят я за нататък. Дори даването на розата претупаха...
Йоана не изглеждаше добре, нещо лицето и зачервено, грим ли нямаше..не знам.
Алекс засега към никого не го виждам да има трепети, макар, че с Маги и Нани доста се старае, но....дотам.
Друго си беше как Евгени награби Валерия първия път зад вратата, какъв порив беше..тука пориви няма.

# 742
Интересно е как гледаме едно и също, но виждаме абсолютно различни неща 😅
Аз намерих целувките с Катето за много изкуствени, все гледаше нанякъде и бяха едни такива кратки и звучни, баш като за пред камера. Тази с Маги си беше направо страстна в сравнение с тях.

За Виктория беше прекалено трезвен 😃
Много се старае, но не е чак толкова добър актьор. Личи му много кои са му симпатични и кои го привличат, най-вече по усмивката.
Друго ми е интересно. Алек като толкова уж си падна по Надежда, а и я гледа с възхищение, що не я целуна?
А пък Маги я целуна съвсем девствено с полузатворена уста.  
Обаче с Екатерина целувките направо ѝ ги лепеше, чак със звук...и с мерак. 😁
Тя явно е малко флегматична, но не му отстъпваше като я награби.
Виж с Виктория направо избегна ловко целуването.

# 743
Милена смятам ,ако си направи умерена ринопластика ще разцъфне.Има много нежно  лице и този нос направо съсипва всичко.Тя за мен е от хората, при които такава операция не би била излишна прищявка.

# 744
  • USA
За жалост не успях да изгледам целия епизод и имам пропуски в средата, но и аз да се изкажа: прочетох, че някои  симпатизират на Надя, защото е софтуерен инженер и това поражда у хората чувство за ерудираност. И аз съм софтуерен инженер и определено не работя с каймака на обществото. Не искам да се изказвам грубо, но патката си е патка, с или без програмирането. Грозновата и безлична ми е, а професията й не е повод да се издигне в очите ми. Второто се отнася и за Васка.

# 745
Гледам на запис първите 20тина минути и вече умирам от скука. Лоша актьорска игра от всички и най-вече Виктория, която явно е на хонорар за ролята на злодея. Not bying it. Grinning

# 746
  • Вестерос
Тази година положението е трагично, даже не знам как да коментирам и какво 🤣

# 747
Доста лоша актьорска игра този сезон. Много личи сценарият.

# 748
Първият сезон много ме забавляваше, вторият - всичко се повтаряше, но все още се търпеше и си го изгледах докрай. Третият - взе да ми доскучава, защото просто всичко е едно и също. Надявах се поне да няма постоянно целувки в този сезон, абе да е малко по-различно и някак да се запази целувката като нещо специално, ама то цялото предаване си е за чист сеир и нищо повече. Също щеше да е хубаво да няма толкова бомби, устни, екстеншъни и да има маалко повечко нормална, естествена красота.
От тримата Алек ми допада сякаш най-много и говори най-освободено. Виктор ми беше прекалено направен, на Генчи през цялото време ми се искаше да му подстрижа перчемчето, за да му се открие лицето.

# 749
  • Варна
Гледайки и изчитайки всичко тук, моето обобщение е, 3-ти сезон от това псевдориалити просто не трябва да има.

Общи условия

Активация на акаунт