ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 002
  • 2 006
  •   2
Отговори
# 765
Май наистина си представяте само елитните училища. В повечето нормални училища никой не вижда педагогическия съветни и никой не го нарича детски психолог. Просто да има. Нито разрешава сериозни казуси, нито нищо.

# 766
Аз гледайки как са нагласили професиите на всички, поставям под съмнение и ученето на фармация и работата като програмист на Надя.
Изненадва ме, че някои отричат Васка да имала филъри, като те са видими...
Скрит текст:
В инстаграма и една снимка няма, която да предполага, че учи каквото и да било, за сметка на това е залят със снимки от партита, които са известни с това, че се ползват забранени субстанции.
Не знам има нещо адски злобно в това момиче, но според мен още не го е показала с цялата си сила.

# 767
+1
Не знам дали преди е било престижна и трудна за влизане/изкарване специалност, но познавам няколко студентки по фармация покрай сестрата на приятелка… Почнаха я само защото не ги приеха друго. Явно и не е трудно да избутат от това, което чувам. А като гледам в инстаграм, готови са за Ергена голяма част от тях, биха били като Васка, защото са хубавички и почти естествени.

По разкази на познатата студентка, минимумът за дневно гримиране е 3 часа.😅

Само да вметна, че студентите по фармация днес не са както едно време (ех, едно време какви студенти имаше... Grinning). Ясно е, че е нива над Християни, Шермини и подобни, но не ѝ приписвайте уникални качества само заради следването. Ще се изложи и тя подобаващо.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 08:27 от deleste

# 768
Аз съм сигурна, че съвсем скоро Васка ще изпадне от класацията ви. Ще се самоцитирам. Мисля, че се подведохте от интересното ѝ влизане. Ще изкочи някой заек от тая шапка.

# 769
Дотук имаме една яко френдната Виктория, която за момента май или не си дава сметка за това, или я устройва. Втората, която върви към този статут, е Милена. Не разбрах коя набедиха за магьосница в промото, че само го слушах, дамата с ангелските карти или някоя друга? На сух режим ли са ги оставили?

# 770
Превъртах снощи епизода, защото беше нетърпим, едно и също, едно и също - ергенинът води някъде жена и се лъжат-мажат, той колко е красива/свежа/истинска; тя - ПЕТ часа изречение по изречение как се влюбва.

През това време другите се избиват някъде и вечерта като пребити вълци не могат да се гледат.

Всичко накъсано от досадни синхрони как всяка се влюбва.

Абсолютно нищо интересно.

# 771
  • София
Да, вещицата май е Силви, или поне такова впечатление създадоха с промото.

# 772
  • София
Снощи гледах със закъснение епизода, превъртях една голяма част от срещата, понеже беше боза , трябваше да си се целуват през цялото време, за разлика от разговора по- добре им се получи.
Много се смях като Екатерина каза - това ще изглежда много романтично Joy

Тази игра не знам как можаха да им я дадът, но Надежда правилно каза, че си пролича кой какъв е. За момента тя продължава да ми харесва най- много, включително и визуално, ако изключим носа. При нея виждам и най- малка разлика със и без грим.

Виктория ми беше плашеща с грим, а без е …. Мария прилича на нейна сестра, също доста нелицеприятна и злобничка.

Сестра Габриела ми стана силно неприятна.
Барбара е като танк, ужасно грубо същество във всеки смисъл на думата.
А Магдалена за съжаление започва да придобива вайба на Елена.

Ергена малко прекалява с обясненията си към всяка как се чувствал с нея и бля бля.

Относно Васка, въобще не я видях снощи, но… съмнения, че не учела нищо , защото снимките и били от партита. Че кой си качва снимки от университета или офиса? Нормално е снимките да са от партита и пътувания. И е още по- нормално е млад човек студент да излиза по заведения и да ходи по партита.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 09:01 от ~Étoile~

# 773
Политкоректните сценаристи първо изкараха Шерин Израелка, а вчера Мария ме разби!
"Аз съм Украинка . Майка ми е българка, баща ми е руснак."

# 774
Подкрепям, че Маги добива образа на Елена. Само,че като един верен фен на втората, предпочитам да си гледам нея 😀
Надежда продължава да ми е номер едно, много ми е нежна и с добро излъчване. Драма с носа й не виждам аз.

# 775
Барбара ми е направо грозновата в снощния епизод. Без грим е безлична, с пъпки, груба, направо ми е ужасна. Много мъжкарана ми идва. В тялото също не ми харесва.
Маги ми беше симпатична само на снимки, но в предаването не ми допада хич. И тя ми е с леко грозно черти, но поне в тялото е екстра. Като поведение ми е противна обаче.

# 776
Маги и на мен в началото на епизода ми даваше Елена вайбс. Голямата разлика е, че този ерген си я харесва и то доста - или всъщност е по-добър актьор, отколкото си мислим. Елена колко чака и се бори за внимание от Ергени, Алек от самото начало си я хареса Маги и снощи беше той инициаторът на целувката.

Обаче и на нас не може да угоди човек. Ергени не говореше достатъчно, този пък много словоохотлив. Според мен карат Алек да обяснява постоянно какво изпитва след нашите критики миналия сезон Simple Smile. И човекът изрежда всички суперлативи, които знае или е научил от ергенската книга.

# 777
Пак ми се бъгна опцията за харесване.

Барбара е рядко противно същество, бие по злоба даже и Виктория, просто говори по-малко, поне за сега Grinning

Аз предлагам, при отпане на момичета да им дават отешителен подарък- огледало, защото повечето са с абсолютно грешни представи за външния си вид.

Работата е присмял се хърбел на щърбел. Едната се подиграва на хиалурона на другата  Joy
Силно се надявам след предаването кюстендилската слива да осъзнае колко е нелепа , абсолютно посметище.
Жалко , че се пренасочи към Виктория, щеше да ми е много интересно ако беше останала на вълна Тея.

Тея от своя страна ми е мис Пиги, гнусна и мазна-буквално.

# 778
Много кофти излъчване има това момиче, Барбара. Даже Виктория на моменти е по-приятна от нея.
Вчера не можах да гледам, днес ще връщам. Сигурно ще да са били наистина кофти условията, щом Шермин се е отказала.
Ех...а някои си мислят, че само заради почивката бивало да станат ергенки.

# 779
Не мога да повярвам, че Шермин е излезнала 😅, може би сама е поискала и така са го направили? Или им се е сторила скучна, че не прави скандали. Не съм гледала игрите снощи, само малко и то точно на Виктория попаднах, уплаши ме и го спрях. Сега гледам церемонията на розата...ама той дава на двете най-грозни едни от първите рози - Виктория и Мария. Християна има само грозна уста, но у Виктория няма едно външно нещо, което да е симпатично дори, рядко се вижда толкова плашещо грозен човек. Характерите са ясни, Виктория и злобна, което и по-големият проблем.
Теа продължава да ми е красива и сладка, макар че има дразнещ глас и само да не й правят този странен грим, мигли ли са какво е това дългото, не й отива така.

Освен Шермин още две са си тръгнали.

Общи условия

Активация на акаунт