ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 006
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 795
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/55189/sezon-3/sled-ceremo … 004763.1709192351

Много са й странни ноздрите на Шерми, все там гледах!

И ноздрите и целият й нос са точно тип “ринопластика в Турция”. Всички като по калъп. Еднакво безинтересни и еднакво “повредени”.
Тя и Нани е с подобен нос сякаш.

# 796
При Алек май ще се окаже, че "Всичко минава под ножа", ако ме разбирате, или по друг начин казано, че не подбира. Дано греша, отвращавам се от подобен тип мъже!

# 797
  • София

На мен ми е интересно защо масово се харесва Алек повече от Ергени? В определени моменти е доста несигурен какво да каже или да направи. Направо смотано изглежда. Евгени беше доста по-обигран. Алек, като няма какво да каже и започва с един абсурден, изкуствен хилеж.
На мен Евгени ми е най- противния ерген. И Виктор и Алек харесвам повече от него. Отвратително отношение прояви към момичетата, включително към собствената си избраница и към тази, която баламосва до края. И след предаването. Аз пък се чудя какво може да се хареса в него. Нарцистична натура.

# 798
  • Варна
За мен пък Магдалена просто блести пред всички. Не защото е ултра красавица, но просто има нещо в нея, което я кара да изпъква пред всички. Често се усещам, че гледам само нея на коктейлите. И не знам какво толкова противно намират хората в поведението ѝ, супер нормално е, особено сравнено с останалите злобили в имението. Хареса ми също и коментарът ѝ след разговора с Виктория сутринта - че не може да се правят крайни оценки за другите толкова бързо.
Само ще ти кажа, че мъжът ми като я видя каза "какъв е тоя кон с железата?"

# 799
Отпадане на Шермин ме изненада, мислех че ще я задържат още малко, да си вири носа сред тез "плебеи" (според нея), както някой написа явно тя е поискала да си ходи.
А забелязахте ли , че носи цветни лещи? Колко ретро Grinning
Не само тя. Май и Вики

# 800
Барбара и Валерия са пълни бичмета. Нищо женско не виждам в тях. Едната има физика на охрана в нощен клуб, другата се облича като мъжага, което не и е в услуга предвид дебелия врат и малката и глава. Подобна ми е и Габриела (сестра). Не съм сигурна дали и трите не са на хормон. Виктория има спешна нужда от ортодонтска намеса - тези зъби са като набодени фасове по пясъка на някои от нашите плажове.
 Красива ми е Надежда. Има прекрасно тяло, много нежно лице и осанка, обрана е в думите и движенията си. Другите просто ми бледнеят пред нея.

# 801
Тази година положението е трагично, даже не знам как да коментирам и какво 🤣

И аз се чувствам по същия начин...безпомощна... Smile

# 802
Алек се държи приятно. Като изключим изкуствения смях, доста освободен и общителен е . Личи, че ергените минават обучение и школовка, но индивидуалния темперамент си личи. Евгени беше по-скован и като цяло интроверт.

На мен пък точно Алек ми е по-скован. Понякога изобщо не знае какво да каже или как да реагира. Снощи за малко да забрави да слезе от хеликоптера, за да посрещне Екатерина. Добре, че тя се спря и изчака, за да го подсети.
Или пък вечер, като започнат да го викат да седне при една или друга, започва да се върти като пумпал и не знае какво да направи.

# 803

На мен ми е интересно защо масово се харесва Алек повече от Ергени? В определени моменти е доста несигурен какво да каже или да направи. Направо смотано изглежда. Евгени беше доста по-обигран. Алек, като няма какво да каже и започва с един абсурден, изкуствен хилеж.
На мен Евгени ми е най- противния ерген. И Виктор и Алек харесвам повече от него. Отвратително отношение прояви към момичетата, включително към собствената си избраница и към тази, която баламосва до края. И след предаването. Аз пък се чудя какво може да се хареса в него. Нарцистична натура.
Алек лъже мазно-мазно всички, докато Евгени се спря предимно на Елена, защото видя колко е неискрена. Продуктовото позициониране го е забелязал, както и много други неща. И Сашко не го виня - при така подбрани момичета, какво друго да направи?

# 804

Освен Шермин още две са си тръгнали.

За мен другата изненада беше пожарникарката Габи .. Не знам, но мислех че ще се задържи поне до средата на шоуто.
За Мартина (май беше така) знам, че беше без визитката и селфито не се изненадах.

Много странен епизод.
Срещата пък била най най - дългата през всички сезони.
Не се сещам в американското имало ли е дълга среща без да си в топ 5 .

# 805
Пожарникарката ми беше симпатична, но тотално забравих за нея. Статист си беше, но поне не се изложи.

# 806
Хайде пак превъзнасяне по Васка. Поне с лепната коса назад изглежда по-добре.

# 807
Отиването на Маги, а в последствие и останалите, до хеликоптера, ми изглеждаше адски режисирано. Сякаш някой от екипа им даде знак да се приближат

# 808
  • София
На мен ми беше много смешен Алек като копаеше, да зарови любовната капсула, или там каквото го нарече. Иначе срещата им не беше лоша, разнообразиха малко с по-дълги преживявания. Екатерина е нежна, малко се лигави, но на фона на други е 100 пъти по-добре.

# 809
  • София
Алек като външност никак не ме привлича, но засега поне поведението му е дружелюбно и приветливо, старае се. Докато Генчо ми беше топ хубавец, но с отношението си към момичетата ме загуби вовеки. Grinning Държеше се като падишах с харема си. И нямам предвид обилните целувки (той и Алек дава сигнали, че ще работи в тази насока Rolling Eyes), а как ги кастреше и наказваше, ако си позволят да изразят някакво недоволство.

Общи условия

Активация на акаунт