ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 974
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 105
Мартина е била стриптизьорка, което за мен е по-кофти от това да имаш онли фенс

# 106
Мартина е била стриптизьорка, което за мен е по-кофти от това да имаш онли фенс
Зависи от only fans профила, защото там могат да се качват и 18 + кадри.

# 107
Това за Мартина и аз го чух, но какъв ни е източникът?

# 108
  • Street of Dreams
А тази Нани какво е работила в хотела на съпруга си?

# 109
За заглавната страница, инстаграмът на Милена е @milenna.sokolova.

# 110
на сайта на хотела има снимки на Нани зад бара. Хотелът изглежда съвсем малък и семпъл семеен хотел. 14 стаи

https://www.stella-hotel.com/en/rooms

# 111
В LinkedIn-а си беше написала някаква висока позиция - development manager или нещо такова, ама… Такава позиция в семеен хотел? С 14 стаички? В такива малки хотелчета обикновено всеки върши всичко. Днес на бара, утре на рецепция…

# 112
Най-вероятно хотелът е затворен/фалирал. Сайтът не е ъпдейтван от 2021. Няма възможност за запазване на стая на сайта. Хотелът го няма нито в буукинг, нито в която и да е платформа.

Накрая ще се окаже, че е нямало никаква златна клетка, а яко бачкане зад бара и като камериерка, ама бизнесът е фалирал и Нани се е прибрала в родния дом.

# 113
  • Берлин
Не съм съгласна с определението,че тези жени имат лесен живот. Първо- какво точно значи "тези жени". Второ- тунингът изисква сериозна поддръжка. Минимум 3 часа на ден грим + екстеншъни и тн, обръщане на нощта на ден поради ангажиментите вечер+нощем, живот в роля "вървежна съм". И изобщо не ми пука коя каква е навън. Важно е как си гони целите в шоуто и как се представя, как се закопава или обръща играта в своя полза. Дотук откровено тъповата ми изглежда кандидатката за трети брак.
Христиана ми е любопитна по някакъв начин. Ще я коментирам подробно. Не вярвам,че всичко е "напи се, покрещя, изкараха я".
Нани ми е абсолютно нелицеприятна, абсолютен фейк като посестримата й Маги.

# 114
Привет и от мен, не можах да се влюча в старата тема - много бързо вървеше.
Това е нещо като сезона на двойничките, имах постоянно дежа вюта. Като изключим очевидните прилики заради еднаквите калъпи за естетични подобрения, има и ред други:
Маги - Нети, Валерия - Дара, Барбара - (дебела/бузеста) Айлин, Шаро - Мони, Ивелина и Йоана също приличат много на някого от “телевизора”, още ме човърка на кого.

И аз в началото се захласнах първо по Валерия, докато не дойде моментът с “здр, майка ми умря, ето ти спагет, мляс мляс”, беше изключително грозно и жалко да използва така тази трагедия. Момичето има определено нужда да си лекува трамвите.

После си харесах Васка, не е красавица, но на фона на другите е уау и е със сполучливи подобрения. Стана ми обаче много забавно как вече беше обявена за добра и умна на базата 5 приказки Grinning Някой го беше написал много точно - и аз харесвам Хенри Кавил заради характера му 🤣

# 115
  • Sofia
Най-вероятно хотелът е затворен/фалирал. Сайтът не е ъпдейтван от 2021. Няма възможност за запазване на стая на сайта. Хотелът го няма нито в буукинг, нито в която и да е платформа.

Накрая ще се окаже, че е нямало никаква златна клетка, а яко бачкане зад бара и като камериерка, ама бизнесът е фалирал и Нани се е прибрала в родния дом.
В Гърция нали знаете как е в семейните хотели - работят каквото трябва, но не и почистване. Обикновено се наемат други хора да чистят както хотела така и техните стаи. Тя самата е ясно че послъгва - след 10 години с мъжа си ли се сети, че не и изнася.

# 116
И аз в началото се захласнах първо по Валерия, докато не дойде моментът с “здр, майка ми умря, ето ти спагет, мляс мляс”, беше изключително грозно и жалко да използва така тази трагедия.
Е, не, това ме уби. 😂

Васка ми прави впечатление обаче, че е истински хамелеон. На някои снимки не мога да я позная. Ето една отпреди 2 години.

Скрит текст:

# 117
  • София
Бях прочела някъде коментар , че Барбара е Айлин от Алиекспрес . Има нещо такова.

Надежда не е първата, която приключва брак/ връзка след 10 години.
Иначе че всички бая послъгват е ясно, понякога за да са по- интересни, понякога защото не им се казва истината ( което в разбираемо), понякога защото така им подсказват.

# 118
  • Street of Dreams
Аз не си мисля, че Валерия използва смъртта на майка си, за да събуди съжаление или дивиденти. Възможно е действително това да е историята на живота й, непреодоляна драма, оставила дупка, която тя в момента се опитва да запълни с друга любов. Не я познавам, но този сценарий е напълно реалистичен за мен, а и личен опит имам.

# 119
На мен Надежда(отказвам да я наричам с бебешкото име) ми е леко фалшива. И с приказките си досега и с гласчето, а и физиономията ми изглежда поправяна.

Общи условия

Активация на акаунт