ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 969
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 120
Всичките физиономии са поправяни, с изключение на може би 3-4.

# 121
Гълъбина не прилича ли на Неделя Щонова?

# 122
На мен Надежда(отказвам да я наричам с бебешкото име) ми е леко фалшива. И с приказките си досега и с гласчето, а и физиономията ми изглежда поправяна.
Опитна е тя и да, не разчитам на особена искреност. 10 г. брак са добра школа къде, какво, кога и как да изразиш. Особено, ако е в голямо патриархално семейство, от което си зависима.
И другата прима не харесвам. Малко инфантилни са ми пренавитите ѝ емоции на тази възраст.

# 123
Харесва ли ги публиката или не - продукцията е избрала да прави приоритетно реклама на Надежда и Магдалена. Те ще са "примите", колкото да успеят да се лансират навън.
Този продуцентски екип обаче е за смяна.

# 124
  • гр.Пловдив
Гласувах за Христиана Smiling Imp
Така съм се смяла ,супер положително и разтоварващо ми действа,много ми харесва,има чувство за хумор ,изобщо няма да е същото без такъв типаж ,дано да се задържи по-дълго Smiley

# 125
От мен глас за брюнетката Надя със зелената рокля 🙂

# 126
  • Вестерос
Ей , не изчакахте. Тъкмо подготвях темата, все пак са седмични, а утре е епизодът..

# 127
Силно се надявам само така да е монтирано, но в така представената ситуация изглеждаше манипулативно. Ясно е, че изобщо не е преодоляла загубата на майка си, а паралелно с това е израснала и без баща. В този сезон като че ли главният критерий за подбора е бил на базата сериозни психични трамви с бонус за други здравословни проблеми.

Аз не си мисля, че Валерия използва смъртта на майка си, за да събуди съжаление или дивиденти. Възможно е действително това да е историята на живота й, непреодоляна драма, оставила дупка, която тя в момента се опитва да запълни с друга любов. Не я познавам, но този сценарий е напълно реалистичен за мен, а и личен опит имам.

# 128
Аз днес си върнах клипа, с който започна новия сезон и правилно ли ми се видя, че Надя е тази, която отправя язвителни коментари към Маги по отношение на възрастта й? Почти съм сигурна, че е тя, но все още повечето са ми малко еднакви и може да бъркам коя коя е, та нека ако някой е запомнил да каже тя ли е. Ако е така, рязко ми пада в очите. Blush
П.С. Гласувах за Надежда. Засега ми се видя най-естествена като поведение.

# 129
Аз днес си върнах клипа, с който започна новия сезон и правилно ли ми се видя, че Надя е тази, която отправя язвителни коментари към Маги по отношение на възрастта й? Почти съм сигурна, че е тя, но все още повечето са ми малко еднакви и може да бъркам коя коя е, та нека ако някой е запомнил да каже тя ли е. Ако е така, рязко ми пада в очите. Blush
Тя е, да.

# 130
Тя е, да.
А до нея кои се смеят - Васка, Христиана и още някоя, но не се сещам коя е?

# 131
Тя е, да.
А до нея кои се смеят - Васка, Христиана и още някоя, но не се сещам коя е?
Барбара и Васка се смеят.

# 132
  • България
Аз не разбирам какво се прехласвате по Валерия на вид - има вулгарно излъчване, не виждам класа у нея, изглежда ми невзрачна без грим, не намирам никакъв чар и финес. С джуките има много чалгарски вид.

Надежда ми прилича на едно определено същество след всички несполучливи корекции - убедена съм, че без джуки с неизпилен нос е била приятна на вид. Излъчването ѝ е много мило и хрисимо, има някаква топлина и нежност, но изглежда леко престорена. Алек хареса най-много нея.

Маги няма финеса на Надежда и е по-изявен борбен се характер (по първо впечатление). Има някаква излишна драма в поведението ѝ, която ще създава скандали.

# 133
Христиана в последните няколко дни е шервала постове, че реалититата са направени да скандализират, как има добри и лоши герои, как тези, които се подиграват са още по-лоши… Как участниците се продават за пари (нали уж не им плащаха?) и трябвало да правят сеир. Помня в миналата тема една жена беше постнала и нещо от групата на Кюстендил, в което Христиана казваше, че всичко е шоу и че отдавна не работи като психолог…

Режисирано или не, струва ми се, че доста тежко приема критиките.

# 134
Мартина е била стриптизьорка, което за мен е по-кофти от това да имаш онли фенс
Зависи от only fans профила, защото там могат да се качват и 18 + кадри.
Естествено, че са +18 кадри. Вече ги има и свободно в нета за невярващити.

Общи условия

Активация на акаунт