ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 038
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 135
Всички знаят как работи сайтът вече. Еротичните снимки са за зарибявка, като се плати абонаментът към съответния “артист” - нещата минават в друга категория. В случая с Шермин - “Let's get xxxtra intimate & private in the DM😏” струва 20 долара на месец.

# 136
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Не мога още да раздавам рози на момите Simple Smile Набедените за фаворитки на Алек леко ми фалшивеят. Не ми хареса и това, че гордата майка скри наличието на прекрасния си син. Но решението си е нейно. Или на екипа на предаването.

# 137
  • Down south
Този "образ" Христиана, реален ли е?
Държание, начин на изразяване, визия, татуировки, пера и пр.
Всичко това би било приемливо, ако не се афишира, че е психолог, и то детски.
Професията психолог е изключително сериозна и защо, за Бога, бива принизявана в подобна форма!
Баща дипломат, с налична дъщеря от такъв "диапазон" навежда на много въпроси, Това, че са от Кюстендил не ги извинявяа.
Разбирам, че се търси провокация, но защо с подобна персона, акцентираща на тази професия/специалност.
Много гротеско!

# 138
В ступор съм от Христиана и най-вече от факта, че е психолог.
И другата психоложка недоумявам какво точно прави в това риалити, освен ако не е таен агент на продукцията, набутан сред момичетата.

# 139
Христиана вече не работи като психолог, в дугата тема се установи това, мисля?

# 140
Другата е още по-нелепа, онази е шумна, млада, груба купонджийка.
А другата 44 годишна жена, уж ерудирана, какво търси там при 28 годишния дечко не знам. И кому беше нужно пред цяла БГ да разкаже, че има 10 опита инвитро. Не, че не и съчувствам, но това е нещо толкова лично..

# 141
Не е учила в СУ Христиана, доколкото разбрах психология на сигурността и отбраната във военен университет.
Тя сама си каза в инстаграм, че не е детски психолог и всичко е шоу. Продуцентите са решили да я представят така, съгласила се е, и както виждате успя да "разшуми", това е било целта. А, че се преекспонират ужасно много нещата, е ясно вече. Те излязоха половината безработни специалисти инфлуенсъри. Laughing

# 142
Така или иначе щях да бъдат изровени тези инвитро процедури..може би иска да сподели нещо, свързано с тях. И на мен ми е любопитно. Макар да не разбирам точно това предаване какво общо има.
Имам много приятелки с подобна съдба. Работа, остават без партньор,решават че биологичния часовник трака, но се оказва, че парите не купуват всичко и са без дете и мъж, мечтаят и правят опити. Сами. Интелигентни, нормални жени. Може би иска да им даде някакъв кураж, не знам? Или да си популяризира каузата някак, която обаче е доста лична? Честно казано и аз не разбирам тя защо е решила да участва. Иначе предаването я е взело, заради "стари-млади", което е грозна линия, но след колата милата година, явно търсят ново дъно. Миналата година само Пам се беше навила, но за този сюжет явно има "материал". Подбрали са разнообразни "възрастни".

# 143
Христиана може и да е завършила за детски психолог, но не вярвам да практикува. Кюстендил е малък град. Всички се знаят. Не вярвам да поверят децата си на толкова видна пиянка.

# 144
Хем тази година нямам явна фаворитка дори визуално, пък ми е интересно как ще развият образите и дали ще ни покажат нещо ново или ще е същата пресолена манджа.
Повечето са ми безразлични, но определено Валерия ми е най-неприятна до момента.
Това, което също ми прави лошо впечатление са многото целувки, които явно ще раздава Алек.
То бива, ама не може да ме убеди, че има желание да се нацелува с толкова много момичета.
Хайде, малко остана до довечера Stuck Out Tongue

# 145
Здравейте в новата тема! Гласувах за Надежда, но също много ми харесват Маги и Йоана. Валерия и Екатерина са ми много красиви, но някак не ми се иска те да са избранниците. Аз засега нямам такава, която супер много да ме дразни и да искам да си излезе.

# 146
  • Варна
Най-вероятно хотелът е затворен/фалирал. Сайтът не е ъпдейтван от 2021. Няма възможност за запазване на стая на сайта. Хотелът го няма нито в буукинг, нито в която и да е платформа.

Накрая ще се окаже, че е нямало никаква златна клетка, а яко бачкане зад бара и като камериерка, ама бизнесът е фалирал и Нани се е прибрала в родния дом.
+1
Златна клетка и аз съм склонна вече да повярвам, че е нямало, но за вмешателство и контрол от страна на гръцката рода, мисля че не лъже.

# 147
На мен не ми пречи, че Алек се целува и тоя отпор тук по темата не знам за него ли говори повече, или за хората, които са отвратени.
Целува се човека, не правят секс
В промото даже момите инициираха тия работи и човека какво да прави, да ги отблъсне в ефир?

# 148
На мен ми е интересно да видя Виктория без хиалурона , който си е наблъскала в устата, прерових инста и, но няма стари снимки.

# 149
Цоп и аз в новата темичка.
Благодаря, Kamille252!

Засега не давам роза на никоя. След първите два епизода нямам изявена фаворитка дори визуално. Ще изчакам да си покажат зъбките Smile

Общи условия

Активация на акаунт