ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 160
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 150
На теория Психология в СУ винаги се е влизало с матура, но де факто дори при 6.00 на матурата заради по-ниското балообразуване, жените нямаше как да се класират. След това паднаха баловете, пак си трябват добри оценки.

Хотелът на Надеждиния мъж може и пандемията да го е довършила, ако точно 2020-2021 е приключил дейност.

# 151
На мен не ми пречи, че Алек се целува и тоя отпор тук по темата не знам за него ли говори повече, или за хората, които са отвратени.
Целува се човека, не правят секс
В промото даже момите инициираха тия работи и човека какво да прави, да ги отблъсне в ефир?

1 - никъде не съм написала, че съм "отвратена''
2 - мнението си е лично мое и не задължавам никого с него

# 152
ItsAnabelle, едва ли .Hazel. е визирала конкретно теб. Много хора изразиха погнуса, когато в едно приключило риалити един ги целуваше на конвейер, понякога и по няколко в една и съща вечер. Аз приемам, че мнението на .Hazel. е по принцип. И като отговор на доста други мнения още от предния сезон.
На мен не ми пречи, че Алек се целува и тоя отпор тук по темата не знам за него ли говори повече, или за хората, които са отвратени.
.Hazel., според мен говори и за него, и за хората, които са отвратени. Това, което "говори", е, че някой приема нещо за нормално и естествено, а друг не го приема за нормално и естествено. Май друго не "говори".
Целува се човека, не правят секс.
Но може само камерата и екипа наоколо да са възпрели някого от едното да се премине към другото... Wink

И като стана въпрос за предстоящите целувки, кои би трябвало да са тези двете нацелувани от промото /само за тях не съм сигурна/?

Теа и Мария ли са?

# 153
Първото ми изглежда като Теа, втората си мисля, че може да е Криси, тази с филмовите мечти, но не съм сигурна.

# 154
Реших, че втората е Мария, заради слабата ръка и мускулатурата. Тук не съм го хванала, но въпросната няма лак. Ще ги поогледам по-подробно довечера.

# 155
Първата не е ли Киара?

# 156
С този грим определено е Теа.

# 157
Първата е Теа. Втората е с червеникава коса. Да не е Барбарела?

# 158
Добре де, вие на 20 не сте ли мислели, че 36 годишните хора са стари? Това, че тук повечето сме на 36+ не значи, че трябва да съдим младите Simple Smile Нормални неща са това, аман от политкоректност. Аз съм на 44 и съм щастлива, че щерката тийнейджър каза, че половината вътре изглеждат "по-дърти от мен". Ами, смяхме се... Simple Smile
Оо, аз на 16 си мислех, че 21 е “старо” и че дотогава трябва да съм омъжена с деца задължително, иначе край. Напълно ги разбирам момичетата, но и ми е смешно, защото и те ще станат на 35.
Ясно е, че и продукцията ги подстрекава да са по-рязки и груби.

# 159
ItsAnabelle, едва ли .Hazel. е визирала конкретно теб. Много хора изразиха погнуса, когато в едно приключило риалити един ги целуваше на конвейер, понякога и по няколко в една и съща вечер. Аз приемам, че мнението на .Hazel. е по принцип. И като отговор на доста други мнения още от предния сезон.
.Hazel., според мен говори и за него, и за хората, които са отвратени. Това, което "говори", е, че някой приема нещо за нормално и естествено, а друг не го приема за нормално и естествено. Май друго не "говори".
Целува се човека, не правят секс.
Но може само камерата и екипа наоколо да са възпрели някого от едното да се премине към другото... Wink

И като стана въпрос за предстоящите целувки, кои би трябвало да са тези двете нацелувани от промото /само за тях не съм сигурна/?

Теа и Мария ли са?
Втората не е ли Надя?

# 160
Подобни анкети са много прибързани. Все още нищо не знаем. Той и Генчо в началото много се харесваше.

# 161
кои би трябвало да са тези двете нацелувани от промото /само за тях не съм сигурна/?

Теа и Мария ли са?
Втората не е ли Надя?
Надя /в средата/ изглежда по-якичка.

А ето ръцете на Мария:

Но и Надя я има с целувка. Не я е пропуснал.

# 162
Валерия има една малко по-нетипична и също така поне привидно естествена красота. Аз съм може би донякъде пристрастна, тъй като и аз съм естествено къдрава 😁 При всички положения се отличава от приетия “идеал” за хубост.  За поведението и характера ѝ си казах вече какво мисля, дано поеме по прав път някакси, още е почти дете.

За грима не съм съгласна много - на синхроните вечерта без грим изглеждаше наистина зле/болнава, но не мисля, че много жени биха изглеждали различно след не знам колко часа без сън и т.н. Още
от първи сезон се чудя колко часа е точно този първи коктейл и колко ред була пият всички.

Аз не разбирам какво се прехласвате по Валерия на вид - има вулгарно излъчване, не виждам класа у нея, изглежда ми невзрачна без грим, не намирам никакъв чар и финес. С джуките има много чалгарски вид.

# 163
И тази Валерия въобще не се отличава от идеала за красота. Тя е една от най-хубавите тази година. Очеизвадно е. Характерът ѝ е друга работа.

# 164
Ох, не знам дали съм и впечатлена, познавам доста неадекватни детски психолози по училищата. И не, защото така съм чула, ами наистина не са добре хората. Може би няма много желаещи или подборът се претупва, нямам идея.

Иначе, Валерия е много красива, не не бих я нарекла уникална. Има много модели/жени с подобна на нейната красота, като Дара, устни, по-кръгло и пухкаво лице, не знам как да го обясня. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт