ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 172
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 165
На мен Валерия освен на Дара Йотова и Мила Кунис много ми прилича и на тази мацка, участваше в Един за друг. Чак красива не ми е Валето,но определено има нещо магнетично в нея. Нямам търпение вече за новия епизод. Simple Smile

# 166
Бих казала, че се различава от стандартния тип хубост, но може би не съм в крак с времето, от отбора на 30+ бабите съм все пак 😅 Нямам впечатления да има много известни хубавици с нейния вид, сега се сещам само за Селена Гомез, която обаче много старателно си дърпа и изправя косата. Дара вече е твърде тунингована, не си я спомням как изглеждаше едно време и дали беше естествено къдрава, но имаше и тя подобни черти. Обаче явно реши, че ѝ трябва мейнстрийм външен вид.

И тази Валерия въобще не се отличава от идеала за красота. Тя е една от най-хубавите тази година. Очеизвадно е. Характерът ѝ е друга работа.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:15 от deleste

# 167
  • София
Явно само аз не намирам Валерия за хубава, даже ми е грозновата Joy А колкото до естествена, не ми изглежда така, особено в устата.

# 168
Да, има хиалурон, определено.

# 169
Валерия има доста филър в устата, то е очевидно и това я прави някак по-подпухнала в лице. Косата ѝ ми харесва и тялото, въпреки че има нещо грубовато в структурата и с тези татуси… но за мен не притежава нежност и изтънченост. Всеки има различни идеали за красота. За това на мен лично от този сезон като цяло никоя не ми е голяма красавица.

# 170
Гласувах за Магдалена. Хареса ми колко спокойно обясни житейския си път и ми изглежда балансирана, не настървена или отчаяна.

Харесах и Екатерина.
Васка се представя като жена без приятелки жени. Да, разбира се жените завиждат, но чак така да се изкажеш. Баналната история как с мъже се разбирала по-добре. И какво прави като е с гадже - излиза с другите си приятели мъже ли или му виси на него на врата по цял ден? Може би работи де.

# 171
Любопитно ми е защо Шермин и Памела на 26 години влязоха с младите, а Мария украинката на 25 влезе във втори епизод с възрастните?

# 172
Сигурно е обсъждано, но не можах всичко да изчета. Кристина Горджъс ми е много позната отнякъде. Участвала ли е в други предавания?

# 173
Сигурно е обсъждано, но не можах всичко да изчета. Кристина Горджъс ми е много позната отнякъде. Участвала ли е в други предавания?
Участвала е в X Factor като Кристина Евтимова.

# 174
Само ще кажа, дано да е по-добра сценаристка, отколкото певица…

# 175
Банда, добавих и зодиите на дамите с изключение на няколко,за които не намерих инфо. Интересно ми стана,че всяка има индивидуална визитка в Инстаграм с изключение на Памела и Габриела,странно.
Споделете какво още искате да се редактира докато все още имам възможност 🤗

# 176
Банда, добавих и зодиите на дамите с изключение на няколко,за които не намерих инфо. Интересно ми стана,че всяка има индивидуална визитка в Инстаграм с изключение на Памела и Габриела,странно.
Споделете какво още искате да се редактира докато все още имам възможност 🤗
Да и аз сега погледнах, наистина е странно, имаш набито око 🤣 май до сега никой не беше забелязал. Ако някой разгадае тази мистерия ще е супер, знам че сте способни, дами 🌹

# 177
Ама Киара певица ли била ?? 🫠

# 178
Много деви и скорпиони сред участничките 😱 Те ли най-много обичат да се показват по телевизора 😂😂😂

# 179
  • Варна
Много деви и скорпиони сред участничките 😱 Те ли най-много обичат да се показват по телевизора 😂😂😂

Аз съм скорпион и отговора е не. 😁

Общи условия

Активация на акаунт