ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 248
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 180
Тея последно скорпион или стрелец е?
Преобладаващо са скорпион, дева ,козирог и стрелец.

# 181
Аз съм Лъв и понеже Надежда ми е фаворитка към момента взех,че й писах да я питам коя зодия е. Каза Лъв,но на въпроса ми кога е родена - не отговори 😃

# 182
  • гр.Пловдив
И Лъвици има 3-4 ,ще е страшно Smiling Imp

# 183
Според мен видео визитките на сестрите са ги заснели, но са отговорили твърде сходно на въпросите и са решили да не ги публикуват Thinking

# 184
Може да са снимали общо видео и да го публикуват, след като официално обявят, че са сестри в някой епизод.

# 185
Може да са снимали общо видео и да го публикуват, след като официално обявят, че са сестри в някой епизод.

Точно това си мисля и аз,че така ще направят.  Идеята обаче да вкарат две сестри в предаването все още ми клони към извратено 😀

# 186
  • Варна
И на мен, и на мен 🤣🤣

Четох, че сравняват нашия Алек с Къванч Татлъту 🤣🤣

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 13:50 от esstela

# 187
Надежда прилича на Кулагин.

# 188
  • България
Четох, че сравняват нашия Алек с Къванч Татлъту 🤣🤣

Алек има много руски черти и руско излъчване, руски нос, руска устичка, а на снимки в инстаграм прилича на типичното IT. Не ми е особено блестящ за дадения формат. Язък, че е русоляв и синеок.

# 189
Хаха, направо сцепи 🤣

Аз не съм се произнесла още в тази тема, не съм гласувала за сега за никой. На пръв поглед никой не ме грабна, още повече 3-те най-често споменавани личности. С изминалите сезони също разбрах, че външността няма значение, когато характера ти е тотал щета, в такива случаи и най-красивия бял лебед се превръща в черна овца 😁 Относно “дъртите” аз не смятам, че са дърти, пък и аз вече доста се доближавам до цифрата “3” , но винаги съм била с убеждение, че жените се развиваме доста по-бързо от мъжете, и в такъв случай не разбирам, защо им е на тези жени да се загаджосват с някой 28 годишен младеж .. може и да греша, пък и винаги има изключения. Случаят Ивелина ми е тотално непонятно защо е там.. съчувствам и за преживяното, но това наистина са вече дооооста години разлика, и освен това знаейки, че може би, не може да има деца, защо по д*яволите се записваш в предаване, в което (поне УЖ) се предполага, че ергена търси жена, с която да създаде семейство.

Ще гласувам може би след тези 2 епизода, когато опозная повече дамите. Иначе (не ме убивайте с камъни) на първо четене Памела ми е симпатична, нищо че и тя е “тунингована” (и нищо, че като цяло не харесвам такива жени 😅) Ако е само с устни и ц*ци, мисля че и преди си е била симпатична.

Ергена го харесвам външно и като държание за сега, ще го видим по натам 😊

# 190
Харесвам Надежда, обаче тук се изхилих брутално 🤣
Памела и Габриела нямат никакви допълнителни материали от първата вечер по някаква причина, но се случва.

А Киара е певица, продуцирана от Емануела. Дълги години е била гимнастичка.

# 191
https://www.instagram.com/p/CiIdPZnt_xY/
Мартина и Кристина от сезон 2

# 192
Явно само аз не намирам Валерия за хубава, даже ми е грозновата Joy А колкото до естествена, не ми изглежда така, особено в устата.

Присъединявам се към групата, намиращи Валерия за неприятна като визия. Има нещо несъразмерно в лицето и брадичката.

# 193
Чета, че много възмущения има за целувките, но това за продукция като "Ергенът" е малко, в американския формат още на първата вечер целуват по поне 3 - 4 участнички.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт