ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 256
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 195
  • Берлин
За мен ергенът и този в рекламата са 1 към 1

/компромисно качество, но снимах от телевизора с пауза/

# 196
Нямат нищо общо Wink

Получихте ли розичка от Малкия Генчо?

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:42 от diziler

# 197
Мартина е била стриптизьорка, което за мен е по-кофти от това да имаш онли фенс

Тя Мартина е и в OF,  четох някъде, че и с консумация...в нета лесно се намират и чисто голите и снимки...нищо не остава на въображението...

# 198
Като гледам инстаграна на Мартина все едно гледам на Шермин - същия вайб, но при Анито малко по-луксозно.

# 199
Тази вечер ли има епизод?

# 200
Коя ли е вещицата?

# 201
Тази вечер ли има епизод?

Да. От 20ч.

# 202
На какво попаднах във фейсбук:

https://www.facebook.com/share/r/w6QjpEpeyzi5qmZM/

# 203
Алек явно наистина много харесва руси! Карък за всички брюнетки в шоуто 😂

# 204
Може ли към тези линкове към фейсбуци, статии, сайтове да слагате 5 приказки обобщение? Не всички можем да ги отваряме.

# 205
Дълго е за преразказване, а и не всички искат предварително да разбират какво се случва в епизодите. Писала съм за какво става въпрос, който иска да го отваря.

# 206
Дълго е за преразказване, а и не всички искат предварително да разбират какво се случва в епизодите. Писала съм за какво става въпрос, който иска да го отваря.

Аз не мога да го отворя, това казвам. Техническа възможност нямам. В скрит текст може да се копира каквото пише там. Същото и за линка от фейсбук по-горе.

# 207
Ако го броиш спойлер, не е за тази тема изобщо.
Ако не ти се пише/копира текст, а само линк - това е друго.

Поправям се - видях, че си написала кратко за какво иде реч. След това има един фейсбук линк, който не е от теб, без текст.

# 208
Броя го за анонс на епизодите от седмицата, от Ергенът го пускат и се разпространява по сайтовете.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 17:28 от @NoName

# 209
  • София
Само дето линкът от срещата на Тея и Алек не е за тази тема. Многократно е апелирано: щом толкова държите да покажете какво знаете, да го направите в съответната тема, а не в тази.

Общи условия

Активация на акаунт