ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 261
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 210
Голямото промо със сигурност е сглобено така, че да обърква и създава грешни впечатления.
Нещо като тийзър, който да разпалва въображението. Предстои да видим.

# 211
Само дето линкът от срещата на Тея и Алек не е за тази тема.
Е, сега и имена се спрегнаха. Който не е разбрал кои двама ще имат среща, вече разбра Grinning

# 212
Голяма работа. Благодаря за темата, засега няма да гласувам още.

# 213
  • София
Като се спре пускането на непоискани линкове, няма да има и постове, които да апелират да се спазват правилата.

# 214
  • София
Не е това нейната ръка според мен, споделила е някаква снимка защото са и харесали татусите. Така го тълкувам аз.

# 215
Нямат нищо общо Wink

Получихте ли розичка от Малкия Генчо?

Аз получих, но от друг ергенин.

# 216
Днес ще е 3часа епизода. Нешо специално ли ще е или всички ще са а такава продължителност?

# 217
  • here and now
Ако може да се редактира заглавния пост - линк към сполйерната и спойлерите да се слагат в "скрит текст", за да не си дърпаме плитките пак.

# 218
  • София
Видеото с кадрите от индидуалната среща на Алек е качено в профила на Родоската сладкарница - много отдавна някой го намери и го показа в предните теми.
Сладкарницата се рекламира като избрана за снимане на ТВ формати.
И никой не е казал, че е видео от първата му среща, само да уточня. Simple Smile

# 219
Видеото с кадрите от индидуалната среща на Алек е качено в профила на Родоската сладкарница - много отдавна някой го намери и го показа в предните теми.
Сладкарницата се рекламира като избрана за снимане на ТВ формати.
И никой не е казал, че е видео от първата му среща, само да уточня. Simple Smile

Скрит текст:
Даже въпросната среща с Теа е в промото и се вижда, че получава колие от Алек.

# 220
Докато бях в банят слушах подкаста на Нори и Йоана за ергена, нищо интересно, злобни коментари, Нори даде много важната информация, че нейни познати 'и били казали, че Киара хойкала насам-натам в Бургас и не била 'стока'. За момента само Чакалкаст и Надкаст се справят добре и са достатъчно информирани.

# 221
Какво коментираха в Чакалкаста? 2 епизода по 2часа нямам време да гледам, въпреки че ги харесвам. То Надкастърите едвам изтърпях с техния.

# 222
Докато бях в банят слушах подкаста на Нори и Йоана за ергена, нищо интересно, злобни коментари, Нори даде много важната информация, че нейни познати 'и били казали, че Киара хойкала насам-натам в Бургас и не била 'стока'. За момента само Чакалкаст и Надкаст се справят добре и са достатъчно информирани.
Кои са тези двете?

# 223
Дочакахмеееееее 🤣

# 224
Айде кокошкииии, приятно гледане 😁 🌹

Общи условия

Активация на акаунт