ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 936
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Надкаста са пуснали епизод с Мартина.
Много семпло момиче.
Някой ако има желание да го обобщи, че на мен ми е скучно да слушам такива под и надкастове.
Абсолютно нищо смислено не каза. Не беше много сигурна каква в разликата между психология и астрология. Четяла много книги за личностно развитие, но не можа да се сети за нито едно заглавие. Имала онлифенс, но било отдавна, трябвало да пробва да види за нея ли е, не било нейното, и не можела да разбере защо все за това я питат като то било много отдавна. С никого не говорила почти в Ергена, като я питаха за някои участнички конкретно имаше проблем да се сети за кого точно я питат. И като цяло не схвана доста от въпросите, които и задаваха.

# 961
Че тя какво има да разказва ? Като си тръгнеш на първия ден сигурно и имената на 5 човека не може да запомниш.

# 962
  • София
Широката му усмивка е фалшива, не се ли усещат момите... много си личи когато не е искрен.
Всеки може да има причини да е озлобен, тъжен, неразбран, самотен, но се чудя някои с какъв акъл са решили да се излагат пред цяла България. Нямат явно никаква реална самооценка или са безумно роматнично настроени, щом вярват, че може да пробудят друго освен съжаление. Може би съм груба и аз. За мен психолозите не трябва да допускат участие на такива хора.

# 963
Готиви ли сте ??? Айде да се почва, хахахахахахахахаахаха

# 964
Това от снощи. Явно всяка го разсмива.

# 965
Широката му усмивка е фалшива, не се ли усещат момите... много си личи когато не е искрен.
Всеки може да има причини да е озлобен, тъжен, неразбран, самотен, но се чудя някои с какъв акъл са решили да се излагат пред цяла България. Нямат явно никаква реална самооценка или са безумно роматнично настроени, щом вярват, че може да пробудят друго освен съжаление. Може би съм груба и аз. За мен психолозите не трябва да допускат участие на такива хора.

Как така с къв акъл? На нито една не ѝ пука за тоя, там са за последователи и кинти от реклами.

# 966
Доглеждам снощния епизод. Ми Виктория повече ми харесва от Християна, иначе всички са ужас.

# 967
Явно тази вечер ще стане ясно, че тия са сестри, щом така наблегнаха и на двете.

# 968
Явно да 😂😂😂 Все едно на някого му пука

# 969
  • София
За вчерашния епизод ми направи впечатление Хриси, че си противоречи
В стремежа си да се заяжда с Виктория първо призоваваше Ергена да е канил на среща, за да не реве и говори на всички. В следващия кадър каза, че отказала да играе играта, за да не позволи Виктория да ходила на среща…
Днес разгледах инстаграмите на момичетата. Наистина съм съгласна, че много изкривена представа имат… реалност и в социалните мрежи
Май и повечето дами са с правени корекции и то не само устни,а и нослета. Шармин 100% е с правено носле…и не само тя

# 970
Този разговор между сестрите е сякаш режисиран от продукцията.

# 971
  • Берлин
Сестрите са много противни

# 972
Момичета, имаше ли обезрозени снощи?

# 973
  • София
Този разговор ми е сякаш режисиран от продукцията.

Повечето разговори уж случайно записани са режисирани. Те не показват от имението кадри, което са естествени, а винаги всичко е много изкуствено.

# 974
Момичета, имаше ли обезрозени снощи?

3 момичета

Общи условия

Активация на акаунт