ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 791
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 380
Дали вече не е възможно преселването на някоя друга планета? Щото в тоя свят няма място за нормални хора.
Направо ми прочете мислите! Май, така се получава вече в днешно време!

# 1 381
Като каза Силви, че е юристка и се сетих за онзи виц, дето Раят искал да съди Ада за нещо. Като чули за това, дяволите само се засмяли и казали на Ангелите, че делото им е обречено на загуба, защото всички юристи са при тях. Та... така! Simple Smile

Grinning може и така да е...

Замислих се обаче коя мома , освен Сирви, има 5г университет обаче? От ергенките...

Язък ѝ за образованието, никак не я бива в аргументацията. Освен аз съм умна, красива и блабла, нищо друго. А как само се наоплаква... И излъга - той я бил попитал.

# 1 382
  • София
Аз не мога да разбера... Дразни 21 момичета, че яде с ръце? На кой му дреме всъщност как яде друг човек? Не си вдигала чинията? Тъпо е, да, ми оставете я да си стои там, или го кажете нормално, докато не снимат камерите. За 4 дена в къщата и вече заговор. Ееех, толкова ли не намериха някаква по-достоверна сюжетна линия? Защото сигурно другите 21 са чистофайници... До миналия епизод Виктория беше мърлява, че не си подреждала стаята, днес ново 20.

# 1 383
  • София
Стигам до извода, че май всички са луди. Joy
Грозно беше да се нахвърлят вкупом на Силви, но и нейната реакция не беше адекватна. Можеше да изговорят проблема по-интелигентно и спокойно, без грубости и без да й се присмиват в очите. Винаги има начин да се кажат нещата без обиди.

# 1 384
Тази стюардесата е доста нелицеприятна.
Абсолютна грозотия

# 1 385
Абсолютно недоумявам защо изобщо са вкарали Ивелина, а и тя самата де. Психолог?! Никаква връзка с реалността..

# 1 386
Официално Християна ми е откровено противна. Даже и за леко забавна не я намирам вече. Такива скандали са ми някак неприятни и безсмислени. Силви външно ми харесва доста, иначе си личи, че има по-особен характер.
На мен Васка не ми беше направила някакво много сериозно впечатление предишните епизоди. Но пък днес случайно се усетих на кого ми напомня. Преди няколко седмици видях някакво старо интервю с певицата Емануела от период преди всякакви корекции и сигурно някой би ме убил с камъни, но двете са ми много подобни.
Засега въпреки някои неща най ми допадат сестрите. Донякъде Екатерина и Нани. Масово много от другите все повече ми изглеждат доста груби и нетактични с изказвания.
Тъжно ми е за Милена. Хубаво е, че поне за момента там не се усеща някаква злоба към нея. И всъщност може би не е никак лошо, че има такъв човек там и включват макар и по този начин темата за отношенията в училище. Защото имам чувството, че последните години има много деца, които преминават много граници, които дори и възрастен не би трябвало да достига. Побои, събличания насила, обиди, малоумни клипчета... Направо да го е страх човек, ако някога има дете да го пусне в тази джунгла...

# 1 387
Аре тоз изпрати майка си вкъщи
Май само срещу Александра бяха толкова озлобени и агресивни вкъщи.
Тази Силви явно ги дразни с някакво вътрешно превъзходство и надменност, като никак не поддаде на провокациите и още повече ги нахъса. Вероятно наистина ги дразни , а и за да не в защити никой..най-малкото не е изградила близки отношения с нито едно момиче. Въпреки това поведението им е дъно и срам…
Фитнес инструкторът ми ми е разказвал за Александра, а и доста хора от снимачния екип. И всички ми казваха едно и също: "Тази я мразя!". Това са 5 души, като единият е от съвсем друго място. Разказвали са ми ситуации с нея. По техните истории не е грам читава, макар и аз да й симпатизирах.

# 1 388
  • София
И 5 години да е учила в университет не са и били достатъчни щом има нужда да го повтаря постоянно за да се знае.

Ако се опиташ да прекъснеш скандал - хвърчиш!

# 1 389
Силви за мен е почти толкова голям дразнител колкото Христиана. За мен обикновено когато някой е отлъчен от всички, сам си е виновен.

# 1 390
Тая Силви да вземе малко да надъха Милена и да й покаже как се прави. Ама не ми се вярва.. Там положението е - Огледалце, огледалце,  кажи коя е най  най... Малко доброта не е излишна, но не я виждам в това Силви.

# 1 391
Този епизод ми хареса, защото обхвана много различни персонажи и сюжетни линии. Съжалявам за отпадането на Ивелина - не заряди ергена, но щеше да ми бъде интересно да се рязгърне като психолог и да анализира дамите.

Силви е отвратителна - чак по време на церемонията почна да се оплаква. Пък в същото време не искала да го занимавя с простоти? На всички ни беше ясно от самото начало, че е изплискала легена…

# 1 392
Аз съм на другия полюс - на мен ми е много красива. Искам да видя още от характера ѝ обаче.
Тази стюардесата е доста нелицеприятна.

# 1 393
Много хубава роклята на Ивелина

# 1 394
Нещо ме депресира този епизод - едни и същи неуверени лигли, от друга хора с неизлекувани травми, от трета "дами" без грам покритие, и накрая Алек, който е като селф хелп гурутата - все позитивни мисли, все комплименти... Стига ми толкова тв за тази седмица. Най-интересното си остават коментарите тук.

Общи условия

Активация на акаунт