ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 661
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Plovdiv
НаниТо в момента, в който си замълча за факта, че има дете, за мен е аут от класацията ми. Как щял да го приемел?! Ма хората?! Мъжете не искали жени с деца… Точно никога няма да си замълча за детето ми, ако ме иска, иска, ако не жив и здрав.

Това беше и за мен  момента  когато слезе много,много низко. Втози момент,харесването ми приключи за нея.Или слагаш картите на масата-това си ти-разведена,с 10 годишен брак,детенце и това си ти реално.
Типичната манипулаторка-мяя,мяя,ах,ох, мигане с очи,говорене с нежен глас,докато момъкът хлътне и после вече......ама аззз таковааааа ами азззз имаммм и детееее ....амааа ниеее нали се обичамеее и се започва емоционалната манипулация....много са ми противни такива жени.

# 1 786
Не че защитавам Нани, но от близък приятел мъж съм запомнила едно- на първа среща нищо по- така не трябва да се разкрива. Цитирам го по памет" Ако чуя нещо негативно така да се сложи на масата още на първа среща, втора няма да има. Един мъж иска да види хубавите неща първо, после е ясно че ще преглътне и не толкова хубавите като те е харесал"
Та може и да е прав човека, това си е неговата логика, аз тогава спорих с него че по- добре по принцип да си кажем всичко още в началото, та да няма после излъгани че са си загубили времето.

# 1 787
Не че защитавам Нани, но от близък приятел мъж съм запомнила едно- на първа среща нищо по- така не трябва да се разкрива. Цитирам го по памет" Ако чуя нещо негативно така да се сложи на масата още на първа среща, втора няма да има. Един мъж иска да види хубавите неща първо, после е ясно че ще преглътне и не толкова хубавите като те е харесал"
Та може и да е прав човека, това си е неговата логика, аз тогава спорих с него че по- добре по принцип да си кажем всичко още в началото, та да няма после излъгани че са си загубили времето.
Съгласна съм с него, да се сподели такова нещо на 2-3 среща също е още в началото, а не след месеци. Просто на първа среща не бива драматични или толкова лични неща, а просто да си прекараме приятно и със сигурност първо позитивни неща само, а не да започнеш като Валерия.

# 1 788
А тя не му ли го каза на първата им среща на дивана? Не в премиерата, а на следващия ден (епизод). Смятам го за достатъчно, даже доста рано. Много по - нелепи са сестрите с техните лъжи.

# 1 789
  • София
Едва ли са се събрали повече от половин час комуникация преди да му каже за детето.  Голямо криене, голямо отлагане Grinning
Не било на първата  десетминутка, на втората било…

# 1 790
А тя не му ли го каза на първата им среща на дивана? Не в премиерата, а на следващия ден (епизод). Смятам го за достатъчно, даже доста рано. Много по - нелепи са сестрите с техните лъжи.
Беше втората среща реално, защото още на премиерата бяха на диванчето. Но явно е трябвало да сподели при посрещането от лимузината, иначе е низко.

# 1 791
  • Plovdiv

как така едно Дете е нещо Негативно?Този мъж е аут за мен!

По същата логика и някои женени мъже забравят да кажат на някоя мома ,че са женени и така минавта не 2 срещи ами 100  -вие искате ли да сте в тази ситуация?И после момата реве,ама аз се влюбих ,пък той не ми каза...бла ,бла...

Да, още от лимузината.Аз си го представям така:Тя слиза и казва,приятно ми е аз съм Надя ,по професия съм еди каква си,имам едно сладко красиво момченце на 7,след което се усмихва нежно и започва да пърха с мигли...
Много ли е грозно според вас??

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 19:34 от Penelope77

# 1 792
Е ниЗко си е. Трябваше като Магдалена да почне да обяснява как иска да е кралицата на неговата кула още със слизането от лимузината. Или като Валерия да му влезе хард с тежки драми от личния живот пет минути след като засмука спагетата.

# 1 793
# 1 794
И аз не мисля, че е трябвало от “Здравей, Здрасти, аз имам дете!” Не го намирам за криене. Реално тя на следващата “10-минутка” му сподели за детето. Не виждам драма тук.

# 1 795
  • Plovdiv
Е ниЗко си е. Трябваше като Магдалена да почне да обяснява как иска да е кралицата на неговата кула още със слизането от лимузината. Или като Валерия да му влезе хард с тежки драми от личния живот пет минути след като засмука спагетата.

ами подаряването на Сливата Satisfied кюстендилската слива  Satisfied

е  хубу едно дете тежка драма ли е?Просто жената обявява ,че иска сериозен мъж за семейство който ще приеме нея и детето и!Това и е офертата.

А тази която му предлага слива е ясно каква оферта му дава Satisfied

Доколкото си спомням Марго от първия Ерген още от лимузината му каза че има дете.Мисля че Марго се казваше.

# 1 796
Не е грозно да кажеш, че имаш дете на първа среща, но е малко стряскащо и твърде ангажиращо. Все пак още никой никого не познава, могат да проведат поне един разговор един с друг, преди да намесват още хора и обстоятелства. Ако харесаш някого ще приемеш и детето му, но ако още не го познаваш и не го харесваш много хора биха предпочели да опознават някого без дете, поне така съм чувала от мъжете, и от жените всъщност.

# 1 797
Марта от първи сезон.
А на Мими с двата развода, която също има дете, още не са й дали шанс да му каже за детето си, то не че и ергенът има интерес към нея.

# 1 798
  • Plovdiv
Не е грозно да кажеш, че имаш дете на първа среща, но е малко стряскащо и твърде ангажиращо. Все пак още никой никого не познава, могат да проведат поне един разговор един с друг, преди да намесват още хора и обстоятелства. Ако харесаш някого ще приемеш и детето му, но ако още не го познаваш и не го харесваш много хора биха предпочели да опознават някого без дете, поне така съм чувала от мъжете, и от жените всъщност.

ами като те е страх от мечки не ходиш в гората.След като си тръгнала да се предлагаш на младеж в разцвета на силите си ,риска е голям да те отхвърли ,защото бездетните искат други бездетни с които да създадат общи деца.
При друг мъж с деца шансовете са и доста по-големи.За мен е голяма излагация разведена ,с деца да се предлага на младеж .Аз и другата разведена с двата брака ,незная какво прави тук.Иска трети развод ли?Тя за мен е голяма грешка.А на всичко отгоре и голяма интригантка.

Друго ме вълнува -кое е сценарий и кое е истина?Наистина ли всичко е режисирано,и тези скандали с Христина и те ли са?За вещици,магии,черна енергия и това ли е сценарий.Тя ,че си е каруцарка е ясно.Скандалите измислени ли са?Винаги има по една жертва,преди беше Гърдева.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 20:01 от Penelope77

# 1 799
Според мен цялата Христиана си е сценарий. Не вярвам, че е влязла да се бори за ергена, а като част от цялостната  провокация, един вид подставено лице.  Мими също - през цялото време имам чувството, че е там за сеира. Кефи ме всъщност, ако я възприемам просто  като сеирджийка.

Общи условия

Активация на акаунт