ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 665
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 800
Тези, които се възмущават, че Нани не му била казала за детето веднага, според мен си търсят причини да се ядосат за нещо. Сигурно сте се възмутили и че Валерия каза за майка си на първите десет минути. Няма значение причината, важно е ярост и отврат да има.

# 1 801
С цялата тая нелепост в държанието на участничките идеята на шоуто е ярост и отвращение. Бг Ергена от сезон 1 е превърнат в психодиспансер.

# 1 802
Под негативни неща не визираше конкретно или само децата,  въпреки че за човек без деца вероятно не е  най- приятното да чуе че отсрещната страна има. Но ми е давал примери с други неща, споделени от жени на първа среща- репродуктивни проблеми, невъзможност за деца по естествен път, само чрез инвитро и други, да не навлизам в детайли. Ами съгласете се че на първа среща е по- вероятно тези неща, които са доста лични, да отблъснат мъжа вместо да го привлекат, каквато се предполага че е идеята на първата среща.
Не защитавам мъже, които удобно премълчават и на 10- та среща че още са женени, че даже и живеят с жена си, ама иначе от години нямат интимни отношения. Всякакви истории сме чували.
Не че защитавам Нани, но от близък приятел мъж съм запомнила едно- на първа среща нищо по- така не трябва да се разкрива. Цитирам го по памет" Ако чуя нещо негативно така да се сложи на масата още на първа среща, втора няма да има. Един мъж иска да види хубавите неща първо, после е ясно че ще преглътне и не толкова хубавите като те е харесал"
Та може и да е прав човека, това си е неговата логика, аз тогава спорих с него че по- добре по принцип да си кажем всичко още в началото, та да няма после излъгани че са си загубили времето.

как така едно Дете е нещо Негативно?Този мъж е аут за мен!

По същата логика и някои женени мъже забравят да кажат на някоя мома ,че са женени и така минавта не 2 срещи ами 100  -вие искате ли да сте в тази ситуация?И после момата реве,ама аз се влюбих ,пък той не ми каза...бла ,бла...

Да, още от лимузината.Аз си го представям така:Тя слиза и казва,приятно ми е аз съм Надя ,по професия съм еди каква си,имам едно сладко красиво момченце на 7,след което се усмихва нежно и започва да пърха с мигли...
Много ли е грозно според вас??

# 1 803
Ако Алек или който и да е друг “ерген” избере Нани за неговата първа съпруга, няма да е чудо невиждано. Аз познавам не един или двамата мъже, които създадоха семейство с жени с деца. Така са си избрали.
При Нани не ми хареса във визитката голямото жалене от предишната рода. Ама какво да я виня, всичките говорят във визитките си това, което се иска от тях да кажат. Да я има тая драма покрай Нани е воля на продукцията, нейна воля е да участва в цирка. С всички позитивни и негативни последствия от това участие.

# 1 804
  • Варна
Че тя жената има един 10 годишен брак зад гърба си ,сега мъж ли си търси или второ дете?Ама аз наистина не ви разбирам?Не ми се гледат омъжени/разведени.Не са ми интересни.

Ми не гледай, просто. Защо се натоварваш?

Коя поягодите е Моника? Отивам да се образовам.

# 1 805
Първи ерген - Виктор, преди да се обяви за ерген, е живял с жена с дете, по-голяма от него.
Втори ерген - Евгени, преди да се обяви за ерген, е живял с жена с дете, по-голямо от него.
Какво искате вие? Не виждате ли, че и в първия и във втория, и сега в третия всички типажи се повтарят! Щом за Алек до сега не се е споменало, че е живял с жена с дете, по-голяма от него, що точно такава да не стигне до финала, за да е капсулован и третия сезон с познатите ви вече типажи. Толкова бедна фантазия на сценарен екип до сега не съм виждала в ни едно предаване, даже и в тъпия ББ.
Не знам какво е да си разведен и защо е такова кощунство, но всеки втори е или разведен, или произлиза от такова семейство, но това не го определя и не е втора ръка човек. Аз трудно си представям как една жена се навива да роди деца от няколко мъже, но това е друга тема.

# 1 806
Във втори сезон имаше ли мома с дете?

# 1 807
Пенелопе,какво се очакваше, да слезе от колата и да каже "Здравей,  аз съм Надежда и имам син"? Жената няколко пъти каза колко важно е детето й за нея. Логично.  Дай като е разведена с дете да си лепне етикет на челото или директно да се затвори в манастир?

Танчи,във втори мисля,че нямаше.

# 1 808
Във втори сезон имаше ли мома с дете?
Не

# 1 809
Стана ми много нелепа тази тема, все едно като имаш дете, животът свършва… Аз пък си мисля обратното - браво на жената, че се е престрашила. Трябва да виждаме повече самотни майки, които си гледат интереса и се борят, вместо да окуражаваме да стоят със съпрузите си, нещастни, “заради детето”. Както и да е, много се отклонихме.

Прави ми впечатление, че единствено Кристина няма нито един глас в анкетата. Мисля си, че ще си ходи скоро, доста скучна ми се вижда. Тонът ѝ, изражението ѝ… Абсолютно безизразни.

# 1 810
Тегавее темата, защото е много тегав сезона. Алек на мен ми изглежда свежарка, обаче една птичка пролет не прави. Нищо забавно не видях до тук, камоли романтично. Превърнаха Ергена в тежка психодрама. Предвид, че е миналата една индивидуална среща: пълна скука. Предполагам, че цял сезон ще се набляга на скандалите в имението, а не на срещите.

# 1 811
Винаги съм се смятала за много широкоскроена , но чуя ли за мъж с дете на първа среша, 90 % втора няма да има. Освен ако не е супер extraordinary или наистина последния влак. Случаи всякакви , за любовта няма граници и децата по принцип са прекрасно нещо, но са и едно голямо НО.
Защо да не наричаме нещата с истинските им имена- детето е нещо изключително ангажиращо, и в материален, и в емоционален план. Длъжен си да се съобразяваш, да го приемеш, да ‘делиш’ времето на любимия си с него, да търпиш постоянните контакти на партньора си с бившия, да проявиш зрялост като не проявяваш специално отношение , ако имате и общо дете и т.н. Това не е за всеки и не виждам нищо лошо да се фейсват тези проблеми.

# 1 812
  • Down south
Прави ми впечатление, че единствено Кристина няма нито един глас в анкетата. Мисля си, че ще си ходи скоро, доста скучна ми се вижда. Тонът ѝ, изражението ѝ… Абсолютно безизразни.
И за статистките идва ред.

# 1 813
Да ви доразпаля: жълтурите спрягат, че и Маги имала дете. Изнамерили са ѝ някаква снимка с дете и клюката върви 😂

# 1 814
  • София
На сестра ѝ е детето.

Общи условия

Активация на акаунт