✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Съгласна съм с nani_net,на мъжете в този сезон наистина им липсва добра двигателна култура. Един по- разчупен и пластичен няма. Повечето са и неритмични, без всякакъв усет за танц. Жалко!

# 586
  • София
Да, Валери го прехвалиха - хич не беше добре тази вечер, както и Емрах. Изобщо в този епизод всички мъже звезди бяха зле.

# 587
Някъде бях чела думи на Стораро-баща, че нарочно вкарали Емрах в шоуто, за да стане по-отговорен и да порасне най-накрая, че му писнало от неговите простотии и изцепки.
Не се представи толкова зле, Свилен няма конкуренция.

# 588
  • Карлово
Не ме хареса Емрах .
Даже бих казала , че Фики по-добре ще се представи от брат си ..
Писна ми да гледам Сторарови навсякъде - то не бяха музика , реклами , шоута .. аман .

Ооо, сигурно. Помня го от капките. Много се стараеше.

# 589
То нямаше танц при Емрах . Личи си че е лекенце , но май си е и “звезда “ в попфолка .Чувала съм г, че от малък е правил дуети с фолкдивите .
 Свилен е много неприятен , а с репликата ние рок звездите е чак смешен . Дано тази вечер е била последна в танцувалните му изяви .

# 590
  • Берлин
Искам и той да напусне час по - скоро !
Оф, ако Емрах напусне, направо ще почерпя (виртуално де). Антипатичен ми е още от визитката и не можа да ми промени мнението.
Съгласна съм. Много неприятно момченце. Ама...татьово, какво да се прави.
Вбесих се и от още нещо,за което ми отворихте очите, та що за вип броят последните двама?! Деца на родителите си. Пфуууу
Валери поне е малко по-симпатичен

# 591
Салса Кубана ли танцуваше Папи, че не ми се превърта, ако са казали?

# 592
За първи път виждам Емрах.Не съм попадала на негов танц,но си личи,че има потенциал ако благоволи.Галена каза,че миналият път ги издигнал много високо.Сигурно е бил в настроение,или е харесвал танца,или музиката.Сега в шахтата падна.

# 593
Ой, порязаха Емрах, но заслужено.

# 594
Определено вече се усеща , че предаването не е безкрайно дълго , както първите дни . Даже не разбрах кога мина времето .

# 595
Няма как Емрах да танцува по-зле от Свилен.. Журито пак удари рамо на Свилен. Четох из фейса, че съпругата му била редактор в Dancing stars. Дали е така..

# 596
  • София
Готови или не, вторник дойде. И някои не бяха готови. Валери биваше, личи си, че се старае, пък колко му се получава е друг въпрос. Но Емрах наистина беше много зле, за мен наравно с Филип, че и със Свилен.

Мен много ме дразни тенденциозността на оценките. Разбирам, че журито се опитва да поощри и вдигне някои от участниците, но в същото време изискванията към по-добрите са силно завишени и журито е излишно критично. И от всичко това се получават такива недомислици като Дара и Филип да са с почти еднакви точки.
Вярно, че отпадането не зависи от оценките, а от вота на зрителите, но все пак би било хубаво критериите за оценяване да са по-обективни.

# 597
Дали Свилен или Емрах ще си тръгне тази вечер , все доволна ще бъда .
А за Свилен ако е верен слуха , нали се сещате , че ще е много нелепо да продължи още дълго . Давам му макс още една седмица , не повече .

И да започва гласуването за Емрах от неговото семейство 😂😆

# 598
И Дънди да отпадне скоро няма да е лошо.

# 599
Тоалета много му ходи на Дънди ! Наистина му придава екзотичност .

Много добре се представи , личи си , че се старае и има прогрес . Доста съм изненадана , честно казано .

Общи условия

Активация на акаунт