REMIX

• 10 988
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
Досега няколко пъти съм поръчвала с welcome и не е имало проблем. Явно са променили правилата.
Редактирам. Наистина има селекция за избиране, но се вижда в сайта, а не в приложението.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 12:28 от *JustMamma*

# 76
Ходих до Манията днес, първи ден зареждане и всичко ми стори много скъпо Joy Напоследък пазарувам от Ремикс само неща, които са по 3-4-5-6 лв макс и 18 лв за дънки ми се видяха много Smiley Но пък толкова ги харесах, че нямаше как да не ги взема. Все едно за мен са шити Heart Eyes

Вчера разчиствах дрехи, които не нося. 90% са от Ремикс и Мания. Колко пъти ми се е е случвало, и продължава да ми се случва и с ВУ, харесам си нещо на момента, и в последствие се оказва, че не ми е удобно, че няма с какво друго да го съчетая, че вече не се харесвам с тази дреха... Поне не съм дала една торба с пари за нея.

# 77
Въобще, някой знае ли какво се случва с Ремикс и защо? С години обличах цялото семейство, намирах страхотни неща, имаше размери (високи сме и съответно големокраки, а в бг не внасят много за такива като нас). Спортната екипировка беше супер... От известно време само парцали, аутлет дрехи отпреди 20-25 години, размерите объркани, категориите объркани, на етикета пише BOYS, те го сложили в дамското...
Ще умират ли? С трици маймуни ли искат да ловят? Ама с тези цени на триците незнам как точно ще им се получат нещата.

# 78
Моя приятелка вчера ми каза, че е изпратила доста дрехи и обувки към Ремикс, за продажба и ахнала като видяла какви цени са им сложили. Сандали, които си била купила от Несебър за 36 лв, в Ремикс се пъчат с цена от 90 лв и отгоре. Блузи, пуловерчета за по 20 лева, купувани от Шейн или Трендиол, носени, сега се мъдрели с цени 40-50 лв.
Оставам с впечатление, че основно вече разчитат на клиентките си за асортимент и препродават евтини дрехи и обувки на много завишени цени.

# 79
  • Плевен
А тя сигурно ще вземе стотинки.

# 80
Tess d`Urberville, и продало ли се е нещо от дрехите, знае ли се тя колко ще получи?

# 81
Май още нищо не е продадено.

# 82
То много време минава докато ги удобрят и качат.

# 83
  • Банско
Минава доста време докато сортират дрехите, когато им пратите Clean Out Kit.
До сега съм пратила 3 такива торби с дрехи. Като предварително видях коментари, че за дрехите ви дават стотинки от продажбата. Също така прибират по-голямата част от дрехите, все едно са за рециклиране, но всъщтност пак ги пускат зза продажба.
Така или иначе имах дрехи, които не ми стават, седят ми от година в нас и са на евтина марка (Теранова), та пуснах един такъв чувал с дрехи (първият).
Ами одобриха 12 артикула и аз от 11 продажби взех 5 лв. Като два пъти се наложи да коригирам цената(има такава опция).
Втория clean out kit им пратих по-смотани дрехи, но те ги загубиха някъде и нищо не казаха 4,5 месеца. При коесто аз им звъннах и те ми казаха, че не могат да ги намерят, така че ми дават 20 лв ваучер.
Третия път им пратих отново дрехи, които съм взимала пак на промоция от втората, така че не ми трябват и колкото да не ги хвърля, ги пратих на тях. Одобриха от 30 дрехи само 5 артикула.
Общо взето не е ок да им се пращат дрехи, накрая се взимат стотинки от продажбите, но другата ми алтернатива е контейнера, в ОЛX и по групите не мога да ги продам.

Иначе от тях пазарувам редовно, но винаги слагам филтри и пазарувам най-вече дрехи до 15 лв макс. Все пак е втора, не ми се дават 20 лв или повече...

# 84
А обувки и чанти пращал ли е някой, аз пратих и сега чакам.

# 85
  • София
А обувки и чанти пращал ли е някой, аз пратих и сега чакам.

Да, и смятам, че се продават по-бързо от дрехите. Просто предлагането в сайта на обувки и чанти е много по-малко. Продавала съм само чанти и обувки от естествена кожа в много добро състояние или нови.

Обратно на повечето мнения, аз съм доволна от продаването в Ремикс. Използвам опцията за ръчно управление на цената и понякога, ако нещо не се продаде на желаната цена и преценя, че има потенциал да си го износя, заявявам да ми се върне. 90% от нещата, които изпращам, ми ги одобряват. Правила съм експеримент да продавам в ОЛХ - несравнимо по-зле е. Нещата висят с месеци с двуцифрен брой преглеждания и не се продават. Просто Ремикс са огромна платформа, продават в няколко държави.

Но много ме нервираха в два случая. Първо, от една торба ми загубиха три артикула. Това както и да е, компенсираха ме с по 55 лв.за всеки + ваучер за 20 лв. Следваща торба тотално ми я забутаха някъде и чаках 6 седмици. Писах гневни имейли, искаха ми описания на съдържанието на торбата (добре, че снимам преди да изпратя). Бях се примирила, че са я загубили и че трябва да прежаля стойността на нещата вътре, защото никъде в общите им условия няма регламент какво се прави в такива случая и КЗП също не е опция.

# 86
Аз чакам за 1ви път Clean out kit, и не разбрах, въобще описвам ли някъде какво пращам. Направи ми впечатление, че в мейла пише, че ще я изпратят до няколко дни, вече минаха 2 работни и нищо..за куриер.. София- София....явно не са от бързите.
И въпрос:
Колко е голяма 1 торба, опитах да поръчам наведнъж 2, нямаше опция. Претенции за особена възвръщаемост нямам, но ако ще се търсят загубени неща, по- добре да ги дам в H&M за рециклиране или ЧК- нови добър клас якета и тн.
Искам да пратя връхни дрехи и чанти /ест кожа/, които не нося.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 16:21 от BrightT

# 87
Торбите са доста големи по мое мнение. Никъде нищо не описваш, само пъхаш вътре, залепваш и изпращаш.
Аз до сега само кит не съм поръчвала, винаги е бил заедно с някоя поръчка.

# 88
По мое не са Simple Smile Някъде един метър на един е торбата. Аз буквално натъпках 2 чифта обувки, две чанти и 1 яке. Аз очаквах да е по голяма. Няма нищо към нея, май е на доверие. На мен ми я пратиха на другия ден, на третия беше при мен.

# 89
Какво означава "В процес на продажба", че е купен и чакаме 14 дневен срок, или че е публикуван. Макар, че на едната пише публикуван на другите В процес на продажба.

Общи условия

Активация на акаунт