REMIX

• 10 994
  • 126
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Имах  купон за 40 % , но за жалост нищо не успях да си харесам и изгоря.. Определено няма нищо интересно в последно време в Ремикс. Аз си търсех дълго палто , но нц.
една страница само палта от моя размер в желания бял цвят. /ремикс/

# 61
Днес в Ремикс има до 60% намаление в приложението.
От моите неща в ,,любими" нямам нищо на 60% де, средно около 45% ще бъде намалението, ако поръчам, което пак си е добре.

# 62
Днес в Ремикс има до 60% намаление в приложението.
От моите неща в ,,любими" нямам нищо на 60% де, средно около 45% ще бъде намалението, ако поръчам, което пак си е добре.
Благодаря! Не бях влизала от много време, ще разгледам, ако купя нещо ще пиша🤭

# 63
Днес уж имат "безплатна доставка" на определени артикули. Харесах си един и познайте! Като го добавя в кошницата не се отразява никаква безплатна доставка... Добавих още неща, от които един е с икона безплатна доставка и пак нищо. Само рекламата им е голяма.

# 64
Поръчката, която включва артикул с  безплатна доставка трябва да е минимум 30 лв.; ако сумата е по- малка, няма да хване безплатната доставка( макар избраното да е обозначено с такава).

# 65
Уловката е в допълнителните условия, само че в самия имейл никъде няма звездичка с тези условия т.е. там не пише, че е обвързано с определена сума за поръчка. Нарочно гледах имейла, защото там са длъжни да го напишат.

# 66
За имейл не знам ( аз съм ги изключила и не получавам), но на банера в сайта на " условия" пише това:
Скрит текст:

# 67
Да, на сайта го пише, но на мейла не. Дразнещо е, понеже гледам първо мейла и си мисля, че е възможно да пуснат безплатна доставка без допълнителни уловки, но уви не.

# 68
Днес получих няколко пуловера от ремикс,нарочно избрах повече за да върна каквото не ми хареса,така и доставките им са скъпи. От 8 пуловера се харесах само с един....приготвям ги веднага да ги връщам ииии греда, почти всички били по някаква програма clearance или нещо такова и мога да върна само един от тях...къде го е пишело не знам, вие видяли ли сте такова нещо? Много се разочаровах ,изтрих всички любими и известно време няма да пазарувам от там.

# 69
Мики, можеш да върнеш и тези пуловери с надписа, просто им пиши в контактната форма, на мен ми отговориха да им ги опиша допълнително:

Ще Ви помолим да създадете заявка за връщане във Вашия профил за продуктите, които не са обозначени с CLEARANCE и да ни потвърдите, за да добавим обозначените, като ще помолим също да ни ги съобщите.

И аз поспрях с пазаруването от тях, нямат хубави неща в аутлета секцията, следях определени марки, за които бях сигурна че ще ми паснат като размер, но почти не зареждат от тях вече.

# 70
Момичета, помагайте. Не мога да разбера защо не приема ваучера.

# 71
Може би иска след приложен ваучер сумата да е 50 лв?

# 72
Вероятно има неща, които не са от селекцията, за която важи кода.

# 73
То има само панталони в кошницата, каква селекция 🤔

# 74
Най-вероятно ваучерът е за артикули от тяхна избрана селекция, както винаги и би трябвало да са отбелязани като част от нея, за да ги хване кода. Трябва стойността да е 50лв. на артикулите от тази селекция. Това е редовният им номер.

Общи условия

Активация на акаунт