REMIX

• 15 849
  • 191
  •   1
Отговори
# 45
Най-хубавите ми истинска кожа якета са от Ремикс(мисля, че 2 са чисто нови,но аз нямам против носени). Купувани са с кодове по 30-40 лв/бройката. От година търся и не попадам на нищо свестно и поне до 80 лв цена яке...Егати боклуците пускат не е истина. Не знам колко дебнене трябва!! И аз не съм доволна последно време.

# 46
Какво мислите за официалните дълги рокли. Предстои ми събитие и съм си набелязала 3 4 рокли от там. До сега не съм поръчвала и ме е страх.

# 47
Повечето официални рокли са ми от там, понеже живея в малък град и изборът тук е малък. Избирам нови, с етикет.

# 48
  • Плевен
Като цяло пазарувам смело, всичко може да се върне без проблем, стига да не е променено състоянието на артикула.

# 49
Като цяло пазарувам смело, всичко може да се върне без проблем, стига да не е променено състоянието на артикула.

Е да де, ама за една проба да дам 14 лв. поне на мен не ми е никак, ама никак малко ...

# 50
  • Плевен
Обикновено идват с БД, плащам само връщането. За огромен тежък кашон ми е струвало около 10лв.

# 51
Здравейте имали ли сте случай да не можете да ползвате Ремикс отваря страницата но не дава да се ползва  от седмица е така

# 52
Днес има код all, който намаля до 50%. Някои неща ми намали с 25%, но едни еспадрили с 50.

# 53
Честно казано са си надули цените, та и да спадне с 50%, пак ще го вземеш на цената, каквато е била и преди.

# 54
  • Плевен
Напоръчах блузи и пуловери за по 3-4лв. Доволна съм от тези цени, ще видим колко от тях ще си оставя.

# 55
https://remixshop.com/bg/shoes-womens-shoes-adidas-pr39695429.html
Естествена кожа - 41лв, но малък номер.

# 56
От доста време си пазарувам от тях. Кашмирени пуловери, ralph lauren на ниски цени. Но последните два, три месеца сякаш нямат нищо. Имам любими марки, преди време имаше 20 страници и не мога да изгледам всички, сега са 3.

# 57
Явно нещата отиват наистина назад, след като последните месеци се скъсват от промоции и безплатни доставки, а преди безплатната им доставка беше от 130 лв. нагоре. Ще се сетят, но според мен си изгубиха доста клиенти. Simple Smile

# 58
Определено изгубиха много клиенти с тези цени, мен включително като човек, който всеки месец поръчваше по няколко пъти. С тези надути цени и скъпа доставка не съм поръчвала от май месец. Дано се поправят, защото ми беше много любимо да ровя и да си намирам страхотни находки.

# 59
За последните месеци не съм засичала безплатна доставка "на всичко". Винаги е само на някакви определени артикули и никога на тези, които са ми в любими. Доставката им е много скъпа, което ме спира да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт