За обувките с любов! – 1

• 178
  • 3
  •   5
Отговори
  • Sofia
Wear High Heel Еволюиращи от най-древни времена насам, дамските обувки винаги са били не само основен елемент от облеклото, но и начин да изразим своята идентичност.

Wear Boot Всеки модел носи различна енергия, независимо дали става въпрос за елегантни обувки на висок ток за официален повод, практични и удобни боти за ежедневието, комфортни маратонки, предназначени за спортните ни активности, или пък закачливи сандали за безгрижните летни дни.

Shoe В тази тема ще разгледаме какви типове обувки са на мода, как да изберем най-подходящите за различни ситуации и как да се чувстваме уверени в стъпките си – буквално и преносно!

Wear Sandal Ще обсъждаме, също така, характеристиките на различните брандове, съществуващи на пазара, както и онлайн или физическите магазини, от които можем да изпъстряме с нови интересни попадения личната си колекция от обувки.

# 1
  • Манчестър
Записвам се в темата за обувките. В колата имам винаги 5 чифта, защото не знам сутринта в какво настроение и тоалет ще съм…😂

# 2
И аз винаги имам около мен много обувки, защото не се знае къде ще отида и с какво.
Благодаря за темата!

# 3
Благодаря за темата 🤗 Успокоих се , че не съм сама. В багажника имам кубинки Док Мартенс и бели кожени кецове за непредвидени ситуации и чифт обувки с метални бомбета, в случай че на работа се наложи да се преобуя за малко.

Общи условия

Активация на акаунт