За обувките с любов! – 1

• 7 095
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
Запис в темата Grinning

В тийнейджърските си години не слизах от високи токчета, но сега съм най-вече на равни обувки, по-точно маратонки в ежедневието.

# 31
  • Велико Търново
Благодаря за хубавата тема!Няма с какво да се включа, защото нося само сникърси, имам 1 чифт стилето, 1 боти и едни кубинки.Сникърсите са на една марка и са във всички цветове, които ми се връзват с останалите дрехи.
Запис в темата Grinning

В тийнейджърските си години не слизах от високи токчета, но сега съм най-вече на равни обувки, по-точно маратонки в ежедневието.
Дежурства по 12 часа ги карах на 10 см. тънък ток.Сега си нося последствията и когато стане време за купуване на нови обувки/боти ми се свива сърцето.
Ще следя темата с интерес и ще се радвам на вашите обувки.

# 32
Към красивите, но неудобни мога да добавя и Акуазура. Разкошни са за гледане, само да не трябва да ходи човек с тях.

На Джанвито Роси имам 3 чифта сандали на ток. Като пантофи са, много са ми удобни, но токът е под 10 см и моят крак е 36.5-37. Не знам дали има значение и дали по-големите номера не са по-неудобни, макар че няма логика сякаш.

Шоколадка, тъкмо си търся комбат боти за сняг и лед и се чудех между няколко модела. По твоя препоръка се спрях на Док Мартенс, така че благодарности от мен.

# 33
И на Шанел обувките са супер неудобни. Особено балетните пантофи са отврат.

# 34
Аз поръчах Флора-та. Ще ги разтъпча вкъщи и ще преценя дали да ги задържа. Не ми се разчупват поредните Доксове, а на дъщеря ми няма да й станат. Твърди ли са, връщам ги.

# 35
Случайно във фийда ми излезе тази тема. Обувките са ми ... мания, меко казано, предвид количеството, което притежавам. Вече не мога да ходя на високи и не знам дали има какво да покажа тук, но с удоволствие ще гледам красоти, и ще ви чета. Тъй като са ми голяма страст, забелязвам повечето важни елементи за удобството на една обувка, които убягват на хора, които купуват обувки, за да не са боси, а не за да трупат от страст. Сред моите вече преобладават практичните, удобните, меките - сникърси, маратонки, боти и чехли основно. Обувки, в тесния смисъл на думата, нямам кой знае колко, но се намират и такива.
Онзи ден съзрях невероятни футуристични боти от марка - Heliot Emil, която ми беше непозната и се впечатлих. Не ги намирам за красиви, едва ли са и удобни, но просто ми заковаха погледа. А тези ми харесаха! Някога ходех на платформи с такава височина и ако беше времето, в което ходех, щях да се изкуша!
Тези дни загледах последно този модел, който бих могла да нося, но ... няма къде да ходя с такива обувки, а за едно обуване не си струва да ги купя.
Скрит текст:
Последната ми придобивка са тези удобни вседеходки
Скрит текст:

# 36
  • на Мелмак
И аз ще гледам вашите придобивки.
Вече основно съм на спортни, не всички модели, само определени. За лятото съм си взела няколко цвята ортопедични, испански, тип биркита,но една идея по-красиви. Имам и други, така за от време на време. Но токчета вече не мога, даже и повдигнати на 2-3 см.

# 37
  • Sofia
А, момичета, тя, темата, е за всякакви видове обувки, включително – спортни или джапанки, например; моля, не се подлъгвайте по заглавната снимка. Peace

Аз пък може да ви шокирам, но нямам нито един чифт на наистина висок ток в гардероба си. Simple Smile Просто никога не са ми били необходими такива обувки, а и съм доста височка, та някак не ми отива зорлем да ставам почти 2 м. Grinning

# 38
С уволоствие се записвам в темата Heart

Обожавам красиви И удобни обувки.
Нивга не съм могла да ходя с нещо неудобно, доста чифтове съм оставяла по улиците на София и съм се прибирала боса

Вчера тичах на ток от Спортната палата до Народния театър, за да не закъснея за представление в Камерна зала.
С едни боти на Aeyde, които ми бяха първа покупка на марката (после последваха още много де Kissing Heart) и определено дишат във врата на хай марките

# 39
- "Дано не свършат, докато дойде нашият ред" - притеснява се мама.
Снежна виелица. Мама няма на кого да ме остави. Двете  сме на огромна опашка, чакаме да ми купи пими (ботуши от еленска кожа) Купихме, малко големи,  но и догодина ще ги нося. Мама е много щастлива. Даже в писмата до България ще пишем, колко са красиви.
Аз съм Ана, понастоящем босонога😀 И отново съм в топли ботуши, но вече на студен, ветровит и дъждовен остров. И пиша по чужди форуми за българските Зизу.
За кратко съм била с токчета, много харесвам, но не е моето. Сандали не помня откога не съм обувала🤦♀ След средата на април не пътуваме по топли места. Купувам на място някакви джапанки за морето.
С удоволствие ще гледам покупките Ви

# 40
Ето, боси обувки нямам. Трябва да си купя 😀

# 41
Това, т.нар. боси обувки, без пари да ми ги даваш, няма да ги обуя, само ги виждам за на плажа, да си пазиш краката от камъчета

# 42
Много грозни са, но много удобни. Нямат общо с другите, но за мен са напълно неподходящи за стила и местата, на които ходя.
За малки деца обаче са чудни.

# 43
  • София
Пази, Боже! Ужасно грозни обувки! Не се засягайте, ама нека темата е за красиви такива. Както се видя, има все пак някои, които са и удобни Simple Smile
BTW, аз и тези биркита, кроксове, ъгита и пр. така и не ги възприех и нямам такива. Предпочитам си класически и изчистени модели. Основно перкам със сникърси и спортни обувки (сред които фаворит са си ми Nike). New Balance преди носех, но откакто и бабите по улиците са с тях, съм ги заровила дълбоко под останалите кутии Grinning Хич не си падам по масовките във всяко отношение.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 20:14 от ShokolaDkaa

# 44
За първи път научавам за тези боси обувки. Моделите, на които попаднах пък в мрежата, дори няма да ми станат, защото на мен пръстите на краката ама изобщо не се разширяват настрани и обикновените обувки са ми удобни. По-скоро модели, които са твърде широки в предната част са ми неудобни.

Относно тънката подметка също не съм сигурна дали е точно за мен. Лятото съм носила сандали с много тънка, уж гъвкава подметка и знам как се чувстват краката ми след дълго носене. Може би просто не са били точно боси обувки, не знам.

А и вкъщи така или иначе често си ходя боса, така че този тренд засега го прескачам.

Общи условия

Активация на акаунт