За обувките с любов! – 1

• 7 102
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
И аз с много чифтове всякакви обувки.Преди ходех само с обувки на ток. Не ми е било неудобно и нямам последствия за краката. Но понеже съм върл пешеходец,понастоящем ходя само с удобни обувки.Любим вид обувки са ми ботите,но сега са леко изместени от маратонки и тази зима още не съм носила боти. Фен съм на FlY Lоndon,Mjus,El naturalista,но имам разнообразие от марки .. Мъча се да намаля бройката,че много чифрове въобще не са излизали от кутиите..Обаче миналата година премахнах доста обувки и за някои съжалявам..

# 91
  • Sofia
Честита Нова Година! Nature Star2 Да стъпваме уверено само върху здраве, успех и късмет през 2026 г.!

Някоя мацка тук носила ли е маратонки, с марка Hoka? Удобни и леки ли са? Нещо съм на вълна "спортни обувки". Simple Smile Напоследък си взех няколко чифта.

Тези са едните (On, Cloud 6, Raspberry | White):

Скрит текст:

И другите (Nike, Air Max 270):

Скрит текст:

Между другото, станах голям фен на марката On. Peace

# 92
  • Сан Франциско
Тук, в САЩ, много ги носят Hoka. За мен са много грозни и не бих си ги купила, но стандартното мнение, което чувам е, че ДА - грозни са, но изключително удобни. Харесват ги хората.

Аз получих ето тези Nike Air Max DN8 за Коледа от домашните:

Скрит текст:

# 93
Аз съм на тема боти. Не успях нещо да си намеря удачни червени боти. Едни подарих, вторите май и те ще заминат... Да видим тези
Скрит текст:

# 94
Диа ,последните какви са?

# 95
# 96
Hoka много се носят и при мен. Според съпруга ми много удобни, избира тях за пътуване. Nike, Air Max 270, имах преди босоногите, изобщо не са удобни, много тесни отпред за моя крак. В момента се сещам, че и тях има съпругът. Значи за удобство Hoka😀

# 97
Едните маратонки за бягане на дъщеря ми са Нока. Тя е доволна. За носене в градска среда са грозни, спор няма.

Аз си харесах светли велурени челси боти, ниски до кокалчето. Има ги и в черно. Проблемът е, че  освен със скини дънки и поли, не виждам как ще ги нося. Рокли и поли не нося често, остават само дънките.

# 98
Аз имам Нока и са ми удобни. Предимно за дълго ходене.
 На Диа, първите, червените ми допадат. Особено с велуреното парче отзад са много шик.
От къде са?

# 99
Нока са широки и неудобни - много меки и пружиниращи ги усещам.

# 100
На Диа, първите, червените ми допадат. Особено с велуреното парче отзад са много шик.
От къде са?
Тук https://www.aboutyou.bg/p/rieker/niski-botushi-s-vrazki-27525368

# 101
  • София
Привет, момичета и За много години!
Имате ли наблюдения за обувките на Tory Burch? Харесала съм си едни маратонки, но се чудя за размерите... Подобни ли са на тези на Michael Kors? Имала съм еспадрили на марката и помня, че бяха 36,5 (а принципно съм 37). На МК съм същият размер.

Общи условия

Активация на акаунт