Каан Урганджъоулу - Преди, сега и в бъдеще.Приятели и колеги./ Yargı / Присъда /Тема 11

• 85 338
  • 605
  •   1
Отговори
# 600
Ако Каан приеме, ще трябва да отиде с жена си и детето. За семейните е трудна дългата раздяла и голямото разстояние. А каква жега е в Адана... Мурат Юналмъш изцеждаше мократа риза от гърба си. Той, Хилал Алтънбилек, Вахиде Перчин, Уур Гюнеш, Керем Алъшък, Фуркан Палалъ - всички главни актьори в "Имало едно време в Чукурова" не бяха семейни. Накрая и Ибрахим Челиккол се включи и се разведе, а Мелике Ипек Ялова се омъжи и разведе по време на сериала.

# 601
Мерт е снимал два проекта в Адана за Нетфликс но наистина си права за Каан дали би рискувал баш такова нещо като семейството си което си направи и държи на него но искам да го гледам пак на екран 😭

# 602
Розе, знаеш, че Нефликс снимат проектите си за три месеца. Един сезон на телевизионен сериал е девет месеца. Мерт е ерген, може да снима навсякъде. Не зная Бурджу дали ще е съгласна да живее толкова време в хотел с детето.

# 603
Розе, знаеш, че Нефликс снимат проектите си за три месеца. Един сезон на телевизионен сериал е девет месеца. Мерт е ерген, може да снима навсякъде. Не зная Бурджу дали ще е съгласна да живее толкова време в хотел с детето.
Проекта на Несли също го мисля но някои викаха за Алперен Дуймаз. Алперен сега ще свърши и пак ли в сериал? И той има дете като се замисля все пак не знам... Ще поживеем и ще видим но искам Каан вече на екран.

# 604
Все пак Каан ако приеме трябва и детето и жената да вземе и да живеят 9 месеца в Адана. Това не е малко и може да наклони везните да не приеме проекта, като гледам хич не му липсва екрана. 😁
Отделно много зависи дали точно по филма Сема ще пише сценария ако е точно copy paste може Каан да не е нейния човек.

# 605
Нали се споменава че ще се търси момиче/жена която все още е неизвестна една от мойте препоръки е момичето от сърцебиене което беше дъщеря на героинята на Сибел. Много красиво и това което търсят руса с кафеви очи. момичето мисля че ще пасне идеално.

Общи условия

Активация на акаунт