Звездни Компромати - Март'24

• 310 980
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 2 400
Пиърс Броснан и семейството му.
Скрит текст:
Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър.
Скрит текст:
Джим Кери с внука си.
Скрит текст:

# 2 401
Брад се бил отказал от искането си за съвместно попечителство на децата. Така родителските права оставали за Джоли и най накрая делото можело да приключи.

Саша Б.Коен е пуснал видео с което става ясно, че сцената за която Ребел Уилсън го обвинява в секс тормоз,  всъщност е била част от сценария на филма който са снимали и тя е била напълно наясно с това. Всичките му реплики и действия са били предварително уговорени с нея.
Крайно време е да се носи съдебна отговорност за фалшиви обвинения /лично мнение/.

# 2 402
+100 за последната част!  Тя беше обявила тия дни, че е загубила девствеността си на 35г и приветстваше всички late bloomers.  Май се чуди с какво да е интересна вече.

# 2 403
Е те децата пораснаха, не навършиха ли всички пълнолетие.

# 2 404
Никой ли не я  е поискал до 35? Да беше чакала до 40 поне, нали е  новото 20. Почти нормално.
 Ако до 20 не ти се прииска, отпиши.

# 2 405
Е те децата пораснаха, не навършиха ли всички пълнолетие.
Най малките май са на 15. Осиновените му деца, мисля че се отказаха от него.

# 2 406
Никой ли не я  е поискал до 35? Да беше чакала до 40 поне, нали е  новото 20. Почти нормално.
 Ако до 20 не ти се прииска, отпиши.
Изобщо не знам дали е вярно.

# 2 407
Пиърс Броснан и семейството му.
Скрит текст:
Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър.
Скрит текст:
Джим Кери с внука си.
Скрит текст:
Джим Кери не е остарял и побелял ?!

# 2 408
  • гр.Пловдив
Бабинова прилича на Нелка когато беше много пъти хл и се надена в една ластична бежова рокля в която приличаше на прищипана наденица. Не, че така и стои. Просто все едно е обрала втората употреба преди да тръгне

Тук Нелка е след раждането на синът си ,прясна беше ,спомням си завръщането й на екран след раждането -точно с тази рокля и далеч преди да е свършило майчинството...

# 2 409
Брад се бил отказал от искането си за съвместно попечителство на децата. Така родителските права оставали за Джоли и най накрая делото можело да приключи.

Шайло, която е на 17 години, е решила да живее с Брад Пит в имението му в  Los Feliz. Явно не ги е настройвала Анджелина, което е похвално.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:51 от Eл

# 2 410

Шайло, която е на 17 години, е решила да живее с Брад Пит в имението му в  Los Feliz. Явно не ги е настройвала Анжелина, което е похвално.
В статията пише, че не е била щастлива в дома на майка си. Шайло става след месец и нещо на 18, вече може сама да решава къде да живее. Ще е интересно какъв избор ще направят другите 2 биологични деца на Брад Пит, когато станат на 18.

Няма как да знаем дали не ги е настройвала, но имайки предвид, че дълго време ги държеше далеч от брад пит и как тайно бе продала дела си в общия им бизнес, според мен е използвала всички възможни оръжия срещу бившия си мъж. 2016 се разделиха, близо 10 години не могат да се разберат за децата и финансите, за да финализират развода.

# 2 411
Или пък може точно ако ги е настройвала и манипулирала, да не я искат после.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 23:38 от Анонимен

# 2 412

Десислава Радева на бордюра пред Археологическия музей. Харесва ми

# 2 413
И на мен ми харесва тук.

# 2 414
Много е готина Деси Р. Ето я като млада.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт