Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 69 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Успокойте се, хора. Чудесно знам как се ползват кодовете. Досега, ако има 15% екстра и сложа код, даваше 25% екстра. Днес изцяло премахна допълнителното намаление.
Пиша го, за да си проверявате сметката преди да финализирате.
Поправка, това стана в приложението.
Същият продукт в сайта ми го намали, но пък там не виждам екстрите.

# 151
Какво са премахнали..има си неща със 70% основно намаление  което с код става бонбон цена. Пища го съвсем спокойно, даже спокойно снощи и линк сложих Grinning

# 152
Има ли действащ код за -25%?

# 153
IVAM25 минаваше вчера, над 100 лв.

# 154
IVAM25

Yasmin25 и 25YOANA - от 12.03.2024 г.

STEFIE25 - от 13.03.2024 г.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:47 от AeroJ

# 155
Благодаря! Използвах първия, бях го написала грешно.
Поръчах ментовото яке GIPSY, ако някой има забележки да каже. Надявам се да е малко по-дълго и да ми покрива кръста.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy/prehodno-yake-8539291?utm_medium=r … _campaign=product

# 156
Това яке мисля, че го поръча една приятелка. Седеше и много добре. Какъвто номер си носеше си поръча. Трябва пак да питам, че аз изгледах 1000 якета тази зима и вече ги омотах.

# 157

https://m.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/roklya-costa-8226810 памука не  е хубав и събира всичко, при обръщане на деколтето ютията е била твърде топла и подлепващото се е начупило като канаваца, плата е лъснат непоправимо при гладене. Роклята има подплата.

Обърнах им внимание за тази парцалки при връщане, аз обичам да залепям бележки с хартиено тиксо към опаковката, с рекламации нямам време да звъня.
Бях получилиа, че връщането е обработено предна седмица, днес мейл, че поради дефектен продукт пратката, не може да бъде доставена. Намерили са начин да бракуват артикула, има смисъл да се дава обратна връзка, независимо от формата, и с други поръчки са реагирали щом се пише.
Към забележките - беше и отшит етикет на дрехата и хвърчащ хартиен

# 158
Вчера си мислех, защо няма опция за обратна връзка за артикула който връщаш, какъвто има по някои други сайтове. Много ми се искаше да отбележа тези маратонки, които са страшно умалени.

# 159
Аз също днес пъхнах лист при лилавата шапка-написах че грешно е етикиран и пращат грешния цвят.
Ако искат да си я четат, но им го написах.

# 160
Едно време имаше опция "Оцени артикула" в сайта. На доста продукти бях описала какво не им е наред, особено ме дразнеха пуловерите, които на снимката изглеждаха вталени, а пристигаше нещо с форма на квадрат. Но никъде после не видях оценката и написаното да се показва.

Мимоза, подвела съм те. Друг модел е вземала. Но твоя изглежда по-барнат, с повече ципове и джобове.
https://www.aboutyou.bg/p/gipsy/prehodno-yake-liah-9240128

# 161
Днес е доста студенко, облякох алфата /късата/, трабва си функционален панталон обаче, към нея. Не само кълките, но и задните ми части поизстинаха. Нагоре добре, но си трябват и дебели гащи!

Отзиви могат и сега да се оставят. Аз съм оставяла! Даже снимка съм качвала.

# 162
И аз я имам в приложението, но я няма когато влизам от компютър. Как па няма да кълва коментари от телефона и то за да не се видят никъде. Безпредметно ми се вижда. Да си гледат работата.

# 163
От приложението не може, или поне за маратонките които погледнах току-що.

# 164
Почнаха да оправят цените на Алфата. Тениски от 300/400/500лв,които струват 30/40лв още стоят,но якетата от 100/120/160лв ги оправиха на 400/500лв. Жалко,че снощи не взех едно мъжко яке Sad Има едно XS зелено от дъгите на 45лв идва с кода. Още не са стигнали до него,който е изпуснал да взима Simple Smile Те бяха объркали нещо тениски на 400/500лв сложили и якета на 50/60лв. Те даже много дълго се застояха на тези цени.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 13:43 от vlbs

Общи условия

Активация на акаунт