Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 985
  • 970
  •   1
Отговори
# 360
# 361
parfium.bg - код SPRING за -10% при поръчка над 140 лв.

# 362
# 363
Здравейте отново, намерих си DIOR J'ADORE 100 мл. без опаковка в два сайта (и в двата сайта се предлага с капачка). Единият сайт е fragrances.bg като цената там е 210 лв, а другият е parfum-bg.com с цена 195 лв. От първият сайт (Венера козметикс) съм поръчвала и знам, че са им оригинални парфюмите, но с другият не съм запозната. Затова моля за вашето мнение за parfum-bg.com дали са им оригинални парфюмите, че се чудя дали да поръчам от него като предлага по-ниска цена?

# 364
  • До сърцето...
... моля за вашето мнение за parfum-bg.com дали са им оригинални парфюмите, че се чудя дали да поръчам от него като предлага по-ниска цена?

Тъй като влизате "отново", в някои теми (като тази) има доста събрана информация в първи пост (в унисон със заглавието на темата). Надявам се този съвет да ви спести излишни съмнения и въпроси за в бъдеще.

Скрит текст:

# 365
Здравейте,

Виждам го в списъка на първа страница, все пак отново моля зя обратна връзка дали парфюмите, закупени от parfium.bg са изпробвани от вас и оригинални? Набелязала съм 2, но ще ги имам за първи път и може да не разпозная сама, ако не са оригинали...

# 366
  • До сърцето...
bonibon_ , един от най-често споменаваните сайтове в темата е parfium.bg. И най-вече заради кодовете за отстъпка, които често предлага сайта (ще ги намерите в таблицата в първи пост).
Успех с покупката Hands Plus1

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 12:27 от Радика

# 367
bonibon_ , един от най-често споменаваните сайтове в темата е parfium.bg. И най-вече заради кодовете за отстъпка, които често предлага сайта (ще ги намерите в таблицата в първи пост).

Благодаря за бързия отговор, извинявам се, но не бях чела темата назад. Код за отстъпка как се получава, след поръчка ли или на самия сайт пускат?

# 368
  • До сърцето...
Когато се стигне до кошницата, се вижда къде се слага кода.
Скрийн в скрития текст.
Скрит текст:

Редактирам се: Сега видях, че се пита "Код за отстъпка как се получава" - отговорила съм, но ще го болтна и с голям шрифт

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 22:17 от Радика

# 369
И се взема от табличката с кодове - ПЪРВА СТРАНИЦА

# 370
Привет отново.
Преди около месец писах за първи път - повода беше aromati.bg

За жалост парфюма поръчан от тях, освен, че не е никак траен ( за което имах съмнения ) , но и самото шише  се  "разлепи"... явно горната част на шишето е отваряна по някакъв начин за да се напълни и след това е  залепено отново.
Пак ще кажа, че  само в тази поредица от теми попаднах на някаква  адекватна информация за  аромати.бг и още  веднъж ще кажа, че  съжалявам, че не се съобразих.
Просто още  веднъж алармирам да се  внимава  споръчки от този сайт.
Те бяха "затихнали" някак си за малко, но последните  дни  виждам че пак са се активизирали във Фейсбук и други мрежи.

Поздрави

# 371
Никой от пишещите и четящи парфюмните теми дори не би отворил този сайт, вЕрвайте ми! 😏

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 15:52 от cabochard

# 372
# 373
  • София
Имам въпрос - parfium.bg вече май не предлагат безплатна доставка до офиса им? Не ми излиза тази опция.

# 374
Отдавна не предлагат

Общи условия

Активация на акаунт