Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 917
  • 970
  •   1
Отговори
# 510
Може ли да помоля за помощ? Тази седмица имам среща с един познат, който имаше рожден ден скоро. Търся някакъв приятен мъжки парфюм до 40+ лева подходящ за лятото. Дали може да ми препоръчате такъв? Признавам че ме няма с мъжките парфюми въобще. А и не сме супер близки за да инвестирам повече пари. Благодаря ви предварително! 💐
Още няколко...
Скрит текст:

# 511
  • София
Passenger и London от мен.

# 512
Страхотни сте! Много ви благодаря за бързата реакция!
За мое щастие имам 3-4 дни и ще мога да ги помириша и да реша.
🌞🌞🌞

# 513
  • София
Тъпите парцалеси от Мона пак са си тръгнали преди работно врме. Отказът от поръчка става с имейл, на който не отговарят. Телефон не вдигат. Аз реално нямам възможност да си взема поръчката. Все едно са ми откраднали парите. Отпуска ли трябва да си взимам, че да си купя нещо. Що за магазин. Полудявам вече.
Най- отвратителната ми поръчка в живота е това.

# 514
нотино си оправиха приложението

# 515
Търся някакъв приятен мъжки парфюм до 40+ лева подходящ за лятото.
https://parfium.bg/tommy-bahama-st-barts-odekolon-za-maje-edc

+ код:  ty5

# 516
Тъпите парцалеси от Мона пак са си тръгнали преди работно врме. Отказът от поръчка става с имейл, на който не отговарят. Телефон не вдигат. Аз реално нямам възможност да си взема поръчката. Все едно са ми откраднали парите. Отпуска ли трябва да си взимам, че да си купя нещо. Що за магазин. Полудявам вече.
Най- отвратителната ми поръчка в живота е това.
Да не ти доизпилявам нервите в тази жега...ама аз отдавна бих тъпана, че има нещо гнило в Дания още със стъпването им на пазара. Получих нов запечатан продукт The House of Oud (на високите първоначални цени от 250+ лв) с бутилка чиито бачкод няма нищо общо с този на кутията. Естествено ми даваха тъпи смотолевени отговори в които не казваха нищо съществено Ароматът е ок, но в живота си нямам подобна случка за 15 год онлайн пазаруване.

# 517
Здравейте!
Кодовете за 10% за Parfium.bg вече не работят.
Има ли други за 10%, които да са актуални?
Моля, споделете, ако има такива.
Благодаря предварително!

# 518
  • До сърцето...
Здравейте!
Кодовете за 10% за Parfium.bg вече не работят.
Има ли други за 10%, които да са актуални?
Моля, споделете, ако има такива.
Благодаря предварително!

При мен сработи ty5 за 5% (над 100 лв), не е 10%, но все пак е нещо.

# 519
Днес в Нотино БД на всичко в приложението, с код delivery.

# 520
Да, ама почти всичко има друг код за намаление и не могат да се ползват и двата. Отново нещо като нищо в стил Нотино...

# 521
Код delivery може да се ползва с други кодове. Въвеждате първо другия и после този за безплатна доставка. Преди малко поръчах, но не е парфюм и затова няма как да прикача screenshot. Не ми начисли доставка, платих с карта. Пробвайте!

# 522
Окай, ще пробвам, ако стане ще поръчам 👍
Благодаря Simple Smile

# 523
  • София
Здравейте, оглеждам се за Poison Girl EDP 30 мл на изгодна цена, предложения?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт