Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 917
  • 970
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Да се включа и аз в новата тема с положително мнение за aromatix.bg. Поръчах в късния следобед в петък и днес си взех поръчката. Пълна презентация. Нямам забележки или някакви съмнения за автентичността на аромата.

# 226
# 227
  • София
Момичета, моля ви за надежден сайт, от който мога да си поръчам Louis Vuitton imagination

Попадам на разни Бг фалшиви версии.

Благодаря и имате прекрасна тема!
За официален продукт от тука. Доставят и до България, като митническите такси се начисляват при поръчката. Може и през превозвач в рамките на UK, но изискват ПИН кода на куриера при доставката от получателя (като при Спиди).
Louis Vuitton Imagination

В официалния сайт на LV е доста по-евтин (280 евро), но там е сложно с доставката. Трябва ви доверен човек в съответната държава, който да поръча до тях (изпращат само до жилищни адреси) и да се легитимира с документ за самоличност при доставката и след това да ви го изпрати/донесе. Simple Smile

Поръчах го Simple Smile

# 228
Rima, да се похвалиш, като пристигне Simple Smile

YSL Tuxedo

# 229
Сутрешно се нагрухтях на сляпо с новите аромати в Елинор! Имайте късмет да не ми харесат 😆

# 230
Здравейте!
Може ли помощ от експертите тук - търся най-добрата цена на Yves Saint Laurent Black Opium Over Red? Допълвам - става дума за 90 мл. но и 50 мл е вариант, предвид цената.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 07:58 от AnnaGaudi

# 231
  • София
Някой виждал ли е NR Musc Nude на по- добра цена от Дъглас/Мейкъп? Еднакви са в момента.

# 232
  • До сърцето...
Здравейте!
Може ли помощ от експертите тук - търся най-добрата цена на Yves Saint Laurent Black Opium Over Red?
Не посочваш мл, намирам новият Опиум 50 мл в koku.bg за 191 лв.
https://www.koku.bg/yves-saint-laurent-black-opium-over-red-parfemovana-voda

Експерта е Милен, той ще ти предложи още по-добър, надявам се.

# 233
Rima, да бяхте си купили двупосочен билет за 40 евро и да бяхте го купили от бутика или самото летище. Хем разходка, хем запознанство с нови аромати, хем щяха да ви останат още 100 евро за нещо любимо. Simple Smile

Да не говорим, че в европейските групи, тези парфюми се продават за 200 евро, но това не го обсъждаме тук, няма как да го знаете.

Както казва едина  парфюманка, парите граници нямат!  Simple Smile

За YSL Black Opium Red изчакайте уикенда, ще има кодове 12% - 15 %, може и 20% , доскоро бяха толкова.

Иначе тук с абонамент за мейл - 10 % (може да ползвате код: X58th90K )

https://www.parfuemerie-kirner.de/Duefte/Damen/Duefte/Black-Opiu … -0-05-UNIT-L.html

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 09:09 от Milen™

# 234
# 235
# 236
Тестери на добри цени

Извинявам се, от телефона не успях да скрия снимките.

# 237
Виждам, че сайтът е в списъка с надеждните в началото на темата, но понеже бях убедена, че Black XS For Her EdT е отдавна спрян, направо ме е страх да се зарадвам. Какво ще кажете?

# 238
Bambino, какъв е въпросът?

# 239
  • БГ
От монна са големи Grinning - изпратиха ми мейл с промокод без промокод Grinning писах им мейл ама надали ще ме отразят..

Общи условия

Активация на акаунт