Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 910
  • 970
  •   1
Отговори
# 255
  • на пистата
От монна са големи Grinning - изпратиха ми мейл с промокод без промокод Grinning писах им мейл ама надали ще ме отразят..

Кодът не е ли 10BGN

# 256
  • София
E и според мен.

А някой ходил ли е в шоуруума им? Как е като наличности?

# 257
Akro и Merchant if Venice се появиха на сайта на Дъглас. От утре ще са налични за проба в Парадайз.

От новия парфюм на К. Дженър има и 10 мл, но е на отделна страница.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 17:21 от Lale_Lili

# 258
E и според мен.

А някой ходил ли е в шоуруума им? Как е като наличности?

Нищо няма. Ходила съм за взимане и имаше 10 арабски парфюма и това е. За тест бяха към 5-10 само.

# 259
Извинете за Monna ли говорите? За техния шоурум? Питам понеже не съм ходила и ще ми е полезно да знам какво има там за обща информация.

# 260
Разбрах за Монна, че е питането 🤔 За там говоря аз, че няма нищо 🙃

# 261
Здравейте на всички ентусиасти отчаяно издирвам Gucci bloom intence моля ако имате наблюдения къде цената е най изгодна да споделите

# 262
  • София
Според мен тук е добра цената. Иначе, за Монна питах аз. Имам и въпрос, понеже навсякъде е изчерпан - колко горе- долу върви NR EDP без опаковка?

# 263
  • БГ
От монна са големи Grinning - изпратиха ми мейл с промокод без промокод Grinning писах им мейл ама надали ще ме отразят..

Кодът не е ли 10BGN

Не, ето така изглеждат кодовете им

# 264
# 265
  • София
Да се оплача от Дъглас. Пак ми бавят поръчката и подозирам, че ще стане като преди - забавиха ми я на голямо намаление, въпросната разфасовка свърши и просто отказаха поръчката без уведомление.
Този път съм на място, държа парфюма в ръката си и една ми се сопка - ми само онлайн е намалението, поръчайте си го и елате.
Още днес отивам на място да ми обработят поръчката и да си го взема. Само кофти обслужване си спомням от тях. Неслучайно не бях влизала година. В Сефора са в пъти по- любезни. Много съм ядосана, че за пореден път ми скапват удоволствието от нещо желано.

# 266
Влизам и аз с оплакване от Monna.
Имам доста поръчки от тях. Винаги всичко е било точно и бяха спечелили доверието ми.
Именно поради тази причина , пренебрегнах опцията за преглед на пратката в офиса на куриера.
Грешна постъпка от моя страна този път.
И друг път съм поръчвала тестери, но никога с такова количество без да е упоменато в сайта, че е ползван или потвърждение от моя страна дали го искам в това сътояние.
Съвет, ползвайте си винаги прегледите.

# 267
Тези май не се пълнят до горе. Ето снимка от parfimo.bg

# 268
  • София
НУКИ - вижте това видео: https://www.youtube.com/watch?v=xBS8i1ge-9A

# 269
Тази серия с телата не са пълни до горе фабрично.

Общи условия

Активация на акаунт