Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 886
  • 970
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за включването Deetron, Ivan Nenov 725067, Maeve.
Явно аз не съм знаела и прибързах с оплакването.
Тогава дължа извинение на Monna.
И си запазвам добрите впечатления.

# 271
  • Враца
Има ли, празен ход?

# 272
Както е тръгнало днес на оплаквания, не е на добре. И аз да споделя за парфюмерия Вамарт Пазарджик.
Имам няколко поръчки от там и всичко е било безупречно. Не, че сега е много упречно, но оставя доста лош послевкус!
Миналата седмица в Събота им звъня да питам за един тестер (намиращ се на склад) дали е с капачка или не. Казаха, че в Понеделник ще ми се обадят да потвърдят, защото складът им към момента на обаждането не работеше, разбираемо. Имах ангажименти и изключих за уговорката и чак днес се сетих, че трябваше да имам обаждане от тях. Отново се обадих и получих отговор, че все още чакали потвърждение и щели да ми върнат обаждане след малко. Е, върнаха обаждането, но вече с коригирана цена с +42 лв. отгоре (и по-скъп с 27 лв. от продукта) Laughing. Даже първо почнаха с обявяване на новата цена и после казаха за наличието на капачка! Питах, как така, цената в сайта е съвсем друга? Всяка седмица били коригирали цени и затова. Да бе, да, повярвах им.
Ще го купя от друго място, но не и от тях. Такива бай ганьовски номера (като още няколко такива фирмички има с идентична БГ политика на принципа "дай да го изшмулим клиента, защото сега ни се е паднало да дръпнем с някой лев напред") развалят цялото удоволствие от пазаруването на желани парфюми.
Огромно Браво на Нотино за това, че не отменят или променят цени на продукти от поръчки, а ги изпращат, както са обявени на сайта! Къде се е видяло такова чудо 50 мл. Xerjoff за 58 лв???!!! С подобни похвати (умишлени или не) се печелят още повече доволни и щастливи клиенти!

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 16:47 от LSF MCMXIV

# 273
Щом сме на оплаквания да го пусна преди да е Петък.
Сайта lancome.bg в крайна сметка не знам колко е истински, странна работа е. Освен, че не работи добре визуално и е странен като цяло. Поръчах следобед на 7.03. Днес дойде, разделена на две, в офис на куриер, имаше преди това товарителници от Лореал Чехия. До този момент добре, но и платежа е целия на всяка от двете пратки - двойно. Цял ден на телефона за контакт "операторите са заети", и мейлове им пратих, но ме съмнява да ги видят.

# 274
# 275
  • Бургас
pikaboo , а дали не сте пуснали два пъти една и съща поръчка? Никога не съм получавала една поръчка от Ланком в отделни пратки. А пък не е като да не съм поръчвала десетина пъти и колежките ми също. Получете едната, отворете при куриера /и това не ми се е случвало, мислех, че само до адрес доставят/ и вижте какво има вътре. Според мен сте дублирали поръчката.

Ланком бг е сайта с най много подаръци и постоянни кампании. Друг е въпроса, че цените в немската му версия са доста по-ниски и това искрено ме възмущава. Там подаръците пък са по-малко, но и разликата никак не е за пренебрегване.

# 276

Бих казала полуход.
По-скоро не. Но няма значение. Дори и да е пръскаано един - два пъти за мен не е съществен проблем.

# 277
# 278
  • Стара Загора
Откога са такива цените на Issey Miyake? Или е заради състава и материалите, от които е изработена капачката.

За сметка на това любима тяхна круша е на чудна цена в makeup:

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 20:20 от iv4enceto_91

# 279
# 280
Здравейте! Продължавам да търся AURA Mugler EDT 30ml. Откривам го само на едно място за 83лв.,но не ми харесва тази цена.. Да сте го виждали наличен на по-прилична цена?

# 281
Дали някои случайно има талон за 10 лева за физическия магазин на Дъглас? Аз имам 10 лв, но за он-лайн. А си харесах нещо в магазин, което го няма на сайта Sad

# 282
  • София
Нямам аз. Освен това, имам една мостра по- малко. Нямали... Хаха
Никога няма да прокопса България с това обслужване и наемане на 20- годишни с надути муцунки и гадна кожа, покрита от 2 пласта Double Wear.

# 283
pikaboo , а дали не сте пуснали два пъти една и съща поръчка? Никога не съм получавала една поръчка от Ланком в отделни пратки. А пък не е като да не съм поръчвала десетина пъти и колежките ми също. Получете едната, отворете при куриера /и това не ми се е случвало, мислех, че само до адрес доставят/ и вижте какво има вътре. Според мен сте дублирали поръчката.

Ланком бг е сайта с най много подаръци и постоянни кампании. Друг е въпроса, че цените в немската му версия са доста по-ниски и това искрено ме възмущава. Там подаръците пък са по-малко, но и разликата никак не е за пренебрегване.
За съжаление не - поръчката е само една и в изпратените документи са описани точните бройки. До куриер е, защото я пренасочих предния ден от линка в съобщението. Не знам колко голяма в кутията на всеки от поръчаните малки подаръчни комплекта и дали подаръците са вътре, но при куриера са две малки кутии без опция преглед.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 11:26 от pikaboo

# 284
Здравейте! Продължавам да търся AURA Mugler EDT 30ml. Откривам го само на едно място за 83лв.,но не ми харесва тази цена.. Да сте го виждали наличен на по-прилична цена?
Хм, предвид, че е спрян едва ли ще се намери на по-добра...Последно есента взех edp  за 103 лв, същите милилитри.

Общи условия

Активация на акаунт