Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 831
  • 970
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!
Пак съм аз с питане за този сайт - не го откривам сред коректните търговци, от друга страна изглежда - ок. Затова питам дали някой е пазарувал от там?

https://perfumeoutletbg.com/

И още един въпрос - Hypnotic Poison на Dior 100 ml EDT къде има най-изгоден вариант? Милен?

И аз не съм пазарувала, от любопитство го отворих.
Alien Mugler 90ml. е 136.90. Има допълнително отстъпка от 10%,т.е става около 120 лв.....Не е реална цена, предвид цената в другите сайтове-над 200 лв.
Разглеждайки други парфюми, прави впечатление, че са изчерпани по-малките разфасовки, а се предлагат само най-големите. За мен това е трик. Обикновено щом  се предлага само най-голямата разфасовка, е менте. Това не изглежда ОК.
Така че не бих купила никога.

# 391
За любителите на  Bottega Veneta edp, че е трудно откриваема вече -
https://azo.bg/bottega-veneta-bottega-veneta-edp-parfjum-za-zheni-50ml
Благодаря за линка. Заради него проверих из сайта за няколко спрени парфюма и направих поръчка. Очаквах да я откажат, но се обадиха с потвърждение и ги получих.

# 392
# 393
Този парфюм към 16.00 часа беше 165 лв.Не съм го пробвала,дали ще се намали още с кодовете,тъй като не смея да стрелям на сляпо.

# 394
Този парфюм към 16.00 часа беше 165 лв.Не съм го пробвала,дали ще се намали още с кодовете,тъй като не смея да стрелям на сляпо.

По -добра цена,не знам дали ще има. Иска ми се да го пробвам. Много го хвалят. Има и нов код : vkspring  за определени брандове.
Бих се радвала,ако някой от вас препоръча хубав парфюм Simple Smile Част от брандовете,  са непознати за моята особа ,ще се радвам да споделят мнение в другата тема 🫶🏽.
Успешни поръчки.

# 395
# 396
  • Пловдив
В Дъглас няма Шанел, нали?

# 397
# 398
Да попитам тук - става ли Thank you,  next на Ариана за подарък на тийнейджърка?☺️

# 399
Да попитам тук - става ли Thank you,  next на Ариана за подарък на тийнейджърка?☺

Дааа .Както и Sweet like candy,Cloud 😃. Аз всичките ги харесвам Simple Smile,както и моята 11г племеница 😃

# 400
Здравейте, виждам че пускате и от azo.bg разни предложения, а дали наистина е коректен сайт, понеже го няма сред линковете на първа страница, а и парфюма,който обожавам и бих искала да закупя от там (старата еерсия на champs elysees ) е отдавна спрян. Благодаря предварително

# 401
  • До сърцето...
Здравейте, виждам че пускате и от azo.bg разни предложения, а дали наистина е коректен сайт,
Скрит текст:
понеже го няма сред линковете на първа страница, а и парфюма,който обожавам и бих искала да закупя от там (старата еерсия на champs elysees ) е отдавна спрян. Благодаря предварително
Не е в изпитаните, защото не си поддържат сайта - неактуални наличности, и поради чести липси на продукт - отказани поръчки, лоша комуникация. Което не значи, че продават ментета, а просто са несериозни.

# 402
ekaterina II, единственото притеснение, което може да имате относно Champs Elysees е наличностите им да се окажат от новите бутилки.
Съветвам ви да го поръчате и в Понедлник се обадете на Азо, за да потвърдят дали наистина снимката отговаря на реалността. Споменавам го това, защото преди няколко месеца Елинор също бяха поставили тази снимка, когато продаваха Champs Elysees, а след разговор по телефона се оказа, че парфюмът е от новите разфасовки, които също са 75 мл.

# 403
Благодаря ви много и на двамата Радика и Lsf обезателно ще проверя, новото изобщо не е същото за мен.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт