Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 728
  • 970
  •   1
Отговори
# 570
G.desy, много Благодаря за подсказката. Измежду многото Kilian-и имаше 1 бр. от една лимитка, която е много трудна за намиране, а като се появи някъде е на доста солени цени - Pearl Oud. Дано наистина е налична и ми я изпратят. Благодаря отново!

# 571
Във висша козметика също видях ,че са заредили Kilian,но все още нямат цени.Pearl ood го има и може и на по-ниска цена да е,
следи го.

# 572
  • София
Здравейте, не съм писала от години Wink
Можете ли да ми подскажете къде да пробвам Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple? Искам да го къпя, но не намирам тестер в познатите магазини, Елинор и Нотино, например.
В Белодоре, Парадайс.

# 573
  • София
Здравейте, не съм писала от години Wink
Можете ли да ми подскажете къде да пробвам Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple? Искам да го купя, но не намирам тестер в познатите магазини, Елинор и Нотино, например.
В Белодоре, Парадайс.
Благодаря много Simple Smile

# 574
Благодаря ви за споделянето! Възползвах се да тествам новия Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily с един травъл пък и се оказа, че имам ваучър за рожден ден, който просто щях да забравя иначе Grinning

Исках също да споделя за Висша Козметика. Преди време като много се коментираха забавените поръчки бях споделила, че и аз направих една поръчка на 24-ти януари - сет мостри на GIARDINI DI TOSCANA. Изобщо не очаквах да ги получа някога, но вчера ми се обадиха да питат дали все още искам поръчката, тъй като имат наличност. Казах, че я искам и днес си я взех от Спиди като платих сумата, която пишеше когато направих поръчката. Като изключим изминалото време, което за моя случай изобщо не е проблем бих казала, че съм доволна.

# 575
  • Стара Загора
Пуснали са намаление в сайта на Ланком с код LACDAYS за покупки над 125 и 155 лв, но без кода добавя повече подаръци. Satisfied Иначе само този сет с мини серум и травъл сайз крем

Пробвах с новия La nuit и без код в количката има 2 млека за тяло Miracle x 50 ml, мостри 3 бр. по избор на грижа за кожата и една на фдт, 15 мл крем RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA CREAM, черна козметична чантичка и околоочен 5 мл GENIFIQUE NEW EYE CREAM J5ML TS. Ако тези подаръци излизаха и с кода, може би щях да се замисля. Но почти същите взех по Коледа с покупката на тоника за 50 лв.

# 576
# 577
Във висша козметика също видях ,че са заредили Kilian,но все още нямат цени.Pearl ood го има и може и на по-ниска цена да е,
следи го.
Вече има цени. Чудесни цени и за Stephan Humbert Lucas
https://vkfragrance.shop/catalog-details-bg-2.html

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 20:21 от lurtzchen

# 578
Цените са ок но не са най-ниски,
примерно Angel Share в https://www.beautywelt.de/KILIAN-PARIS-Angels-Share-Eau-de-Parfum-EdP с 15% отстъпка, подарък мостра от същия и още 1-2 мостри различни.

Дори преди месец-два някъде беше на 135,90€ но са вдигнали базовата цена и сега е 148,32€, малко ме е яд че не го взех тогава Sad.

А конкретно за Kilian Pearl Oud тук намирам бройка с най-ниска цена:

https://www.cosmetify.com/kilian-pearl-oud-eau-de-parfum

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 20:17 от Syrax

# 579
# 580
# 581
BDK Discovery Set ~130 лв.

BDK Discovery Set = Pas ce Soir E.D.P. Nat. Spray 10 ml + Rouge Smoking E.D.P. Nat. Spray 10 ml + Gris Chanel E.D.P. Nat. Spray 10 ml

# 582
# 583
  • виртуално
lancome.bg
при поръчка на 15мл крем добавя като подарък още един и 10мл LA VIE EST BELLE ROSE EXTRAORDINAIRE + 3 мостри за 63.70лв

# 584
  • София

Само допълвам, че Vibrant Leather & Tobacco Elixir е фантастичен! Нов пореден хит от Зара с доста кожа, табак, дървесни нотки(около ууд) и ванилия - наситен мощен, траен. Другите два са приятни, но табака е звездата!

И за да не съм пълен спам - насочих приятел да си вземе нормалната версия Nishane Hacivat от parfium.bg. Отиде на място в шоурума, сравнил е с X изданието и си е много доволен от отношение, цена всичко. Така че позитивно мнение за този търговец Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт