Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 775
  • 970
  •   1
Отговори
# 585
Рапунцел, благодаря за споделената оферта. Аз обаче не намирам мини на тази цена. Може да е свършило коремчето. Бихте ли споделили линк към крема?

# 586
  • виртуално
Рапунцел, благодаря за споделената оферта. Аз обаче не намирам мини на тази цена. Може да е свършило коремчето. Бихте ли споделили линк към крема?
Сега поръчах и за приятелка, има го... и код LOVELANCOME за -20%
https://www.lancome.bg/h.p.n.-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81-30 … 69-LAC_size=15_ml

# 587
Пише "мостра" на двете подаръчета, дано получите пълноразмерни продукти

# 588
Аз сложих Lacdays, вместо Lovelancome и добави още един подарък.
Благодаря за споделената оферта.

# 589
  • виртуално
Пише "мостра" на двете подаръчета, дано получите пълноразмерни продукти
Получих точно каквото написах

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 10:58 от Рапунцел.

# 590
Рапунцел , благодаря Flowers Bouquet

# 591
  • Washington,USA
На The body shop парфюмите и тоалетните води как са? Аз имам три от мистовете им за тяло и след 20 минути не ги усещам... Ако и другото е така...

# 592
  • Стара Загора

И аз благодаря за офертата. Не знам за каква възрастова група е кремчето, но поръчах... заслужава си. Simple Smile
Добавяйки този код Lacdays, не намаля от цената обаче. Просто получавате сет с крем 15 мл и мини серум.

Някой да има проблем с плащането с карта в сайта? Ако е от някакво значение - с VISA съм. По Коледа нямах спънки. Сега опитах поне 5 пъти, рефрешвах страницата, сменях езика на адреса, приех общите условия и не ми позволяваше да завърша. Затова го пуснах с наложен платеж. Дали начисляват 2 лв такса, за да знам да пиша на съпорта им и пусна отново?

# 593
# 594
  • До сърцето...
На The body shop парфюмите и тоалетните води как са? Аз имам три от мистовете им за тяло и след 20 минути не ги усещам... Ако и другото е така...
Усещането на парфюмите и тоалетните води до голяма степен зависи от химията с кожата Ви. Ние как да знаем как ще е с "другото"?
Най -вероятно ще същата история, още повече че бранда претендира да използва натурални продукти, които нямат тази трайност като "синтетичните" им събратя. (което не е критерий за взаимодействието аромат-кожа).

# 595
  • София
Lacdays намали стойността на продуктите, но сложих 2 продукта в кошницата:

И подаръците са:

В parfumdreams.de:

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 11:50 от Vesika

# 596
  • Стара Загора
LACDAYS намаля, когато поръчката е над 120 лв с 25 % и с 30 % за над 155 лв.
Искаха ми се 30 мл от новия Трезор, но цената ми идва в повече. Laughing

Някакви отзиви за червилата Rouge n'cream?

Тази промоция е ясна - без код, повече подаръци. Simple Smile

# 597
  • Карлово

И аз благодаря за офертата. Не знам за каква възрастова група е кремчето, но поръчах... заслужава си. Simple Smile
Добавяйки този код Lacdays, не намаля от цената обаче. Просто получавате сет с крем 15 мл и мини серум.

Някой да има проблем с плащането с карта в сайта? Ако е от някакво значение - с VISA съм. По Коледа нямах спънки. Сега опитах поне 5 пъти, рефрешвах страницата, сменях езика на адреса, приех общите условия и не ми позволяваше да завърша. Затова го пуснах с наложен платеж. Дали начисляват 2 лв такса, за да знам да пиша на съпорта им и пусна отново?
На мене само стандартната доставка 4,50 за Спиди начислиха, с наложен платеж пуснах. Няма 2 допълнителни лв.
Обща сума 63,50ст.

И аз благодаря за офертата. Трябваше ми и околоочен, ама от магазин ще взема.

# 598
Има ли начин да се поръчат парфюми на Диор от private колекцията до България?

# 599
Като добавих две парфюмни мостри + една грижа за кожата, не прие LOVELANCOME.
Имах подарък, код за 20% отстъпка за рождения ден, така че работата се получи.
Пише, че важи еднократно, но същото пише и за LOVELANCOME,
така че го поствам тук: BDAY-BRDO-CTRC-2I5G-5CDY
Не начислява допълнителни такси за наложен платеж.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 23:05 от 𝕄 𝕝𝕚𝕜𝕖 𝕄𝕒𝕞𝕞𝕒

Общи условия

Активация на акаунт